Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους


Για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία; Για να προσελκύσουμε Τούρκους τουρίστες; Όποιος και να είναι ο σκοπός του κ. Μπουτάρη η απόφαση αυτή μόνο απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί!Ελπίζουμε στην αντίδραση των πολιτών και όχι μόνο!

Μείωση φόρων ζητά η ΕΣΕΕ


Η μείωση των φόρων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και η εφαρμογή ενός υγιούς, δικαίου και με διάρκεια εθνικού φορολογικού συστήματος θα έπρεπε να αποτελέσει προτεραιότητα για τη νέα κυβέρνηση,τονίζει η ΕΣΕΕ.

Δείτε τη Γη όπως δεν την έχετε ξαναδεί (photo και video)

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες, του γνωστού φωτογράφου Μάικλ Κόνινγκ, δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη  NASA. 



Δωρεάν πετρέλαιο στου ανέργους



Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης θα χορηγήσει ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια σε 160 ανέργους, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

Γυμνόστηθες πανηγυρίζουν την αποχώρηση Μπερλουσκόνι


Κάποιοι τις κατηγορούν ότι ψαχνουν ευκαιρία για να κάνουν δημοσίως στριπτιζ. Κάποιοι άλλοι τις στηρίζουν γιατί έτσι ακούγονται τα δικαιώματα των γυναικών.

"Άφησαν" την Ελλάδα και "έπιασαν" την Ιταλία


Το δικό μας θέμα τελείωσε και αφού τελείωσε ... ποια χώρα έχει σειρά η Ιταλία. Αυτή τώρα πρωταγωνιστεί στα  δημοσιεύματα. Ας δούμε τι γράφουν οι New York Times.

Λουκάς Παπαδήμος: Ο 8ος τραπεζίτης που έγινε πρωθυπουργός


Οπως έχει δείξει η ιστορία, πηγαίνοντας προς τα πίσω, επιφανή στελέχη τραπεζών συχνά αναλάμβαναν ρόλο μεταβατικού πρωθυπουργού, προκειμένου να αντιμετωπιστούν σοβαρά προβλήματα σε έκτακτες περιστάσεις, και η θητεία τους ήταν βραχύβια.

Νύχτα τρόμου για 12 χρονο παιδί.



Δεν έχουν τέλος οι εισβολές σε σπίτια από ένοπλους που δεν ενδιαφέρονται αν είναι οι ένοικοι ή όχι μέσα στα σπίτια.

Απίστευτη ομοιότητα Βενιζέλου...

 Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το ίδιο πρόσωπο ... και όμως δεν είναι. Ο λόγος για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Grim Reaper ! (Δείτε το video)



Στην Τουρκία "άνοιξε" η τύχη του ωραιότερου Έλληνα..διαφημίζοντας ρακή!


Το μοντέλο έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz, γεγονός που συνετέλεσε τα μέγιστα στο να είναι περιζήτητος στην Τουρκία και να διαφημίζει με μεγάλη επιυτυχία τη... ρακή της γείτονος!