Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Φλώρινα: υπαρχιφύλακας συνελήφθη για πορνογραφία

Ένας 33χρονος υπαρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετεί στην Φλώρινα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Σκαρφαλώνει ο χρυσός!


Τα οικονομικά πράγματα και οι καταστάσεις αλλάζουν και ειδήσεις που κυκλοφορούσαν σαν φήμες τώρα φαίνεται να επιβεβαιώνονται.
  

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Αυγά για τη Lady Gaga

Μπορεί στις απανταχού εμφανίσεις της να γίνεται οι χαμός από κόσμο και να προκαλεί ποικίλα σχόλια με τις περίεργες εμφανίσεις της, αυτή τη φορά όμως την Lady Gaga την περίμεναν αυγά!

"Η Κύπρος είναι Τουρκία"


Αυτό έγραφε το πανό που σήκωσαν οι Αλβανοί οπαδοί της Σκεντερμπέου στον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ εχθές στην Αλβανία, για τον Γ' προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διάγγελμα Χριστόφια για την Τραγωδία


Τηλεοπτικό διάγγελμα για την τραγωδία στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί θα απευθύνει την Πέμπτη στον κυπριακό λαό ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Αναπόφευκτη η χρεοκοπία για το bloomberg


Αφού το είχαμε πει... γιατί συνεχίζονται τα σενάρια χρεοκοπίας αφού το μεσοπρόθεσμο το ψηφίσαμε. Να που όχι μόνο συνεχίζονται αλλά και επιμένουν! Γιατί πολύ απλά όλες αυτές οι παραχωρήσεις που κάναμε για το καλό της Ελλάδας δεν ήταν παρά άχρηστες για τη σωτηρία μας!

Απειλούν με λουκέτο οι αρτοποιοί


Με κινητοποιήσεις, ακόμη και με κλείσιμο των φούρνων, προειδοποιούν οι αρτοποιοί, καθώς, όπως υποστηρίζουν, με το άνοιγμα των επαγγελμάτων δίνεται η δυνατότητα της πώλησης ψωμιού στους πάντες!

Μηχάνημα για ανακούφιση νεύρων!

Ένας επίσης καλός τίτλος θα ήταν βέβαια και ο : "διαλέξτε και ... σπάστε", καθώς αυτό το μηχάνημα όπως καταλαβαίνετε ανακουφίζει τα νεύρα μέσω του σπασίματος πιατικών!

Χαρτόμουτρα και στην ... παραλία!


Ναι δεν θα χρειαστεί να αφήσετε τις συνήθειές σας όσοι λατρεύεται το ... χαρτάκι!

Παπανδρέου σπέρνει... Μόσιαλος θερίζει



Γιατί κοροϊδευόμαστε είναι απορίας άξιον!Μία ο Βενιζέλος μας λεει για επιλεκτική χρεοκοπία, τώρα ο Παπανδρέου μιλά για την ύπαρξη πιθανότητας για στάση πληρωμών... και ακολουθεί και ο κ. Μόσιαλος να μαζέυψει  τις δηλώσεις. Πείτε το χρεοκοπήσαμε... μάλλον φοβάστε μην βγουν τα τανκς στους δρόμους!Μια ωραία παιδική χαρά αυτή η κυβέρνηση!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Νέα στοιχεία: τα κοντέινερς και το περιεχόμενό τους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr αναφορικά τόσο με την ταυτότητα των πυρομαχικών των μοιραίων εμπορευματοκιβωτίων όσο και με τον πραγματικό προορισμό τους.

"Πρέπει να αποφύγουμε την επιλεκτική χρεοκοπία"(video)

Αυτό έλεγε μόλις πριν από μία εβδομάδα ο κ. selective default! Tώρα που δεν την απέφυγε... τι θα κάνει; Η τουλάχιστον θα μας πει τι μας περιμένει την επόμενη μέρα; Δείτε το βίντεο.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν":Βρείτε τις διαφορές!

Γελοιογραφία εποχής που αποτυπώνει τον Χ. Τρικούπη
δαφνοστεφή
με το ανάθεμα της πτώχευσης της χώρας.

Η φράση Δυστυχώς επτωχεύσαμεν αποτελεί μια ιστορική αναφορά που πιστώνεται στον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας Χαρίλαο Τρικούπη. Διαβάστε τα ιστορικά γεγονότα και βρείτε ομοιότητες και διαφορές με την τωρινή κατάσταση!

Πράσινο τείχος για την ανακοπή της ερήμου

Η δημιουργία τεράστιας ζώνης δάσους που θα εκτείνεται σε ολόκληρο το πλάτος της Αφρικής, αποτελεί μία φιλόδοξη σκέψη ώστε να ανακοπεί η απειλητική επέκταση της Σαχάρας προς το νότο.

Η NASA μετατρέπει τα ούρα σε ... ενεργεικαό ποτό!

Αηδιαστικό ακούγεται αλλά θα είναι ένα ιδαίτερα χρήσιμο "gadget" για τους διαστημικούς σταθμούς!

Κυψέλη: Νεκρός στη μέση του δρόμου

Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε 26χρονος Έλληνας, στις 3.30 τα ξημερώματα, στην διασταύρωση των οδών Πόρου και Λέσβου, στην Κυψέλη.

Ζάκυνθος: μαχαίρωσε τουρίστα στην καρδιά

Ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας είναι το θύμα της αιματηρής συμπλοκής που έγινε τα ξημερώματα στον Λαγανά της Ζακύνθου, με δράστη ένα 21χρονο ταξιτζή.

Απολογούνται για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Κλήση σε απολογία για την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης μαθήτριας Στέλλας Ακουμιανάκη που πέθανε από δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ, έλαβαν από τον ανακριτή οι δυο νεαροί, εναντίον των οποίων ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για δυο αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ρεθεμνιώτικα Νέα».

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Προειδοποίηση εκδίδει για σήμερα η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Κύπρος: τα ονόματα των 12 νεκρών

Τα ονόματα των 12 νεκρών από την έκρηξη μεγάλης ισχύος στη ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» έδωσαν απόψε στη δημοσιότητα με κοινή ανακοίνωσή τους η Αστυνομία και το Υπουργείο Άμυνας.

Δεχθήκαμε συγκυριαρχία σε 114 νησια;

Ο λόγος για το ΈΓΚΛΗΜΑ που φαίνεται να έχει κάνει ο πρώην υπουργός εξωτερικών κ. Δρούτσας.  Η απόφαση θέτει τη Χάγη ώς αρμόδια οριοθέτησης ελληνικής κυριαρχίας σε 114 νησίδες, υφαλοκρηπίδας και εναέριου χώρου!

Παχαίνουν σαμπουάν και ... ενυδατικές κρέμες!



Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά είναι ... επιστημονικά αποδεδειγμένο

Παπανδρέου (παρά)καλεί Γιούνκερ!

Μπορεί τα μπάνια να είναι για το λαό όπως φαίνεται όμως όχι για τον πρωθυπουργό καθώς ο πονοκέφαλος των οικονομικών κάνει τον κ. Παπανδρέου να στέλνει εκκλήσεις στο κ. Γιούνκερ. Διαβάστε την επιστολή στον "φιλλέληνα" Γιούνκερ!

Το Wikileaks για την τραγωδία στην Κύπρο! Το περιεχόμενο των κιβωτίων.


Το παρασκήνιο, πριν την εκφόρτωση των 98 κοντέινερ από το ρωσικών συμφερόντων πλοίο «Μόντσιεγκορσκ» στις αρχές του 2009, αποκαλύπτουν διπλωματικά έγγραφα των ΗΠΑ, τα οποία διέρρευσαν μέσω του Wikileaks.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών(photos)

Πτώματα έχουν εκσφενδονιστεί στους λόφους εκατοντάδες μέτρα μακριά.   Η Κύπρος θρηνεί για άλλη μια φορά. Την ίδια ημέρα που έπεσε το ελικόπτερο με τον τότε αρχηγό της Εθνικής φρουράς Ευάγγελο Φλωράκη.

"Χεράκι - χεράκι" ΣΔΟΕ και Spiegel TV

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε η εικόνα ελέγχων του  ΣΔΟΕ με τη συνοδεία όμως του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού spiegel tv!

Μπεγλίτης:"Ασφαλείς όσοι υπηρετούν στην Κύπρο"

Η Ελλάδα είναι σε ετοιμότητα να συνδράμει την Κύπρο σε ό,τι χρειαστεί, δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στη ναυτική βάση στο Ζύγι. Παράλληλα, ο κ. Μπεγλίτης διαβεβαίωσε πως είναι απολύτως ασφαλή όλα τα στελέχη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων υπηρετούν στην Κύπρο.

Παραδεισένια μέρη

Ικαρία Σεϋχέλες

Θαυμάστε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου... μακριά από προβλήματα και έννοιες!


Ναυάγιο με 100 και πλέον νεκρούς στο Βόλγα

Τα πτώματα περίπου 110 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και 30 παιδιών, παραμένουν στο ναυάγιο του ρωσικού ποταμόπλοιου, το οποίο βυθίστηκε χθες Κυριακή στον ποταμό Βόλγα, στο ύψος της ημιαυτόνομης δημοκρατίας του Ταταρστάν, κοντά στην πόλη Καζάν, περίπου 800 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο τους διασώστες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τους νεκρούς

5 πυροσβέστες, 4 μέλη της εθνικής φρουράς της Κύπρου και 2 ναύτες φαίνεται να είναι οι 11 νεκροί της έκρηξης στη Ναυτική βάση της Κύπρου σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες!

Απολύει 3000 άτομα το BBC


Το BBC σχεδιάζει να περικόψει γύρω στις 3.000 θέσεις απασχόλησης μέσα στην προσεχή πενταετία μετά το πάγωμα των τελών που πλήρωναν όσοι το παρακολουθούν, αναφέρουν οι Sunday Times. 
  

12 οι νεκροί στη βάση της Κύπρου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κύπρο, μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε ναυτική βάση μεταξύ Λεμεσού και Λάρνακας.Επίσημα οι νεκροί είναι πλέον 12.

Έκρηξη στη ναυτική βάση της Κύπρου


Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στο Ζύγι, έξω από την Λεμεσό.