Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Γ. Παπανδρέου: «24 μήνες μαζεύω τα σπασμένα»




«Είκοσι τέσσερις μήνες μάχης  άνευ προηγουμένου, μόνος , από 


όλη την ηγεσία του πολιτικου συστήματος ». Με αυτά υα λόγια 


άνοιξε την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου, απευθυνόμενος 


στην Ολομέλεια της Βουλής πριν την ψηφοφορία εμπιστοσύνης. 

Πιο σημαντικό το ευρώ από την Ελλάδα


Στη «γερμανική» γραμμή και ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

CNN: Ο Παπανδρέου πρέπει να έχει standby ένα ελικόπτερο

Την Ελλάδα με τις εξελίξεις που οδήγησαν στην χρεοκοπία της Αργεντινής... παραλληλίζει στο κεντρικό θέμα της ιστοσελίδας του αυτήν την στιγμή το CNN.

Μετανάστες εναντίον της Ελβετίας - Οι μετανάστες από τις μουσουλμανικές χώρες απαιτούν να αλλάξει η κρατική σημαία της Ελβετίας.


Οι μουσουλμάνοι της Ελβετίας θεωρούν ότι ο λευκός σταυρός πάνω στο κόκκινο φόντο είναι προσβλητικός για αυτούς, ως εκπροσώπους της μη χριστιανικής θρησκείας και προτείνουν να γίνει η ελβετική σημαία πρασινο-κιτρινο-κόκκ\ιηνη, όπως ήταν πριν διακόσια περίπου χρόνια. 

FRONTEX Ζητά αποστρατικοποίηση των ελληνοτουρκικών συνόρων!


Σε έκθεση συστήνεται η απόσυρση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και ο έλεγχος «αποκλειστικά από πολιτικές αρχές επιβολής του νόμου»

Ολλανδοί έφτιαξαν τραγούδι για τον Γιώργο Παπανδρέου και το δημοψήφισμα

Βασισμένο στην επιτυχία των 80's Amadeus και όχι τόσο κολακευτικό

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνησαν πλοία από την Τουρκια για την Γάζα

Κρίση εν όψει στην Ανατολική Μεσόγειο; Όπως έγινε γνωστό από το διεθνές δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, το πλοίο «Tahrir» (Ελευθερία) με σημαία των νήσων Κομόρες και το ιρλανδικό «MV Saoirse», σάλπαραν από το λιμάνι Φετίγιε στην Τουρκία και οδεύουν για τη Γάζα, με διακηρυγμένο στόχο, πάλι, να σπάσουν το εμπάργκο…
Στα πλοία επιβαίνουν ακτιβιστές, ενώ μεταφέρουν και βοήθεια. Η Τουρκία έδωσε άδεια απόπλου με σκοπό να κατευθυνθούν προς τη Ρόδο και πλοία της Ακτοφυλακής της τα συνόδευσαν μέχρι ένα σημείο όπου αυτά άλλαξαν ρότα και κατευθύνονται πλέον προς τη Λωρίδα της Γάζας, όπου αναμένεται να φθάσουν σε μερικές ημέρες.

Οι πληθυσμοί στο μοναστήρι της ΠΓΔΜ το 1912


Ακόμα ένα έγγραφο που αποδεικνύει περίτρανα ότι στο Μοναστήρι το 1912 ζούσαν μόνο Έλληνες, Βούλγαροι και Μουσουλμάνοι. Οι παπούδε των σημερινών Σκοπιανών τότε αυτοπροσδιοριζόντουσαν ως Βούλγαροι!!

Το όνομα σας προς το παρόν είναι "FYROM'

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαιτεί από την πΓΔΜ να επικεντρωθεί, πάνω από όλα, στο περιεχόμενο της έκθεσης για την πρόοδο της χώρας, διότι αυτό που είναι σημαντικό, είναι η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων που θα αποβούν προς όφελος όλων των πολιτών, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Σλόμπονταν Εβρόπα, ο Πέτερ Στάνο, εκπρόσωπος του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Στέφαν Φούλε. Επιβεβαίωσε ότι ο Επίτροπος έχει λάβει αρκετές επιστολές από τα Σκόπια με παράπονα και διαμαρτυρίες για το θέμα της ονομασίας στην έκθεση προόδου.

Από το 1920 στο 2011: Τα ελληνικά δημοψηφίσματα


Από το 1920 στο 2011: Τα ελληνικά δημοψηφίσματα
Πέρασαν 37 ολόκληρα 
χρόνια απο την τελευταία 
φορά που ο ελληνικός λαός κλήθηκε να 
αποφασίσει με ένα ΝΑΙ ή με ένα ΟΧΙ τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, καθώς ήδη από την σύσταση του ελληνικού κράτους, στη χώρα μας έχουν διεξαχθεί συνολικά επτά δημοψηφίσματα.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Άδειες παραμονής σε λαθρομετανάστες-ερωτικούς συντρόφους!


Καλά διαβάσατε... όχι συζύγους ... ερωτικούς συντρόφους!Είσαι λαθρομετανάστης/ρια και έχεις σύντροφο Έλληνα ή Ελληνίδα; Τώρα θα πάρεις και άδεια παραμονής… με το νέο νόμο Παπουτσή! Το ΠΑΣΟΚ τους σκέφτεται όλους !!!

Ποιοί και πως ψηφίζουν σε δημοψήφισμα


Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας προβλέπονται δύο τύποι δημοψηφίσματος

Μπαλέτο στο βυθό...


Σε ναυάγιο κοντά στις ακτές της Φλόριντα φιλοξενείται μία πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας. Η έμπνευση του καλλιτέχνη και το εκπληκτικό αποτέλεσμα

4 στους 10 άνεργοι


Ο εφιάλτης της ανεργίας "χτυπάει την πόρτα" των νέων στη χώρα μας, φέρνοντάς τους στα πρόθυρα της απόγνωσης.

Ο Βουλγαράκης twitt-αρε για το Δημοψήφισμα


Δεν άντεξε και σχολίασε ο Γιώργος Βουλγαράκης στο twitter του: Δημοψήφισμα ;;; Πλάκα μας κάνουν ; Μήπως να τα μαζεύει σιγά σιγά ο Γιωργάκης και η παρέα του μπας και σωθεί η χωρά στο και πέντε ;

Απάντηση στον υπουργό υγείας από γονείς παιδιών με καρδιοπάθεια


Για πόλεμο λάσπης εις βάρος των δύο καρδιοχειρουργών του Παίδων «Αγία Σοφία» κάνουν λόγο 130 γονείς παιδιών με καρδιοπάθεια, οι οποίοι υπογράφουν επιστολή-απάντηση στον υπουργό Υγείας.

Εξαγοράστε την απεργία σας!


Επειτα από εξαγορά ο χρόνος απεργίας μπορεί να αναγνωριστεί, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 10 του Ν.3863/2010, ως χρόνος ασφάλισης που διανύθηκε στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης (κύριας και επικουρικής, πλην του ΟΓΑ), καθώς και στο δημόσιο. 

Ο εμπορικός σύλλογος Αιγίου κατά Βενιζέλου


Επιστολή-καταπέλτης προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης & Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, απευθύνει ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με κύριο σημείο αιχμής την υποβάθμιση της ΔΟΥ Αιγίου καθώς δόθηκε εντολή να παραδώσει το Δικαστικό Τμήμα της.

7 δημοψηφίσματα έχουν γίνει στην Ελλάδα


Επτά δημοψηφίσματα έχουν διεξαχθεί στη χώρα μας από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

To BBC για την πρόταση δημοψηφίσματος του Παπανδρέου


«Το δημοψήφισμα για τους Έλληνες θα είναι σαν να ρωτάνε τις γαλοπούλες αν θέλουν να ψηθούν τα Χριστούγεννα». Αυτό ήταν το σχόλιο του BBC για την ανακοίνωση Παπανδρέου για το δημοψήφισμα.
Ουδέν σχόλιο…

Πανό διαμαρτυρίας...


Το Σάββατο  πανό υψώθηκαν στα γήπεδα Καραϊσκάκη και Περιστερίου.  Την Κυριακή ήταν του ΟΑΚΑ να ορθώσει το… ανάστημα του.

Πάμπλουτη η Βόρεια Ελλάδα σε κοιτάσματα!


Λεφτά µπορεί να µην υπάρχουν στα ταµεία, υπάρχει όµως χρυσός στο υπέδαφος της Βόρειας Ελλάδας.

Ο θησαυρός της Βεγγάζης από την εποχή του Μ.Αλεξανρου,εξαφανίστηκε!


Ίσως να είναι μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές κλοπές  της ιστορίας.Ίσως και η μεγαλύτερη.

Πρόκληση του Sitel TV των Σκοπίων: Χαρακτηρίζουν Μακεδόνες Έλληνες Βουλευτές


«Μακεντόνετς» δηλαδή Σκοπιανούς, χαρακτηρίζει ρεπορτάζ (26/10) του τηλεοπτικού σταθμού SITEL των Σκοπίων, τους Σερραίους βουλευτές Μάρκο Μπόλαρη και Μιχάλη Τζελέπη, μαζί με πέντε συναδέλφους τους από άλλους νομούς της Μακεδονίας.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Ηλία Μαμαλάκη


Παραδίδει μαθήματα μαγειρικής στις κρατούμενες φυλακών Κορυδαλλού

Toν σκότωσαν για να του πάρουν τα λεφτά

Νεκρός από τα πυρά δύο άγνωστων έπεσε στις 15:30 το μεσημέρι ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Επιτάλιο Ηλείας. 

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ γυναικών

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Μαρκοπούλου όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο πετώντας φωτοβολίδες, βεγγαλικά και αντικείμενα προς την κερκίδα όπου βρίσκονταν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. 

Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες


ΤΟΣΕΣ αλήθειες μαζεμενες σε 15μιση λεπτά σε ένα VIDEO


Η πρώην του κ.Παπανδρέου τον αποκαλεί: «Ψυχάκια, άθεο και σχιζοφρενή»


Απολαύστε πιο κάτω τις αποκαλύψεις της Εύας Γ. Παπανδρέου για τον άνθρωπο που μας κυβερνά αυτές τις ώρες.  Αποκαλύπτει πως είναι «ψυχάκιας, αναίσθητος, άθεος και σχιζοφρενής», σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1988.

Φυλή στον Αμαζόνιο θάβει μικρά παιδιά ...ΖΩΝΤΑΝΑ για το καλό της φυλής τους

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο που ακολουθεί είναι ακατάλληλο δια ανηλίκους! Περιέχει ακατάλληλες εικόνες που ακόμα και οι ενήλικοι αν θεωρούν ότι δεν θα αντέξουν στη θέασή τους ας μην δοκιμάσουν να το δουν!







Εξέπνευσε ένας από τους Ρομά που τραυματίστηκαν στη συμπλοκή στο Μενίδι

Υπέκυψε το πρωί στα τραύματα του ένας από τους έξι Ρομά που μεταφέρθηκαν χτες το βράδυ σε νοσοκομεία, με τραύματα από πυροβόλα όπλα, που υπέστησαν κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής στον τσιγγάνικο καταυλισμό στο Μενίδι.

Νεκρός σε τροχαίο ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Ι. Αντωνόπουλος


Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ο πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ομότιμος καθηγητής φυσικής, Ιωάννης Αντωνόπουλος