Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

7.000 άνθρωποι έχουν μπλε αίμα!

Εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι 7.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, έχουν μπλε αίμα. Την αποκάλυψη έκαναν επιστήμονες, εξηγώντας ότι οι γαλαζοαίματοι δεν τυγχάνουν… «ευγενικής καταγωγής» απλά ο σίδηρος στο αίμα τους, έχει αντικατασταθεί από χαλκό.

Οδηγός για τους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι

Συμβουλές για το πώς να διαλέξουν σπίτι οι νέοι φοιτητές παρέχει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, ΚΕΠΚΑ.

78% η Ανασφάλιστη εργασία στην Αρκαδία !

Με ραγδαίους ρυθμούς επεκτείνεται η αδήλωτη εργασία στην Ελλάδα, καθώς το ποσοστό των ανασφάλιστων εργαζομένων ξεπερνά το 50% σε επτά νομούς της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας για το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουλίου που δημοσιεύουν "Τα Νέα".

Γκόλφερ στέλνει το μπαλάκι απευθείας στην τρύπα από 144 μέτρα!

Τρέλανε... κόσμο και φυσικά τον σχολιαστή που περιέγραφε live τους αγώνες γκολφ για το Barclays 2012 ο Ρόμπερτ Κάστρο, με τη μοναδική βολή που έκανε από τα 144 μέτρα.

Σε επίπεδα «συναγερμού» η ανεργία στην Ευρώπη

Ιδιαίτερα ζοφερό διαμορφώνεται το κλίμα στην αγορά εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

«Zητάμε συγνώμη για τις δυσμορφίες που προκαλέσαμε στα παιδιάς σας»

Η γερμανική εταιρεία που παρασκεύαζε τη θαλιδομίδη ζήτησε με καθυστέρηση 50 ετών συγγνώμη από τα χιλιάδες παιδιά που γεννήθηκαν με δυσμορφίες και προβλήματα υγείας εξαιτίας της χρήσης της ουσίας αυτής από τις μητέρες τους.

Απόβαση στο Αιγαίο ετοιμάζουν 100.000 λαθρομετανάστες

Μπροστά σε ένα νέο κύμα παράνομης εισόδου στη χώρα βρίσκονται οι αρμόδιοι αφού 100.000 παράνομοι μετανάστες από Αφγανιστάν και Συρία έχουν κατακλύσει τις παραλιακές ακτές της Τουρκίας και περιμένουν τους τούρκους δουλέμπορους να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα και τη Δυτική Ευρώπη.

Συναγερμός στις ΗΠΑ για θανατηφόρο ιό σε πάρκο της Καλιφόρνια

Το Ομοσπονδιακό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ εξέδωσε προειδοποίηση για το ενδεχόμενο 10.000 άνθρωποι να έχουν έλθει σε επαφή με ένα θανατηφόρο ιό έπειτα από τη διαμονή τους στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι της Καλιφόρνιας κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Έμεινε Έγκυος Στα 5 Της Χρόνια!

Η Lina Medina, έχει καταγραφεί στην παγκόσμια ιατρική ιστορία, σαν η μικρότερη μητέρα που υπήρξε ποτέ. Γέννησε το πρώτο της παιδί όταν εκείνη ήταν…

Σταύρωσαν "κατάσκοπο" των ΗΠΑ στην Υεμένη

Μέλη της Αλ Κάϊντα στην Υεμένη σταύρωσαν έναν άνδρα τον οποίο κατηγορούν ως κατάσκοπο των ΗΠΑ και στη συνέχεια ανέβασαν στο you tube το βίντεο.

Στη δημοσιότητα τα ονόματα παιδόφιλων

Γιγαντιαία ήταν η επιχείρηση με το κωδικό όνομα «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος) με την οποία η Αστυνομία προσπάθησε να καταπολεμήσει φαινόμενα παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.

Καβάλα: Δωρεάν φροντιστήριο σε παιδιά ανέργων

Ο Σύλλογος Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Καβάλας, αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και θέλοντας να στηρίξει τους μαθητές και τις οικογένειές τους, προσφέρει -για δεύτερη συνεχή χρονιά- δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Ταυρομάχος σταμάτησε τον αγώνα και έβαλε τα κλάματα μπροστά στον ταύρο επειδή προσπαθούσε να τον σκοτώσει

Διάσημη μέσα σε λίγες ώρες έγινε σε όλο το Facebook, μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας ταυρομάχος ο οποίος σταμάτησε τον «αγώνα» μόλις συνειδητοποίησε πόσο βάρβαρο είναι να βάζεις ένα αθώο πλάσμα να παλεύει για την ζωή του.

Δωρεάν διάθεση ποδηλάτων στην αρχαία Ολυμπία

Καινοτόμο πρόγραμμα για δωρεάν διάθεση ποδηλάτων για βόλτες στην αρχαία Ολυμπία θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες, αλλά και στους ντόπιους να κάνουν δωρεάν μια βόλτα στην Ολυμπία και στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και στο μοναδικής ομορφιάς δρυοδάσος της Φολόης, χωρίς να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο.

Ο Πούτιν θέλει να γίνει …Στάλιν!

Ένα «άλμα προς τα εμπρός» είναι αυτό που χρειάζεται η Ρωσία για να ανανεωθεί η αμυντική της βιομηχανία, δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν σε ομιλία του στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ρίο: Χρήση ηρωίνης στα εξωτερικά νοσοκομείου - Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Kαταστάσεις που σοκάρουν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ρίου, που όπως φαίνεται έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι...

«Στο φως του φεγγαριού» τα μνημεία σε όλη την Ελλάδα(οι ανοιχτοί αρχαιολογικοί χώροι)

Μια μοναδική βραδιά υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό απόψε σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Αγοράκι έκανε... πρόταση γάμου στον Τζόκοβιτς!(video)

Απίστευτο περιστατικό σε μια από τις προπονήσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς στη Νέα Υόρκη...


Βρέθηκε στη θάλασσα μήνυμα σε μπουκάλι μετά από 98 χρόνια!

Ένα μπουκάλι με μήνυμα που είχε αφεθεί το 1914 στο πλαίσιο έρευνας για τα ρεύματα στην ευρύτερη περιοχή της Σκοτίας, εντοπίστηκε ανοιχτά των νησιών Σέτλαντ, βόρεια της Σκοτίας, ξεπερνώντας το παλιό ρεκόρ κατά πέντε χρόνια.

Απελαύνουν τον Αλβανό με το βίντεο βεβήλωσης της ελληνικής σημαίας

Στην Αλβανία, στη θέση Κούξι και όχι στον Χελμό γυρίστηκε τελικά το βίντεο που εμφανίζει Αλβανούς να καίνε και να πυροβολούν την ελληνική σημαία.

Επίδομα θέρμανσης με τέσσερα κριτήρια

Κοινωνικά, γεωγραφικά, εισοδηματικά και περιουσιακά θα είναι τα κριτήρια βάσει των οποίων θα καταβληθεί το επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης στους δικαιούχους τον προσεχή χειμώνα.

Κιλκίς: Κινηματογραφική ληστεία...127.000 ευρώ !

Τρεις κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν φορτηγό όχημα, τύπου βαν, στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Ευζώνων, στο ύψους του Μικροδάσους Κιλκίς, και με την απειλή πιστολιών άρπαξαν σάκο που περιείχε 127.700 ευρώ.

Ένας αστυνομικός για 400 κατοίκους....στην Πέλλα !

Με επιστολή της προς τους αρμόδιους φορείς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πέλλας επισημαίνει την ανάγκη επάνδρωσης των Αστυνομικών Τμημάτων με προσωπικό, αφού η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έχει το μικρότερο ποσοστό αστυνομικής δύναμης ανά κάτοικο συγκρινόμενη με τις άλλες Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Αρνητικοί άνθρωποι μουρμούρες τέλος..... Θετική ενέργεια!!

Σίγουρα σας έχει συμβεί να είστε παρόν σε καταστάσεις, που περιέχουν πολύ λύπη και γκρίνια είτε στο συγγενικό, είτε στο φιλικό σας περιβάλλον. Ακόμα και μέσα στην ίδια σας την σχέση!

Έρευνα: Οι άνδρες λένε πιο συχνά ψέματα

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων οι άνδρες μοιάζουν περισσότερο με τον.. Πινόκιο!

Νέο ΣΟΚ! Αστυνομικός των ΕΚΑΜ με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας!

Υπηρετεί περίπου 10 χρόνια στα ΕΚΑΜ
- Απολογείται στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
- Εμπλέκονται ακόμη τρια άτομα
- Βρήκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και έφτασαν στις αποκαλύψεις

Η βιταμίνη Β3 όπλο κατά των σούπερ-ιών

Η βιταμίνη B3 μπορεί ενδεχομένως να αποτελέσει το νέο όπλο στη μάχη κατά των σουπερ- ιών, όπως ο MRSA, υπέδειξαν ερευνητές.

Στον «αέρα» η Πτολεμαΐδα 5 – Η έκθεση της Τρόικα θα κρίνει την πορεία της

Με τα μάτια στραμμένα στις ευρύτερες εξελίξεις σχετικά με τη δημοσιονομική προσαρμογή και τη θέση της χώρας στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα βρίσκονται οι επιτελείς της ΔΕΗ καθώς,

Προθεσμία μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου στο Σαμαρά

Μέχρι τότε η τρόικα περιμένει να κλειδώσει το πακέτο μέτρων που θα συζητηθούν στο έκτακτο Eurogroup

Μπουτίκ με το όνομα "Χίτλερ" στην Ινδία

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ινδία η ύπαρξη μίας μπουτίκ με ανδρικά ρούχα που έχει το όνομα «Χίτλερ» με τους κατοίκους της πόλης και την εβραϊκή κοινότητα να απαιτεί την αλλαγή της επωνυμίας του καταστήματος.

Κοινωνικό φροντιστήριο στο Ναύπλιο

Κοινωνικό φροντιστήριο θα ξεκινήσει να λειτουργεί στον Δήμο Ναυπλίου τη νέα σχολική χρονιά, με τη συνεργασία εθελοντών καθηγητών μέσης εκπαίδευσης, με σκοπό τη μαθησιακή υποστήριξη των μαθητών των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν κοινωνικό - οικονομικά προβλήματα.

Οι πρώτες οθόνες με διάφανο panel

Πρόσφατα η Samsung παρουσίασε ένα ζευγάρι οθονών που είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι. Το ιδιαίτερο με αυτές τις οθόνες είναι πως με την χρήση ενός ειδικού panel είναι εντελώς διάφανες.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η κλήρωση του Champions League


Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Champions League. Στον δεύτερο όμιλο ο Ολυμπιακός με Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ. Δείτε σε λίγο το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων".

Μια εκκλησία «σκαμμένη» στα βράχια!

Στις όχθες του ποταμού Ντον, στη γραφική περιοχή Voronezh της Ρωσίας βρίσκεται ένα από τα πιο συναρπαστικά τουριστικά αξιοθέατα της χώρας: Η εκκλησία Spassky Cave Church, σκαμμένη εξ ολοκλήρου στα βράχια.

Στην άσφαλτο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (photos)

Η αυστριακή αστυνομία σταμάτησε τρία πούλμαν με φιλάθλους του ΠΑΟΚ και προχώρησε σε αυστηρό έλεγχο των επιβαινόντων.

Έγκλημα στο Μαρούσι....Νεκρή 77χρονη

Συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται επι της οδού Παραδείσου 25 στο Μαρούσι αλλά και οι περίοικοι της γύρω περιοχής όταν λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας αποκαλύφθηκε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, με θύμα μια 77χρονη γυναίκα.

Διαβάστε όλη τη λίστα των μέτρων .... και ο Θεός βοηθός!

Mια πραγματική λαίλαπα είναι αυτή που περιμένει τους έλληνες πολίτες αν δει κανείς τα μέτρα που εξετάζονται και έχουν πέσει στο τραπέζι. 

Μπλούζες της Χρυσής Αυγής "made in Turkey"!!

Χρυσαυγίτικα μπλουζάκια "made in Turkey" ....

Το νερό νεράκι... λένε οι κάτοικοι των Σημάντρων.

Το νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι των Σημάντρων που ταλαιπωρούνται και αυτό το καλοκαίρι, είτε από ιδιαίτερα χαμηλή πίεση, είτε από παντελή έλλειψη νερού.

Με τη... βαλίτσα στο χέρι Έλληνες & Ισπανοί για τη Γερμανία!

Αυξάνεται ο αριθμός πολιτών της Ισπανίας και της Ελλάδας που μεταναστεύουν κι εργάζονται στην Γερμανία, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή υπηρεσία απασχόλησης στο Βερολίνο.

Forbes: Μοναδική λύση για την Ελλάδα η διαγραφή του χρέους

Το τελευταίο διάστημα τα αμερικανικά ΜΜΕ προβάλλουν όλο και περισσότερο την άποψη για διαγραφή του ελληνικού χρέους ή για περαιτέρω αναδιάρθρωσή του.

Α.Τσοχατζόπουλος: Σαμαράς-Παπανδρέου με εξόντωσαν

Για πολιτική εξόντωση κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξη του στο περιοδικό Επίκαιρα.

Ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης

Βαρύς τουλάχιστον οικονομικά θα είναι ο φετινός χειμώνας για τα νοικοκυριά, καθώς η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα εκτοξευθεί.

Γεγονός ο πρώτος γάμος μεταξύ…τριών!

Και ναι ο πρώτος γάμος μεταξύ τριών ατόμων είναι γεγονός. Το «ευτυχές» γεγονός συνέβη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, μεταξύ δύο γυναικών και ενός άντρα.

30 πράγματα που μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα

Μπορεί με τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου να μην προλαβαίνεις να πας στο γυμναστήριο ,ή να διαθέσεις πάνω από μια ώρα για να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου φαγητό.

Video: Θα τοποθετήσουν μικροτσίπ πάνω στα μυρμήγκια

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του York προκειμένου να μελετήσουν την επικοινωνία μεταξύ των μυρμηγκιών, αλλά και την δομή των μυρμηγκοφωλιών αποφάσισαν να κάνουν κάτι εντυπωσιακό.

Δημοσιογράφος της ΕΤ3 έδειρε με βούρτσα χτενίσματος την μακιγιέζ

Σκάνδαλο και σαματά μπορεί να προκαλέσει η γυναικεία φιλαρέσκεια!

Έλληνες κλέβουν Έλληνες μέσω Ελβετίας!

Ελβετική τράπεζα (με μεγαλομέτοχο μεγάλη ελληνική επιχειρηματική οικογένεια) «ξεφόρτωνε» ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων στην πλάτη Ελλήνων πελατών της!

Μυστικός πράκτορας ξέχασε το όπλο του σε τουαλέτα!

Το... όπλο του ξέχασε ένας μυστικός πράκτορας της ασφάλειας του Μιτ Ρόμνεϊ, στην τουαλέτα του αεροσκάφους που μετέφερε τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων από τη Φλόριντα στην Ινδιανάπολη.

H Ελλάδα μπορεί να θρέψει το 91,5% των Ελλήνων !

Έκθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ καταρρίπτει μια για πάντα το μύθο ότι δεν παράγουμε τίποτα και την τρομοκρατία πως, αν χρεοκοπήσουμε, θα πεινάσουμε!