Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τα πρώτα βίντεο από τις εκρήξεις στο Όσλο


Σε κατάσταση σοκ η Νορβηγία μετά την πρωτοφανή βομβιστική επίθεση που συντάραξε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής την «καρδιά» της πρωτεύουσας, μετατρέποντας σε βομβαρδισμένο τοπίο την κεντρική πλατεία όπου βρίσκεται η έδρα της κυβέρνησης του Γενς Στόλτενμπεργκ, υπουργεία και γραφεία εφημερίδων.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Σπίτι από ... εφημερίδες

Σίγουρα πρωτότυπο. Ο μηχανολόγος μηχανικός υπεύθυνος για το δημιούργημα αυτό χρειάστηκε 100.000 ρολά εφημερίδων. Δείτε φωτογραφίες.

Έκανε το γύρο του κόσμου με ποδήλατο και του το έκλεψαν στα Χανιά!


Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε  να συμβεί αυτό! 20 χρόνια χρησιμοποιούσε το ποδήλατό του επισκεπτόμενος τον κόσμο και προσπαθώντας να σπάσει το ρεκόρ γκίνες. Όταν έφτασε στα Χανιά του το έκλεψαν.

Κινδυνεύουν μισό εκατ. παιδιά στην Αφρική


Περίπου 500.000 παιδιά στο Κέρας της Αφρικής κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα, εξαιτίας της ξηρασίας, σύμφωνα με υπολογισμούς της Unicef. 

Και .. νέες μειώσεις


Σε μειώσεις σε μία σειρά ειδικών επιδομάτων προχωρά το οικονομικό επιτελείο, ενώ παράλληλα αποφάσισε την αναδρομική ισχύ – από 1η Ιανουαρίου 2011- της επιβολή ειδικής εισφοράς υπέρ ανεργίας 3% επί των αποδοχών των υπαλλήλων του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ, των ΟΤΑ και των λοιπών δημόσιων φορέων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το economist αναφέρεται στα Σκόπια την πρωτεύουσα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

"Στα Βαλκάνια οι άνθρωποι θυμούνται."  Αυτή είναι η πρώτη φράση του άρθρου του economist, το οποίο μπορεί να είναι για την ενημέρωση δημιουργίας μνημείου ολοκαυτώματος, ωστόσο ονομάζει Μακεδονιά τη γειτονική μας χώρα και Μακεδόνες τους πολίτες της. Και μάλιστα όχι μια και δύο φορές!

Οι διάσημες του Hollywood με μπικίνι!


Βγήκαν στις παραλίες του L.A. και ... ορίστε οι φωτογρφίες τους. 

Διαιτητής ξυλοκοπεί παίχτη και μετα....


έψαχνε μέρος να κρυφτεί! Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Βραζιλία.

Ένας υπουργός, η μαμά του και ένα ... αυθαίρετο!


Εκτεθειμένος είναι πια ο κ. Παπακωνσταντίνου μετά την αποκάλυψη ότι η οικογένειά του έχει στην ιδιοκτησία της αυθαίρετο μέσα στο δάσος!

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Σκηνοθέτησε λητεία για να καλύψει υπεξαίρεση!


Το πάθος του για τον τζόγο οδήγησε έναν 49χρονο υπάλληλο του ΙΚΑ Πετρούπολης να αφαιρέσει από το ταμείο της υπηρεσίας, όπου εργαζόταν μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να το καλύψει σκηνοθέτησε ληστεία σε τράπεζα.

Τουρκία: "χτίζει μειονότητες στο Αιγαίο"


Την αναγνώριση τουρκικών μειονοτήτων σε Ρόδο και Κω ονειρεύεται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης. 

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια!


Οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα «φρουτάκια» οφείλουν να μοιράζουν στους παίκτεςκατ' ελάχιστο το 80% των ποσών που παίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου νόμου που κατατέθηκε προς ψήφιση απόψε στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα.

Μαγικό χαλί για ... όσους απεχθάνονται την άμμο!


Σας ενοχλεί η άμμος που εισχωρεί παντού και που μερικές φορές δεν μπορείτε να την ξεκολήσετε από πάνω σας... Μην ανησυχείτε ... υπάρχει λύση!