Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Εκτονωση για του Σερραίους


Επίθεση με χιούμορ στους βουλευτές Σερρών για το "ναι" στο πολυνομοσχέδιο! Εκτονωθείτε μέσω ενός παιχνιδιού...


NY Times: Οι Έλληνες βουλευτές προσλαμβάνουν τις γυναίκες και τους συγγενείς τους


Αν και έχουν γίνει περικοπές μισθών, η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε καμία απόλυση. Σε αυτή τη διαπίστωση καταλήγουν οι New York Times, οι οποίοι φιλοξενούν κεντρικό θέμα για τη σπάταλη Ελλάδα. 

Θα ζητήσει παραίτηση του Παπανδρέου η Βάσω;


Αυτό εννοούσε η κ. Παπανδρέου ότι "είναι η τελευταία φορά"; Τι σχεδιάζει να κάνει και με ποιούς ερχόταν σε επικοινωνία όλο το απόγευμα εχθές;

Το παρασκήνιο της ψήφισης


Τη δημοκρατία που διαπνέει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ την αντιληφθήκαμε με την άμεση διαγραφή της κ. Κατσέλη. Υπάρχουν και άλλα όμως! Γιατί ο κ. Σαμαράς δεν μίλησε; Πού ήταν η Ρεγγίνα ... στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού; Και πως διαπίστωσε ο Τ.Χυτήρης ότι μπορεί να κλείσει ραντεβού με τον πρωθυπουργό.





Σήμερα η κηδεία του άτυχου διαδηλωτή


Στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, από το νεκροταφείο του Βύρωνα θα γίνει η κηδεία του 53χρονου οικοδόμου συνδικαλιστή, Δημήτρη Κοτσαρίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα.


ΑΒC: "48 ώρες έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου!"(video)


Το αυστραλιανό ειδησεογραφικό κανάλι ΑΒC Australia, δια στόματος του ανταποκριτή του στην Αθήνα, επιμένει οτι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έχει ζωή πάνω απο δύο 24ωρα! 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το εξώφυλλο της γαλλικής εφημερίδας για τα επεισόδια στην Ελλάδα


Από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας πήρε αφορμή η γαλλική εφημερίδα Liberation και γέμισε το πρωτοσέλιδό της φλόγες!

"Σώζοντας την Ελλάδα,θα σωθούμε όλοι".Υπάρχουν κι αυτές οι απόψεις στην Ευρώπη


Η σωτηρία της Ελλάδας μοιάζει να είναι επείγουσα υπόθεση. Σύμφωνα με την επικρατούσα γραμμή σκέψης,αυτό σημαίνει πρόληψη της χρεοκοπίας της Ελλάδας και διατήρησή της στην Ευρωζώνη.

Βίντεο-σοκ με την εκτέλεση Καντάφι.Οι τελευταίες στιγμές


Το βίντεο που μεταδίδει το Αλ Ταζίρα είναι σκληρό.

H Χίλαρι έμαθε για τον Καντάφι μέσω sms! (Δείτε το video)


Το βίντεο αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο  της Telegraph. Το επιφώνημα "Ουάου" ακούστηκε κατά διάρκεια συνέντευξης του CBS News.



Ρώσοι πεζοναύτες στον Έβρο(video)


Προπομπός του μεγάλου ρωσικού στόλου που καταπλέει στην Ανατολική Μεσόγειο το αποβατικό σκάφος (LST) Tsesar Kunikof του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας βρίσκεται ήδη στο Αιγαίο και σε λίγο καταπλέει στον Έβρο!



Ο Χρυσοχοϊδης "twitt-αρε" όταν η Αθήνα καιγόταν


Τη στιγμή που το κέντρο της Αθήνας καιγόταν,και διαμαρτυρίες εναντίον των αυστηρών μέτρων πραγματοποιούνταν σε όλη την Ελλάδα, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έγραφε στο twitter...

Θα κόβουν το ρεύμα σε 40 ημέρες


Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος εντός 40 ημερών σε περίπτωση που δεν πληρωθεί το Ειδικό τέλος ακινήτων προβλέπει ρητά η εγκύκλιος για την είσπραξη του, που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Θα δώσουν 120.000 ευρώ για... χριστουγεννιάτικα φωτάκια!


Την ώρα που δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα απαραίτητα στην καθημερινότητά μας, ένας Δήμος της χώρας μας ετοιμάζεται να δώσει ούτε λίγο ούτε πολύ, 120 χιλιάδες για... γιρλάντες, μπάλες και ό,τι χρειάζεται για έναν εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Δύο μέρες εργασίας και μείωση μισθού 60% για τους υπαλλήλους της NEL


Δύο μέρες εργασίας και μείωση μισθού 60% προτείνει η διοίκηση της ΝΕL LINES στους εργαζόμενους, λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων και της σημαντικής και ανησυχητικής μείωσης της ρευστότητας της επιχείρησης!

Δολοφονεί την Εθνική Άμυνα ο Μπεγλίτης


Η μια μετά την άλλη έρχονται οι αποφάσεις του κ. Μπεγλίτη που κατακερματίζουν το σώμα στρατού. Τώρα αφήνει αφύλαχτα όλα τα Βόρεια Σύνορα όπου καραδοκούν πολλοί!

Γιαννακά:Θα ψηφίσω το άρθρο 37


Βίντεο και εικόνες από τις δυναμικές κινητοποιήσεις ανά την Ελλάδα! Δυστυχώς τα επεισόδια κάνουν τον γύρο του κόσμου!














Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Reuters: Και επισήμως αποικία η Ελλάδα;


Να θυμίσουμε ότι όλα περιλαμβάνονται τόσο στο μνημόνιο όσο και στο μεσοπρόθεσμο. Αλλά ας διαβάσουμε τι λένε τα δημοσιεύματα

Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα(livestream)


Πατήστε εδώ και δείτε τη ζωντανή εικόνα από τον τηλεοπτικό σταθμό Skai και το Σύνταγμα

NY Times: H κρίση,το δημόσιο και η γραφειοκρατία στην Ελλάδα


Με ένα εκτενές άρθρο οι New York Times αναφέρονται στην 48ωρη γενική απεργία στην Ελλάδα, την οικονομική κρίση και την αντίδραση των Ελλήνων στα νέα αυστηρά μέτρα και τις ενδεχόμενες απολύσεις στο δημόσιο τομέα.

Δείτε σε κάρτες τις κινητοποιήσεις σήμερα!


Σε απεργιακό κλοιό όλη η χώρα... Δείτε αναλυτικά τι λειτουργεί και τι οχι σήμερα 19 Οκτωβρίου!

Ο Έλληνας που έγινε εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας


Η ζωή του Λευκάδιου Χερν θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία από κάποιο χολιγουντιανό στούντιο. Οταν ο πατέρας του πήρε μετάθεση από το βρετανικό εκστρατευτικό σώμα Επτανήσων για τις Δυτικές… Ινδίες, ο Λευκάδιος ήταν έξι ετών και με τη μητέρα του πήγαν στο Δουβλίνο για να ζήσουν με τους γονείς του άνδρα της.

Τη γλίτωσε πάλι ο ... Μπερλουσκόνι!


Αθώος κρίθηκε από δικαστήριο του Μιλάνο ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση της Mediaset.

Νέος "πονοκέφαλος" για τον Στρος Καν


Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ο Στρος Καν, ο οποίος μετά τον πονοκέφαλο με την Τριστάν Μπανόν και την καμαριέρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες, αυτή τη φορά για κύκλωμα πορνείας.

Ο καλλιτέχνης της ....μπανάνας


Ο κάθε γλύπτης έχει τις προτιμήσεις του... Ο ιάπωνας Ιάπωνας Κισούκε Γιαμάντα πάντως προτιμά να δημιουργεί έργα τέχνης με πρώτη ύλη τη... σάρκα της μπανάνας. 

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Έλληνας ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον ΚΟΣΜΟ!


 Που να το πεις και να σε πιστεύουν! Η Αμερικανική Εταιρεία Δημόσιας Διοίκησης βραβεύει έναν Έλληνα ως το καλύτερο στέλεχος δημοσίου τομέα στον κόσμο.

Ιταλός αναρχικός δηλώνει: "Πήραμε μάστερ στην Ελλάδα"


Για γέλια και για κλάμματα... “Πήραμε μάστερ στην Ελλάδα” λέει ανώνυμα στην εφημερίδα La Repubblica 30χρονος αναρχικός που συμμετείχε στα επεισόδια του Σαββάτου, στη Ρώμη που θα κοστίσουν στην Ιταλία περίπου 2 εκ. ευρώ!

Ο Βαν Κογκ δεν αυτοκτόνησε αλλά... τον σκότωσε κατά λάθος ένας έφηβος!


Ένας (ακόμη) μύθος καταρρίπτεται! Ο Βίνσεντ βαν Γκόγκ δεν αφαίρεσε ο ίδιος τη ζωή του, τον σκότωσαν!

Πάει και ο ... Σπινέλλης!(παρασκήνιο)



 Και για όσους απορούν για το ποιος είναι ο κύριος... δεν είναι παρά ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων κύριος Διομήδης Σπινέλλης! Για να συστηθούμε με τον κύριο...

Έφυγε ο Ρομπόπουλος... έρχεται η Τεκτονίδου!



Τελικά παραιτήθηκε... και αντί να κάνει ένα δώρο στον ελληνικό λαό με μια ανεξαρτητοποίηση έκανε δώρο στο ΠΑΣΟΚ και παραιτήθηκε. Ο λόγος για τον κ. Ρομπόπουλο.

Επεισοδιακή η παρέλαση για τα Ελευθέρια της Κατερίνης!



Μετά τους μαθητές στην Κοζάνη τώρα και οι μαθητές στην Κατερίνη αρνήθηκαν να τιμήσουν τους επισήμους! Ομάδα πολιτών αποδοκίμασε τους πολιτικούς

Τρίκαλα: Γέμισαν συνθήματα...



 ...και όχι ιδιαίτερα κολακευτικά! Αυτή τη φορά σας παραθέτουμε φωτογραφίες από τα συνθήματα στα γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα αλλά και του δημαρχείου.

Απορριματοφόρα με οδηγούς στρατιώτες!


Σε επιφυλακή φαίνεται να βρίσκονται όλες οι μονάδες του Στρατού στο λεκανοπέδιο της Αττικής!170 θα βγουν στους δρόμους! Ντροπή φωνάζουν οι στρατιωτικοί από το On Alert!

Και νέες "μπλε" παραιτήσεις!


Μετά τον Σ.Σιμόπουλο και ο Δ.Πανοζάχος υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του Συντονιστή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ, καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Οι Κινέζοι "λιγουρεύονται" το Ελ. Βενιζέλος


Η κινεζική εταιρεία ΗΝΑ φαίνεται ότι είναι φάβορι για την απόκτηση του ποσοστού της γερμανικής Hochtief στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», σύμφωνα με τους Sunday Times.

Ανύπαρκτος ο Γερουλάνος... Κραυγές από το Πεκίνο!



Αίσθηση προκαλεί στους αποδέκτες του - από τα Διπλωματικά Γραφεία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού μέχρι το ΥΠΕΞ - επείγον τηλεγράφημα από την πρεσβεία μας στο Πεκίνο στο οποίο, εν ολίγοις, υπογραμμίζεται ότι η ... τουριστική εικόνα της χώρας τελεί υπό... αναστολή και διάλυση!

Δύο χρόνια ζωής δίνουν οι γιατροί στον Τσάβες!


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες «έχει λίγες ελπίδες, δυστυχώς, να ζήσει περισσότερο από δυο χρόνια», δήλωσε ο πρώην χειρουργός γιατρός του Σαλβαδόρ Ναβαρέτε σε συνέντευξή του την Κυριακή σε εφημερίδα του Μεξικού.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός οδηγός σε αγώνα IndyCar (photos)



Μια σύγκρουση από εκείνες που κόβουν την ανάσα. Δυστυχώς, ήταν μοιραία για τον Dan Wheldon, δις πρωταθλητή του Indianapolis 500. Το νήμα της ζωής του κόπηκε στα 33 του χρόνια.

Νοίκιαζαν βίλες χωρίς συμβόλαια


Αμετανόητοι φοροφυγάδες εξακολουθούν να παραμένουν αρκετοί συμπατριώτες μας εκμεταλλευόμενοι -τι άλλο;- την ανικανότητα του ελληνικού κράτους όχι μόνο να τους εντοπίσει αλλά και να τους στείλει στη φυλακή.