Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Έφυγε ο Ρομπόπουλος... έρχεται η Τεκτονίδου!



Τελικά παραιτήθηκε... και αντί να κάνει ένα δώρο στον ελληνικό λαό με μια ανεξαρτητοποίηση έκανε δώρο στο ΠΑΣΟΚ και παραιτήθηκε. Ο λόγος για τον κ. Ρομπόπουλο.


Την θέση του τώρα αναμένεται να λάβει η κυρία Κυριακή Τεκτονίδου η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Η Κυριακή Τεκτονίδου είναι σήμερα διευθύντρια της περιφερειακής διεύθυνσης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας του ΟΑΕΔ, στον οποίο εργάζεται από το 1984.
Σε δηλώσεις της στο Real.gr η νέα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα ορκιστεί αύριο, τόνισε πως αυτό που προέχει είναι το εθνικό συμφέρον δείχνοντας πως θα υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο. «Όταν ο ασθενής χρειάζεται χημειοθεραπεία προκειμένου να ζήσει τότε θα πρέπει να την πάρει» είπε χαρακτηριστικά η Κυριακή Τεκτονίδου.

Μια παράκληση προς όλους τους επίδοξους ανεξάρτητους:" Βρε παιδια αν δεν είστε σίγουροι μην βγαίνεται και δηλώνεται ότι θα ανεξαρτητοποιηθείτε. Πείτε ξεκάθαρα εμένα δεν μου πάει καρδιά να σας χαντακώσω άλλο και θα δώσω τη θέση μου σε κάποιον άλλο λιγότερο συναισθηματικό! Αλλά δεν θα ανεξαρτητοποιηθώ να μην κάνω χαλάστρα και στον κ. Παπανδρέου"
Ρομπόπουλε σε ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: