Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Έκοψαν το ΕΠΙΔΟΜΑ των 120 ευρώ από ... ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ(video)


Ρόδος: Έχει καρκίνο στο έντερο και το στομάχι και έπαιρνε 120 ευρώ επίδομα από την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως η ίδια λέει, για να αγοράζει τα φάρμακά της.

Οι διαδηλωτές 'πολιορκούν' το ξενοδοχείο- τα ΜΑΤ τους απωθούν!


Συνεχείς συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τις άλλες αστυνομικές δυνάμεις έχουν οι διαδηλωτές που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο 'Μελιά΄ όπου γίνεται η σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Το φλεγόμενο «ΟΧΙ» και φέτος στην Πέρδικα(video)


Κάθε χρόνο η Πέρδικα έχει ως παράδοση να τιμά το μεγάλο και Ιστορικό «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940 όπου η Ιταλία ζήτησε από τον πρωθυπουργό Ι. Μεταξά την παράδοση της χώρας.

Δείτε την πολεμική ταινία "Οι Γενναίοι του Βορρά" με τον Πέτρο Φυσσούν





Daily Mail: Oι Έλληνες παρουσιάζουν την Μέρκελ σαν μέλος των SS


Σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail αναφέρεται στην γνώμη που έχουν οι Έλληνες για την Καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel.

Μην ψάχνετε τις διαφορές...


Εξώφυλλο εφημερίδας τον Δεκέμβρη του 1944!!!
Σαν να μην πέρασε μια μέρα... 

"ΟΧΙ": Δείτε συγκεντρωτικά αρκετές από τις τις οργισμένες αποδοκιμασίες


 Αριστερά έστρεψαν τα κεφάλια τα παιδιά στην Αθήνα και πολλά "ΟΧΙ" ακούστηκαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας!











Τον Καβάφη θυμήθηκε η Μπακογιάννη μετά τα σημερινά γεγονότα

 Μια φράση του Κώστα Καβάφη θυμήθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας για να σχολιάσει τα όσα έλαβαν χώρα σήμερα στις παρελάσεις. Όπως είπε ο μεγάλος ποιητής... 

Ποιος κάθισε στην καρέκλα του Παπούλια μετά την αποχώρηση του

Ο ΠτΔ Κάρολος Παπούλιας, εκδιώχθηκε τρόπον τινά από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Τις θέσεις των επισήμων κατέλαβαν διάφοροι διαδηλωτές. Δείτε ποιός κάθισε στη θέση του:



"Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ το 2001"

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση εξέφρασε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, επισημαίνοντας όμως πως η ένταξη της χώρας μας στο ευρώ το 2001 ήταν λάθος.

Κατέληξε η 18χρονη θύμα νεαρών σατανιστών


 Δυστυχώς η Kirsty Theologo, η 18χρονη που έπεσε θύμα σατανιστών δεν τα κατάφερε και "έφυγε" από τη ζωή.

Αποκάλεσαν προδότη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στον δρόμο κατέβηκαν χιλιάδες διαδηλωτές και φώναζαν να φύγουν οι επίσημοι από την παρέλαση, καθώς και τα γνωστά συνθήματα "Κλέφτες - Προδότες" ...

Επείγουσα προμήθεια ελικοπτέρων από την ΕΛΑΣ για έλεγχο πλήθους


Αγοράζουν νέα ελικόπτερα στην Αστυνομία για να έχουν πιο αποτελεσματικό έλεγχο του πλήθους και κάποια απάντηση στα μεγάλα προβλήματα ασφάλειας που αναμένεται να προκαλέσουν οι αποφάσεις εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας στην γερμανική διοίκηση, ειδικά στο τομέα των μαζικών διαδηλώσεων.

Τούρκικη πρόβα πολέμου στο χώρο του Αιγαίου

Για δεύτερη κατά σειρά ημέρα μετά την νυχτερινή της διείσδυση στο εναέριο χώρο του Αιγαίου που αποκάλυψε το defencenet, η Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις τους στην θαλάσσια περιοχή γύρω από την Κύπρο.

Τα 50 του χρόνια γιορτάζει ο "Δημόκριτος"


Πενήντα χρόνια προσφοράς στην επιστημονική και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας συμπληρώνει φέτος ο «Δημόκριτος», ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα γιορτάσει και επισήμως τα 50ά «γενέθλιά» του παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια.

Από 1η Νοεμβρίου το νυχτερινό μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ


Θα ισχύει μέχρι και τις 30 Απριλίου

Γ.Παπανδρέου: Το «κούρεμα» δεν επηρεάζει ρευστότητα και συντάξεις


Με κατηγορηματικό τρόπο ο Γιώργος Παπανδρέου υποστήριξε πως το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους δεν θα επηρεάσει ρευστότητα, συντάξεις αλλά και την εθνική κυριαρχία.

Ειδικός φρουρός επιτέθηκε στην ομάδα ΔΙΑΣ


Ειδικός φρουρός επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ την Πέμπτη το μεσημέρι στην Αθήνα.

Mετέωρος στα βράχια των Μετεώρων


Στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, μεταφέρθηκε για καθαρά προληπτικούς λόγους, 19χρονος από την Χαλκιδική.

17χρονος βιάστηκε απο 10 γυναίκες


Ένας 17χρονος από την Παπούα της Νέας Γουινέας έπεσε θύμα βιασμού από 10 λυσσασμένες γυναίκες, οι οποίες του επιτέθηκαν και τον βίασαν όλες μαζί, απειλώντας τον με κουζινομάχαιρα.

Η "θυσια" της 18χρονης στον Σατανά




Τέσσερις νεαροί, ένας 21 ετών και άλλοι τρεις 18 χρόνων, παραδόθηκαν στην αστυνομία για την φρικιαστική υπόθεση που συγκλονίζει τη Νότια Αφρική και όλο τον κόσμο. Η… αστυνομία έκανε από την αρχή λόγο για σατανιστική τελετή, υποστηρίζοντας πως οι τέσσερις δράστες επιχείρησαν να θυσιάσουν τη 18χρονη, ελληνικής καταγωγής, Κίρστι Θεολόγου στο Σατανά.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Επικίνδυνα παιχνίδια με το φυσικό αέριο στην Κύπρο!


Η κυπριακή κυβέρνηση καθυστερεί την έναρξη του β' γύρου αδειοδοτήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ,αν και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τουλάχιστον 40 εταιρείες κολοσσούς.

Άτακτος ακόμα και στη Σύνοδο


Ο λόγος για τον Μπερλουσκόνι. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της πιο κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης, ο Ιταλός πρωθυπουργός  δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να μην υποκύψει στην μεγάλη του αδυναμία… τις ωραίες γυναίκες.

"Πιπέρι"...


Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει... Για δείτε τη λεζάντα της ΝΕΤ και ... θα καταλάβετε!


Αιτωλοακαρνανία: Έκλεισε το κατάστημα του ΟΤΕ στην Κατούνα


Κάθε μέρα που περνάει η Κατούνα πληρώνει όλο και περισσότερες αμαρτίες.  Όλοι ακούγαμε πως το γραφείο του ΟΤΕ στην Κατούνα θα έκλεινε αλλά τώρα πλέον είναι πραγματικότητα. Αυτές τις μέρες φορτηγά φόρτωναν πράγματα αφού την περασμένη εβδομάδα έκλεισε οριστικά...

Άρχισαν τα όργανα της ...διάσπασης


Την πλήρη αντίθεσή της σε οποιαδήποτε εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στο πλαίσιο των αποφάσεων για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους εκφράζει με απόφασή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

Έκοψε την παρέλαση ο κ. Μαχαιρίδης


Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναλάβει τα καθήκοντά του στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας ως ταμίας ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ήδη άρχισε τους... λογαριασμούς. Έκοψε την παρέλαση.

Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για την παρουσία Παπανδρέου στην Κρήτη


Στο «κόκκινο» θα βρίσκονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει της καθόδου του πρωθυπουργού στην Κρήτη, την Παρασκευή, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο ξενοδοχείο "Daios Cove" στον Άγιο Νικόλαο.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η κρίση βάζει μαχαίρι στο τσιγάρο


Όχι ο φόβος για την υγεία τους αλλά  η οικονομική κρίση, ωθεί τους Έλληνες καπνιστές να ζητήσουν βοήθεια για τη διακοπή του καπνίσματος.

H Τένεδος νίκησε την Μύκονο!


Η πλήρης... διαφημιστική αποχή και ανυπαρξία της Ελλάδας στην αμερικανική αγορά ταξιδιωτικών μέσων και εντύπων καθώς και η προβληματική - για να μην πούμε τίποτα χειρότερο- παρουσία στις ελάχιστες εκθέσεις ή άλλες διοργανώσεις στις ΗΠΑ, που υπήρξε ελληνική συμμετοχή, αρχίζει να έχει πια τα «θύματά» της.

Τον έκαψαν ζωντανό γιατί ήταν ομοφυλόφιλος (video)


Η στυγερή δολοφονία ενός 28χρονου στην Σκωτία έχει συγκλονίσει την ευρωπαική κοινή γνώμη.


Υπέρβαρος ένας στους δύο 'Ελληνες


Ένας στους δύο Έλληνες είναι υπέρβαρος, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου..



Τραυματίστηκε Έλληνας ηθοποιός επί σκηνής!


Έκπληκτοι οι θεατές είδαν κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης γνωστό Έλληνα ηθοποιό να έχει πλημμυρίσει στο αίμα ύστερα από ατύχημα επί σκηνής!





Τέχνη με κολοκύθες



Αν το σκάλισμα της κολοκύθας γινόταν ολυμπιακό αγώνισμα, ο Ray Villafane θα ήταν υποψήφιος για το χρυσό μετάλλιο.





Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Ζάκυνθο


Έγινε αισθητός και στην Πάτρα!



"Ο Γιώργος πρέπει να σκοτώσει τον πατέρα του"



Η ισπανική εφημερίδα El Pais, δημοσίευσε αμφιλεγόμενο άρθρο με τον τίτλο "Ο Γιώργος πρέπει να σκοτώσει τον πατέρα του", αναφερόμενο στον Έλληνα πρωθυπουργό και την υποχρέωσή του να "διαλύσει το πελατειακό κράτος που έφτιαξε ο πατέρας του.
" Στο δημοσίευμα,τονίζεται χαρακτηριστικά πως " Ο Έλληνας ηγέτης έχει να αντιμετωπίσει την πρόκληση να διαλύσει το πελατειακό κράτος που δημιούργησε ο πατέρας του " 


Ποιός είναι τελικά ο συγγραφέας της Βίβλου?



Ένα νέο πρόγραμμα υπολογιστή αναμένεται.....να ρίξει φώς στο ερώτημα που απασχολεί την κοινή γνώμη εδώ και αιώνες, στο ποιός....δηλαδή έγραψε την Βίβλο.

Ο εκατομμυριούχος αγρότης με τiς ελιές



Πώς αγρότης με ελιές έφτασε να έχει καταθέσεις περίπου... 10.600.000 ευρώ; ...



Δείτε τους βαθμούς του εφυέστατου Γιώργου Παπανδρέου

Πολλοί βλέποντας τον κ. Πρωθυπουργό  , αναρωτιούνται τι γράμματα να έμαθε άραγε στο σχολείο και τι δασκάλους είχε...


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Οι γονείς θα πληρώσουν τα στεφάνια για την 28η Οκτωβρίου!


Τελικά τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει με όλους αυτούς τους… φωστήρες του σοσιαλισμού που έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι.

Ένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα που παρακολούθησαν 3,6 εκ. θεατές!(VIDEO)

Την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται, οι εικόνες της έχουν μαγέψει τους Βρετανούς τηλεθεατές..Η μίνι σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ «Joanna Lumley's Greek Odyssey» (Η ελληνική Οδύσσεια της ηθοποιού Τζοάνα Λάμλεϊ) που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες να προβάλλεται από το κανάλι ITV, το οποίο βλέπουν διεθνώς περίπου 30 εκατομμύρια σημειώνει τεράστια επιτυχία.



Η πλατεία Σπιανάδα θα γίνει ροζ!


Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού κάθε Οκτώβριο πραγματοποιείται παγκοσμίως από την Estee Lauder Companies το πρόγραμμα Φωταγώγησης Εμβληματικών Κτιρίων-Μνημείων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.



«Η Βουλγαρία χαίρεται με την ελληνική κρίση»


Με χαιρεκακία αντιμετωπίζουν οι γείτονες Βούλγαροι την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, σύμφωνα με τον βούλγαρο υπουργό Οικονομικών, Σιμεών Ντιάνκοφ, ο οποίος είπε μάλιστα ότι η δραματική κατάσταση της Ελλάδας είναι ιδιαίτερα επωφελής για την Βουλγαρία. Το δήλωσε μάλιστα σε Γερμανική εφημερίδα.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στη σοφίτα του


Ολόκληρη εγκατάσταση καλλιέργειας χασισόδεντρων είχε δημιουργήσει στη σοφίτα του σπιτιού του ένας 40 χρονος στη Ναύπακτο, ο οποίος  έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Τι λένε οι πολίτες στον Παπανδρέου μέσω twitter!


Δεκάδες σχόλια από πολίτες δέχονται οι αναρτήσεις του Γιώργου Παπανδρέου στο twitter. Για δείτε...

"Χέρι" σε μισθούς και συντάξεις έβαζαν Eurobank, Πειραιώς & Αγροτική!


"Χέρι" σε μισθούς και συντάξεις έβαλαν τρεις τράπεζες (Eurobank, Πειραιώς και Αγροτική), δηλαδή χρησιμοποίησαν ρευστότητα από τους λογαριασμούς ιδιωτών συνταξιούχων και μισθωτών για να ικανοποιήσουν πρόσκαιρες ανάγκες τους!



Στην Αθήνα ο "υπερ-πρωθυπουργός" Ράιχενμπαχ!


Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψή του στην Αθήνα από τον Σεπτέμβριου, που εγκαταστάθηκε στη χώρα η ομάδα εργασίας.

Σοσιαλιστικό ... γκαλά συγκέντρωση μετά το κούρεμα!


Μετά το «κούρεμα» και τη χρεοκοπία της χώρας το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος θα πάει για… διήμερο στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, όπου θα λάβει χώρα, το φετινό Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!!!