Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ιταλία: Μια τραγωδία αφιερωμένη στον Αλέξη


Θεατρική τραγωδία εμπνευσμένη από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ανεβάζει σε θέατρο της Ιταλίας η εταιρία Motus.

Η αποδοκιμασία του Παπούλια στην Εύβοια



Φρίκη: Μάνα έπνιξε το παιδί της on line στο Skype

Φρίκη προκαλεί η ιστορία μιας μάνα που έπνιξε το παιδί της την ώρα που μιλούσε στο Skype με τον σύντροφό της.

Ημαθία:4.000 πινακίδες κατατέθηκαν

Στις 4000 περίπου, μετά από κατάθεση πινακίδων στις κατά περιοχή ΔΟΥ, ανέρχεται ο αριθμός ακινησίας οχημάτων για την Ημαθία, σύμφωνα με στοιχεία που μας έδωσε υπάλληλος της Εφορίας Βέροιας. 

Ο Π.Ψωμιάδης ...στο "Βρέξιμο του Γαμπρού" στη Νέα Μεσημβρία


Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα συμμετάσχει στην αναβίωση του εθίμου «βρέξιμο του γαμπρού», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας,  το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2011 στις 11:30 το πρωί, στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης (πλατεία του χωριού).

Αίγινα:Ασύλληπτες αυξήσεις της τάξεως του 125% στο νερό !

Ασύλληπτες αυξήσεις της τάξεως του 125% φαίνεται ότι μπαίνουν στο τραπέζι για να αντιμετωπιστεί το εκρηκτικό έλλειμμα του Δήμου.

Χειρουργεία "στοπ" στο νοσοκομείο Κέρκυρας


Ίσως είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι ενός νοσοκομείου προειδοποιούν ότι τα χειρουργεία δε θα λειτουργήσουν λόγω έλλειψης εργαλειοδοτών. 

Δείτε το Βίντεο....Η στιγμή που αναποδογυρίζει η βάρκα με τον ιερέα !! στον Μακρύγιαλο Πιερίας !!


Φλώρινα: Έρανος για τη θέρμανση του αγροτικού ιατρείου Κάτω Κλεινών !


Τους μείον είκοσι βαθμούς Κελσίου έχει «αγγίξει» ο υδράργυρος στις Κάτω Κλεινές και ενώ το χιόνι δεν λιώνει εδώ και δύο εβδομάδες, πάνω από τετρακόσιοι άνθρωποι εξυπηρετούνται στο παγωμένο αγροτικό ιατρείο που λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα. 

Πως να ρυθμίσετε το εργασιακό στρες

Μπορεί το περιβάλλον εργασίας να διαταράξει τον ψυχισμό μας;

Κύμα νέων Ελλήνων μεταναστών στη Νέα Υόρκη

Με την οικονομία στην Ελλάδα να παραπαίει και το ποσοστό της ανεργίας περίπου στο 18% όλο και περισσότεροι Έλληνες προσπαθούν να βρουν την τύχη τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και ιδιαίτερα στην Αστόρια η οποία είναι γεμάτη ελληνικά καταστήματα, εστιατόρια και τουριστικά γραφεία όπως αναφέρει ρεπορτάζ του δημόσιου ραδιοφωνικού σταθμού της Νέας Υόρκης στην επίσημη ιστοσελίδα του. 

Η αποχώρηση του RTL από τον ALPHA θέμα στο Hollywood Reporter


Mε την αποχώρηση των Γερμανών και του RTL ασχολήθηκε το γνωστό Hollywood Reporter.

Ξεκαρδιστική φάρσα με καταστροφή αυτοκινήτου!(video)

Είσαι στο δρόμο. Σταματάς έναν περαστικό και του ζητάς να προσέχει για λίγα τα ψώνια σου για να πας τουαλέτα...

Γυμνός άνδρας σε διαφήμιση επώνυμων παιδικών ρούχων(video))


Μια απροσεξία προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην γαλλική εταιρεία παιδικών ρούχων La Redoute.

Στην υπόγεια αίθουσα "βασιλεύει" απόλυτη ησυχία! (Δείτε φωτό)


Ως παγκόσμιο «θαύμα» ακουστικής χαρακτηρίζεται το νεκρομαντείο του Αχέροντα. Μάλιστα έχει γίνει σχετική έρευνα από τους διδάκτορες

Τρώνε σούπα αβγολέμονο στην Ουάσινγκτον από Έλληνα εστιάτορα!

Η σούπα αβγολέμονο, τα γεμιστά και φυσικά ο μουσακάς του Έλληνα εστιάτορα Κωνσταντίνου Φωστιέρη, γίνονται ανάρπαστα από τους Αμερικανούς στην Ουάσινγκτον.

Μπορείτε να βρείτε τα κρυμμένα πρόσωπα στους πίνακες;

Είστε αρκετά παρατηρητικοί όταν κοιτάτε μια εικόνα ή μήπως την προσπερνάτε χωρίς να προσέχετε τις λεπτομέρειες; Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων τότε νομίζω θα δυσκολευτείτε λιγουλάκι… Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του καλλιτέχνη: να προκαλέσει την παρατηρητικότητά σας!

Τίνα Σοφού: Η Ελληνίδα που παρουσιάζει δελτίο σε κινέζικο κανάλι!

Η Τίνα Σοφού είναι εδώ και ενάμισι χρόνο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κινεζικού καναλιού NTD και γνωρίζει τεράστια επιτυχία!

Μεγάλη αύξηση στα τροχαία ατυχήματα στη Δυτική Μακεδονία!

Μεγάλη αύξηση κατά 50% στα τροχαία ατυχήματα και τεράστια αύξηση στον αριθμό των θανατηφόρων κατά 300%, αλλά και των σοβαρών τροχαίων στη Δυτική Μακεδονία, παρουσιάζουν τα στοιχεία της έρευνας για τον μήνα Οκτώβριο του 2011 της Στατιστικής Υπηρεσίας, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010. 

Απίστευτο! Τον μαχαίρωσε επειδή δεν γνώριζε ότι η Beyonce είναι παντρεμένη!


Δεν ήξερε ότι η Beyonce και ο Jay-Z είναι παντρεμένοι και τον μαχαίρωσε!

Ιταλία: Στενογράφοι της Βουλής παίρνουν 280.000 ευρώ τον χρόνο!


Ακούσατε καλά! Τελικά τι να τα κάνεις τα πτυχία; Γίνε καλύτερα στενογράφος! Όχι δεν αστειευόμαστε καθόλου.

Νέο κόμμα στην Αλβανία θα διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!




Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και η Καστοριά!

Reuters: Οι Έλληνες ξεχνουν την κρίση με τουρκικά σήριαλ


Στην «αγάπη» που έχει καταλάβει μέρος των Ελλήνων για τα τουρκικά σήριαλ, αναφέρεται ρεπορτάζ του Reuters από την Αθήνα, ξεκινώντας από στιγμιότυπο με την αντίδραση ταξιτζή, όταν μαθαίνει πως ο πελάτης του σχετίζεται με τη συγκεκριμένη τηλεοπτική αγορά.

Πειραιάς: Μαζί με τους πολιτικούς, τα άκουσε κι ο Αρχιεπίσκοπος – Ιερώνυμος: «Να σταθούμε δίπλα στον κόσμο»


«Ο κόσμος είναι κουρασμένος. Πρέπει να σταθούμε δίπλα του» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δικαιολογώντας τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια της Κύπρου για την Eurovision 2012



Σήμερα Παρασκευή 6/1 ακούσαμε τα τρία τραγούδια της Ήβης Αδάμου ένα από τα οποία θα  εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη Eurovision του 2012 στο Baku.

Ταινία για τις Μπούλες και τη ζωή στη Νάουσα...από τον Παντελή Βούλγαρη !


Κινηματογραφική ταινία για το δρώμενο της Μπούλας, αλλά και τη ζωή και ιστορία της πόλης, πρόκειται να γυρίσει στη Νάουσα την ερχόμενη αποκριά ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης. 

Έκαψαν τον Καλικάτζαρο στον Άνω Αγιάννη Πιερίας


Ένα έθιμο που συμβολίζει τον εξορκισμό των κακών πνευμάτων παρακολούθησε από κοντά -  παρά το τσουκτερό κρύο - πλήθος κόσμου το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην πλατεία του Άνω Αγίου Ιωάννη. 

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η ΕΑΣ Ιεράπετρας


Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα κατέθεσαν οι εκπρόσωποι του Δ.Σ της ΕΑΣ Ιεράπετρας στις 30/12/2011 στο Πρωτοδικείο Λασιθίου στη Νεάπολη με ημερομηνία εξέτασης της αίτησης στις 25 Ιανουαρίου. 

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.



«... πρέπει να καταλάβετε τι σημαίνουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα για εμάς. Είναι το καμάρι μας. Είναι οι θυσίες μας. Είναι το υπέρτατο σύμβολο ευγένειας. Είναι φόρος τιμής στη δημοκρατική φιλοσοφία .Είναι η φιλοδοξία και το όνομά μας. Είναι η ουσία της ελληνικότητάς μας...», Μελίνα Μερκούρη.

Αγαπούλα... εξωδικούλα!


Ο Μάκης Ψωμιάδης... παρεξηγήθηκε από την γνωστή διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, στην οποία ο πρωταγωνιστής-πρόεδρος αναφέρει τη λέξη «αγαπούλα» και έστειλε εξώδικο από τα Σκόπια στην εταιρεία!

Αίσθηση Παιχνιδιού...


63η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού στη Νυρεμβέργη (Spielwarenmesse Nürnberg International Toy Fair)

Τα ποτήρια που πρέπει να έχεις στο bar σου


Δεν μπαίνουν όλα τα ποτά στα ίδια ποτήρια. Δες τη λίστα των ποτηριών και απόκτησε αυτά που σου λείπουν.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Νέα πρόκληση από το Focus: «Οι Έλληνες χτίζουν τα λεφτά τους σε πισίνες»


Την έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία έδειξε ότι το 20,1% των Ελλήνων κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από το όριο της φτώχειας, σχολιάζει σε σημερινό του δημοσίευμα το περιοδικό Focus, ενώ επικεντρώνεται στην αποταμιευτική τάση που επικρατεί στην Ελλάδα στην μετά Μνημονίου εποχή.

Αερομαχίες & ατυχήματα στο Αιγαίο τα τελευταία 35 χρόνια


Σχεδόν καθημερινά, ακούμε για τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εθνικό μας εναέριο χώρο και ότι στη συνέχεια αναχαιτίζονται από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη.

Λαμία: ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ !!!! Στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου...ζητάνε 10.000 ευρώ για την Αγορά Χαλιών !!!!


<<Προκλητική ανακοίνωση έξω από το ναό του Αγίου Γεωργίου στην Νέα Άμπλιανη, τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, που διέπονται από το πνεύμα της "αγάπης" και της "φιλανθρωπίας".

Κρεβάτι για… κολλημένους με το Facebook


Αν είστε ένας από εκείνους που περνούν ώρες ατελείωτες στο Facebook, τότε αυτό είναι το τέλειο έπιπλο για την κρεβατοκάμαρά σας! 

Κέρκυρα: 1000 όχι στα τέλη κυκλοφορίας!


Διαμαρτυρόμενοι για την άσχημη κατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού, περίπου χίλιοι Κερκυραίοι αρνήθηκαν να παραλάβουν το σήμα κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων, σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου «Επτανησιακή Αναγέννηση» Γιώργο Καλούδη.

Σκιάθος: Αφανίζεται το δάσος Μαντράκι....στις Κουκουναριές


Θύμα της κρίσης ένα σπάνιας ομορφιάς αισθητικό δάσος στα νότια της Σκιάθου, από παράνομη υλοτομία με σκοπό τα πεύκα να χρησιμοποιούνται ως καυσόξυλα σε τζάκια και ξυλόσομπες.

Προεδρική "πράσινη" υποψηφιότητα από Κατσέλη;


Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη. 

Οι πέντε μεγάλοι Έλληνες που "έφυγαν" το 2011


Τη χρονιά που πέρασε η Ελλάδα έγινε πιο φτωχή, καθώς μεγάλοι Έλληνες έφυγαν από τη ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην πολιτιστική ζωή της χώρας μας. 

Τραγικό δυστύχημα με νεκρό (video)


Περαστικός κατέγραψε το ατύχημα σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Βολιβίας

Ρέθυμνο: Προσφορά Φαρμάκων...ζητά το ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης


Ανοιχτό κάλεσμα για προσφορά φαρμάκων απευθύνει το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου, το οποίο - όπως μαρτυρά και το όνομά του - λειτουργεί χάρη στην αλληλεγγύη όλων.

Πρωτεύουσα της ανεργίας η Πάφος



Στο 12% του ενεργού πληθυσμού της έφθασε πλέον η ανεργία στην επαρχία Πάφου, εκτιμούν συντεχνιακοί παράγοντες. Το ποσοστό αυτό είναι πολύ ψηλό και καθιστά την Πάφο την «πρωτεύουσα της ανεργίας», τονίζουν χαρακτηριστικά. 

Ξεκινάει το πρόγραμμα Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία


Είναι πάνω από 4.500 οι γυναίκες στην Ελλάδα που κάθε χρόνο που προσβάλλονται από καρκίνο του μαστού, μια νόσος που μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά χάρις στην πρόληψη αλλά και την έγκαιρη διάγνωση.

Της έκανε πρόταση γάμου δημοσίως και εκείνη το... έσκασε



Το video αποτελεί το... hit της εβδομάδας στο youtube. «Ανέβηκε» στις 2 Ιανουαρίου και έχει ήδη περισσότερα από 2 εκατομμύρια «χτυπήματα»!

Αλεξανδρούπολη: Καταπληκτικοί Κεμετζέδες !! στην οικία του κ. Γ. Αναστασιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)


Έναν μικρό θησαυρό ανακαλύψαμε στο σπίτι του συνταξιούχου Αλεξανδρουπολίτη Ιωάννη Αναστασιάδη. Ο κύριος Αναστασιάδης, Καππαδόκης στην ιδιαίτερη καταγωγή του, ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το μεράκι του, που δεν είναι άλλο από την κατασκευή ποντιακών λυρών (κεμετζέδων) από διάφορα είδη ξύλου (κέδρος, μουριά, δρύς κλπ).

Το "top ten΄" περίεργων ονομάτων στο ποδόσφαιρο


Πραγματικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών είναι για να κλαις από τα γέλια. Όλα τα ονομάτα είναι υπαρκτά. Ας περάσουμε αναλυτικά στο Top 10.

Περισσότερα από 50 Κοινωνικά Παντοπωλεία σε ολόκληρη τη χώρα (ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ)


Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, που λειτουργούν αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη τη χώρα στηρίζονται είτε μέσω χορηγών είτε από δωρεές πολιτών, και αποτελούν μοναδική λύση επιβίωσης για οικογένειες που ξεπέρασαν προ πολλού και κατά πολύ τα όρια της ανέχειας.

Ο Έλληνας που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον νότιο πόλο!


Παραμονή πρωτοχρονιάς στο Νότιο Πόλο έκαναν ο Ελληνοαυστραλός Τζέιμς Καστρίσιον (Καστριτσιώτης) και ο φίλος του, επίσης Αυστραλός, Τζάστιν Τζονς.

Έκαψαν Ελληνική σημαία στην Ναύπακτο (φωτο)


Άγνωστοι δράστες έκαψαν την Ελληνική σημαία στην παραλία της Ψανής στην Ναύπακτο