Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Βενιζέλος:Η ανεργία θα φτάσει στο 17%


Πηρε τα θετικά της ψήφισης και είπε να μας δώσει μια αρνητική είδηση! Όπως προβλέπει ο κ. Βενιζέλος η ανεργία αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 4%. Κάνε αντιπροέδρους να δείς ... καλό!

Ταϊζοντας κροκόδειλους με το ... χέρι!


Κάποιοι δεν διστάζουν να γίνουν οι ίδιοι γεύμα!




Γερμανία: Δεν τα αφήνουν τα σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας


Από τη μία ο Σόιμπλε δηλώνει δημόσια ότι η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη για το χειρότερο σενάριο με την Ελλάδα και από την άλλη ο Βεστερβέλε βρίσκει αδιανόητη την ύπαρξη της Ευρώπης χωρίς την Ελλάδα! 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ για τους κουκουλοφόρους


Τους προστάτευσαν καθώς είχαν εγκλωβιστεί σε στοά και δέχοντα επίθεση από μεγάλο αριθμό αγνώστων.

Τα πιο τρελά επιδόματα!

Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα ανθρώπων που ζούσαν εις βάρος του κράτους και όλων των υπόλοιπων πολιτών, για δεκαετίες:

"Επιθεώρηση" στην Θράκη κάνει ακόμη ένας Τούρκος πολιτικός


 Μιας και συμμετείχε στη Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνού είπε να κάνει και μια βόλτα στο σπίτι του Κεμάλ στη Θράκη!

Χρέη συνταξιούχου διεγράφησαν από το Ειρηνοδικείο Αθηνών


Προσθήκη λεζάντας
Από το ποσό των 200.000 ευρώ προς τράπεζες απαλλάχθηκε  συνταξιούχος μετά από απόφαση - σταθμός του Ειρηνοδικείου Αθηνών.

Special Olympics: 5 μετάλλια για την Ελλάδα!


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της ελληνικής αποστολής στο γκολφ στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics. Η Ελλάδα κατέκτησε συνολικά πέντε μετάλλια, τέσσερα χρυσά και ένα χάλκινο. Συγχαρητήρια!

Παράνομα στοιχήματα: Εντοπίστηκαν 16 διακινητές


Δεκαέξι άτομα, που διακινούσαν το μαύρο χρήμα από τα παράνομα ποδοσφαιρικά στοιχήματα, έχει εντοπίσει η εισαγγελική έρευνα.

Έφαγε γιαούρτια και ... "ψιλές" ο Τσώνης


Ηταν ο βουλευτής του Πασοκ που στη Βουλή παρουσίασε ένα περιστατικό με φίλο του που ενώ τον καλούσε να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο ...άλλαξε γνώμη όταν του είπε οτι θα το καταψηφίσει μαζί με άλλους και θα πέσει η κυβέρνηση...Μάλιστα τιτλοφόρησε αυτή την περιγραφή με το "τζάμπα μάγκας Δημητράκη" ! Σήμερα φαίνεται ο ... "τζάμπα μάγκας" Δημητράκης πήρε εκδίκηση...

Θα επιστρέψει στην πολιτική ο Καν;


Επιστροφή του Ντομινίκ Στρος Καν στην πολιτική σκηνή επιθυμούν στελέχη των Σοσιαλιστών στη Γαλλία, μετά την απελευθέρωση του με απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου.

E.Coli: Εντοπίστηκε και στην Ελλαδα.


Μια 78χρονη ασθενής στη Γαλλία, που είχε προσβληθεί από το βακτήριο E.coli και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της νοτιοδυτικής πόλης Μπορντό, εξέπνευσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ανακοίνωσε η τοπική υπηρεσία υγείας. Παρουσία του E.Coli και στην Ελλάδα.

Δεν πληρώνω και στις παραλίες


Μετά τα διόδια σειρά έχουν οι παραλίες... Έτσι οι επικεφαλής του κινήματος "Δεν πληρώνω" αποφάσισαν να ανοίξον μια παραλία την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο αγανακτισμένος παπάς με τη γουρούνα!


Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η εν λόγω φωτογραφία όπου φαίνεται ένας παπάς να οργώνει τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, εν μέσω πετροπόλεμου και δακρυγόνων!

Τα πιο παράξενα προϊόντα στη μαύρη αγορά!


Γιατί η ζάχαρη πωλείται στη μαύρη αγορα; Τι μπορεί να θέλει κάποιος το αίμα της βασιλικής κόμπρας και πόσα μπορεί να δώσει; Που μπορείτε να βρείτε σπέρμα ταύρου;
 

Συνεχίζονται τα σενάρια διάσωσης και χρεοκοπίας



Δεν ψηφίστηκε και το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος; Δεν θα γίνουν όλες αυτές οι αποκρατικοποιήσεις; Γιατί επιμένουν τα σενάρια χρεοκοπίας και διάσωσης της χώρας μας;

Σε δίκη ο Τσοχατζόπουλος


Σε δίκη παραπέμπεται τελικά για την υπόθεση των υποβρυχίων, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Με συντριπτική πλειοψηφία ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα δικαστεί σε ποινικό δικαστήριο.

Στην ψηφοφορία ψήφισαν 216 υπέρ της παραπομπής του 9 κατά και 9 άκυρο/ λευκό.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος θα δικαστεί για παθητική δωροδοκία και νομιμοποίηση εισόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τώρα μπορώ και εγώ να γίνω... Φύλακας Κατασχεμένου Πλοίου!


Το άνοιγμα των επαγγελμάτων είναι γεγονός και ειλικρινά μπορω και εγώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα! Μπορώ να γίνω φύλακας κατασχεμένων πλοίων!


Πάνω από 700.000 ευρώ οι ζημιές!


Το Εμπορικο και Βιομηχανικό επιμελητήριο της Αθήνας ανακοινώνει ότι μόνο από 34 επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα εκτεταμένα επεισόδια των προηγούμενων ημερών η ζημία ξεπερνά τα 700.000 ευρώ.

Ελλάδα: Προορισμός προς... αποφυγήν


Και τρίτη ταξιδιωτική σύσταση εξέδωσε το Αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών για την Ελλάδα. Αφορμή  βέβαια τα νέα βίαια επεισόδια. Έξι ολόκληρες σελίδες με λόγους να αποφύγουν οι Αυστραλοί την Ελλάδα.

Παπανδρέου: " Δώσε μας γρήγορα λεφτά"



Επιστολή στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ζητώντας επίσπευση των διαδικασιών χορήγησης των κονδυλίων! Διαβάστε την επιστολή.

Kαταρρέουν οι κατηγορίες της καμαριέρας;


Αλήθεια ή ψέμματα κανείς δεν ξέρει ... κάπως έτσι όμως φαντάζονταν όλοι ότι θα κατέλειγε το συγκεκριμένο θέμα. Η καμαριέρα φαίνεται να αντιφάσκει ενώ βρέθηκε και κατάθεση στον λογαριασμό της ύψους 100.000 δολαρίων...!

Γερμανική διαφήμιση: "Δεχόμαστε και ...δραχμές"


Αυτό είναι το "σλόγκαν" που χρησιμοποίησε γερμανική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων σε διαφημιστικό της!

Αφιερωμένο!

Στον κ. Βενιζέλο αλλά και τον κ. Παπακωνσταντίνου γιατι ... όσο να το κάνουμε έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι στην υπέρμετρη φορολογία μας! Μόνο τη χαρά της ψήφισης του αρχικού του σχεδίου δεν είχε! The taxman... ένα τραγούδι των beatles λοιπόν που τους ταιριάζει γάντι!
 

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Βυζαντινό πλοίο του 5ου αιώνα βγήκε στη στεριά


Το πλοίο χρονολογείται στον 5ο μ. Χ. αιώνα και ήταν προφανώς εμπορικό αφού βρέθηκε γεμάτο με αμφορείς, οι οποίοι χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά αγαθών σε ρευστή μορφή (κρασί ή λάδι).  Το εύρημα βρίσκεται στο αρχαίο λιμάνι της Κωνσταντινούπολης.

Καταγγελία της Διεθνούς Αμνηστίας στην ΕΛ.ΑΣ.


Απαράδεκτες μέθοδοι καταστολής εις βάρος των ειρηνικών διαδηλώσεων καταγγέλει η Διεθνής Αμνηστία ότι χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδηλώσεων.

Ο Χάρι "τά 'χει" με την ξαδέρφη του!


Καρδιά αγκινάρα φαίνεται ότι έχει ο πρίγκηπας Χάρι... μπορεί να χώρισε πρόσφατα όμως πρόλαβε να συνάψει σχέσεις με την ξαδέρφη του!

FT: Θα χρειαστεί να πουλήσουμε κι άλλα


Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας financial times αναφέρεται στα  "ασημικά" του κράτους. Νέος γύρος ξεπουλήματος.

Επίθεση στον Σαρκοζί (video)


Προσθήκη λεζάντας
Επίθεση δέχτηκε ο Νικολά Σαρκοζί από άντρα αγνώστου ταυτότητας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη Μπρα της Νότιας Γαλλίας την Πέμπτη.

Αποχώρηση Καμμένου... και ΟΧΙ σε όλα!


Όχι σε όλα είπε ο κ. Καμμένος καταγγέλοντας παραβίαση του καταστατικού της Βουλής!Κυβενρητική εντολή από την κρατική τηλεόραση καταγγέλει δεν επιτρέπει σε βουλευτές να εκφραστούν!





Φωτόπουλος:" Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες"


Συγγνώμη από τους πολίτες ζήτησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, για τη στάση συναδέλφων του στα χθεσινά επεισόδια.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ναι ο Αθανασιάδης!Πείστηκε!


Τι να πει κανείς για τους αντιδρώντες;... Τι έβγαιναν στα παράθυρα Ρομπόπουλος και Αθανασιάδης και διαμαρτύρονταν; Μπραβο στον κ. Κουρουμπλη! Το μεσοπρόθεσμο πέρασε με 155!

Αυστραλία: Δεύτερη ταξιδιωτική οδηγία


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών αναθεώρησε χθες την ταξιδιωτική του σύσταση για την Ελλάδα.

Ομολογία αποτυχίας μέσω ... Financial Times


Μάλλον βρήκε ελέυθερο χρόνο ο κ. Παπακωνσταντίνου και τώρα, κατόπιν εορτής, δηλώνει ότι υπάρχουν παραλήψεις στο μνημόνιο. Όταν ανακοίνωνε τις περικοπές επί των περικοπών δεν μπορούσε να εντοπίσει τα λάθη;

Η εκλογή Λαγκάρντ και η Ελλάδα


Η χθεσινή εκλογή της Κριστίν Λαγκάρντ στο τιμόνι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σηματοδοτεί πολλούς συμβολισμούς και καλλιεργεί όμως ακόμα περισσότερες προσδοκίες για την επόμενη μέρα τόσο για την επίλυση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους όσο και την σταδιακή αναμόρφωση του οργανισμού σε ένα πιο ανοιχτού και ευέλικτου μοντέλου λειτουργίας με ικανότητα να προλαμβάνει κρίσεις σαν τη σημερινή. "Συνενοηθείτε" το μήνυμα προς την Ελλάδα.

Η στιγμή ακρωτηριασμού άνδρα των ΜΑΤ και οι έρευνες για το κομμένο δάχτυλο [video]


Αστυνομικός των ΜΑΤ, καθώς κρατούσε χειροβομβίδα κρότου λάμψης, ακρωτηριάστηκε και έχασε ένα δάχτυλο.

Ανεξάρτητο "ναι" από την Έλσα Παπαδημητρίου

Πιέσεις φαίνεται ότι ασκήθηκαν στην κυρία Έλσα Παπαδημητρίου της ΝΔ να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, όμως η κυρία "νταντα" όρθωσε το ανάστημά της και αντιτάχθηκε στη γραμμή του κόμματος της στηρίζοντας τον κ. Παπανδρέου.

Συμβουλές προστασίας από τα δακρυγόνα!


Το άρθρο περιλαμβάνει μια σειρά από οδηγίες επιβίωσης στον Χημικά που πολλές φορές δέχονται πολίτες μαζί με τους κουκουλοφόρους! 

Videos από τις διαδηλώσεις εχθές!


Ακόμα μαζικότερες οι κινητοποιήσεις σήμερα!





Διαβαστε εδώ το μεσοπρόθεσο!


Δείτε εδώ όλο το κείμενο του μεσοπρόθεσμου...Αν το διαβάσει κανείς είναι να απορεί...Έχουν διαβάσει καλά οι βουλευτές τι θα ψηφίσουν ή θα βγουν μετά από μερικούς μήνες και θα λένε... δεν πρόλαβα να το διαβάσω; (όπως άλλωστε προηγήθηκε και με το μνημόνιο)

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Wall Street Jοurnal: πωλητήριο στην Ελλάδα


Δεν σταματούν τα προκλητικά δημοσιεύματα... αυτή τη φορά διαβάζουμε στη Wall Street jοurnal  οτι "Η Ελλάδα πωλείται"! Δείτε τον κατάλογο του τι ακριβώς πωλείται!

Χωρίς φάρμακα οι αντικαθεστωτικοί στη Βεγγάζη!


Λιγοστά είναι τα αποθέματα φαρμάκων για την περίθαλψη των τραυματιών στη Βεγγάζη. Οι αντικαθεστωτικοί φαίνεται ότι δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν ούτε τα βασικά.

Πονοκέφαλος η "νταντά" για τη ΝΔ


Χαμόγελα στον κ. Παπανδρέου και πονοκέφαλο στη ΝΔ φαίνεται να χαρίσει η στάση της κ. Έλσας Παπαδημητρίου όσον αφορα στην ψήφιση ή όχι του Μεσοπροθέσμου! Ποια η σχέση Παπαδημητρίου με την οικογένεια Παπανδρέου;

Φαβορί η Λαγκράντ


Ως "σιγουράκι" φαίνεται ότι μπορεί να χαρακτηριστεί η Κριστίν Λαγκράντ καθώς είναι η επικρατέστερη μεταξύ των υποψηφίων. Σήμερα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ.
23 άνδρες και μια γυναίκα αποτελούν το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ και που θα συνεδριάσουν σήμερα για να αποφασίσουν ποιός θα αντικαταστήσει τον ροζ παραιτηθέντα Ντομινίκ Στρός Καν.

«Οίκος ανοχής» η βίλα Μπερλουσκόνι


Σύστημα προς ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με κοπέλες πρόθυμες να εκπορνευτούν, με την εμπορευματοποίηση του σώματος των γυναικών και την ταπείνωση της αξιοπρέπειάς τους διαπίστωσαν οι εισαγγελείς του Μιλάνου μετά την εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε σε συνεργάτες του Καβαλιέρε!

Παίζοντας με τα χρώματα


Επιλέξτε μια γήινη παλετα  και όλες τις αποχρώσεις του Καφε για τα πρωινά look.  Διαλέξτε χρώμα ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας!    

4.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του!


Λοξοδρόμησε ο νεαρός αυτοκρατορικός πιγκουίνος καθώς βρέθηκε 4000 χιλιόμετρα μακριά από το "σπίτι" του. Ο 2ος αυτοκρατορικος πιγκουίνος που εμφανίζεται στη Νέα Ζηλανδία από το 1967.

Μια απίστευτη χορωδία


Μια πρωτότυπη και απίστευτη χορωδία με τα ... χέρια! Δεν θα πούμε περισσότερα σας αφήνουμε να θαυμάσετε το συγκρότημα!






Απαγόρευση της κόρης του Λοϊζου προς το ΠΑΣΟΚ: “O Ήλιος είναι δικός μας, όχι δικός σας”


Όλα τα είχε το ΠΑΣΟΚ η απαγόρευση του τραγουδιού με το οποίο ταυτιστηκαν γενιές του έλειπε. Και όμως συνέβη, η κόρη του Μάνου Λοΐζου έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό με την οποία ζητεί να μην παίζεται πλέον στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ το τραγούδι «Καλημέρα, Ήλιε Καλημέρα».
Διαβάστε την επιστολή.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η ιστoρία επαναλαμβάνεται...


Στο «στόχαστρο» τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. «Oι εσαεί παίζοντες προς ευημερίαν του λαού» είναι ο τίτλος που φέρει αυτό το διαχρονικό σκίτσο του περιοδικού «Nέος Aριστοφάνης» της δεκαετίας του 1890. Στις θέσεις του Tρικούπη και του Δηλιγιάννη θα μπορούσε να βρίσκεται οποιοδήποτε άλλο αρχηγικό πολιτικό δίδυμο στη νεοελληνική ιστορία.

Δείτε τη φωτογραφία σε μεγάλο μέγεθος...