Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Δεν πληρώνω και στις παραλίες


Μετά τα διόδια σειρά έχουν οι παραλίες... Έτσι οι επικεφαλής του κινήματος "Δεν πληρώνω" αποφάσισαν να ανοίξον μια παραλία την Κυριακή 3 Ιουλίου.


Οι Επιτροπές αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ(www.oxidiodia.gr) καλούν τους πολίτες να χρησιμοποιούν ελεύθερα τις παραλίες και όλα τα κοινωνικά αγαθά (δρόμοι, νοσοκομεία, παιδεία, υγεία, μεταφορές κλπ) χωρίς να καταβάλουν χαράτσια.

«Είναι συνταγματικό μας δικαίωμα να χρησιμοποιούμε όλες τις παραλίες ελεύθερα , ανεμπόδιστα και δωρεάν. Εξάλλου τις έχουμε χρυσοπληρώσει με την βαριά φορολογία μας άμεση και έμμεση», τονίζουν χαρακτηριστικά.

"Είμαστε 2 χρόνια στους δρόμους, ξεκινώντας από τα διόδια και επεκτεινόμενοι, στα νοσοκομεία (ενάντια στο χαράτσι των 5 ευρώ), στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στις παραλίες .. και σε ότι μας ληστεύει." συνεχίζουν.

Πρόγραμμα και στάσεις του πουλμαν για Κυριακή 3 Ιουλίου: 
*10:15 πμ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ *10:20 πμ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ *10:25 πμ ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ *10:35 πμ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ *10:40 πμ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑ ΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: