Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς



«Χειρόφρενο» τραβούν την Τρίτη και την Τετάρτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εκτός από το ΜΕΤΡΟ, καθώς οι ηλεκτροδηγοί ανέστειλαν τη 48ωρη απεργία τους.Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα εξυπηρετούν μόνο τις γραμμές των Special Olympics. Δείτε συγκεριμένα πως θα κινηθούν τα μέσα




Δεν θα κινηθούν για 48 ώρες οι αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ και οι συρμοί του προαστιακού.

Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν τετράωρες στάσεις εργασίας, από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα:

  • · κανονικά θα κινηθεί το μετρό. Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας  - Αεροδρόμιο, λόγω της απεργίας του ΟΣΕ.
  • · οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και την Τρίτη και την Τετάρτη. Εξαιρούνται οι ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics.
  • · οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα τρόλει δεν θα κινηθούν ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη.
  • · στην 48ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς και ο Προαστιακός τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη.
  • · ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) και του τραμ και την Τρίτη και την Τετάρτη.

Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία όλης της χώρας (08.30-14.30), την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: