Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν Κυριακές στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης

Μουσείο Παιδικής Τέχνης!Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό, πολιτιστικό Σωματείο το μοναδικό στην Ελλάδα που ιδρύθηκε το 1994 από το Σωματείο Φίλων του. Για εννέα Κυριακές ανοίγει τις πόρτες του σε γονείς και παιδιά 3 έως 11 ετών ΔΩΡΕΑΝ!!!

BINTEO από την μεταφορά των μελών της 3ης εγκληματικής οργάνωσης στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Ζάκυνθος: “Έκλεισε” συνεργασία με τη Ryanair από το 2013

Θετική εξέλιξη υπάρχει στο ζήτημα που αφορά τη συνεργασία της Ζακύνθου με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, αφού χθες ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Κολύρης, εξασφάλισε το “οκ” του Διευθυντή Πωλήσεων της Ryanair για να ξεκινήσει δρομολόγια προς το νησί μας από το 2013.

Τον "έσφαξαν" στην πόρτα του σπιτιού του!

Ο συνταξιούχος αστυνομικός αστυνομικός βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος κοντά στην είσοδο του σπιτιού του στην οδό Μακεδονίας στην Αργυρούπολη 

Βρέφος από τη Λιβύη πέθανε στο Παίδων «Αγία Σοφία» από τον ιό της γρίπης Η1Ν1

Τη τελευταία του πνοή άφησε το αγοράκι από τη Λιβύη, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με εκτεταμένες βλάβες στους πνεύμονες εξαιτίας της μόλυνσής του με τον ιό Α(Η1Ν1).

Τουρκία: "Ενοικιάζεται η Ακρόπολη"!

Πώς σχολιάζει ο τουρκικός τύπος την προσπάθεια του υπουργείου Πολιτισμού να "προσελκύσει" διεθνείς παραγωγές

Ένα νέο μόριο με ψυκτικές ιδιότητες εντοπίστηκε στην ατμόσφαιρα της Γης

Ένα νέο μόριο με ψυκτικές ιδιότητες εντοπίστηκε στην ατμόσφαιρα της Γης, ωστόσο χρήζει διερεύνησης ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει στην ανάσχεση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Τα πιο γελοία πράγματα που ζήτησαν εργαζόμενοι να τους πληρώσει η εταιρεία τους!

Μια άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα παρουσιάζει η εταιρεία Management, Robert Half που θέμα της είναι τα πιο γελοία πράγματα που έχουν ζητήσει ποτέ εργαζόμενοι από τους εργοδότες να τους πληρώσουν ως έξοδα!

Πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, προβλέπει η ρωσική εφημερίδα Pravda

Δημοσίευμα της εφημερίδας Pravda προβλέπει πως η Ελλάδα θα αλλάξει την κυβέρνηση της μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους… Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ και θα αρχίσει να εκτυπώνει δραχμές. Θα υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και με την εμφάνιση των Ρωσικών βάσεων»

"Invest in West Greece"!!!

Περισσότεροι από 35 Πρέσβεις, Πρόξενοι, εμπορικοί και οικονομικοί ακόλουθοι ξένων κρατών που υπηρετούν στην Ελλάδα θα βρεθούν από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε μια επίσκεψη γνωριμίας με το οικονομικό και παραγωγικό προφίλ της περιοχής, τις επιχειρηματικές δυνάμεις της, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα ερευνητικά κέντρα. 

Κώστας Βουτσάς: «Δίνω τη σύνταξή μου σε τρεις οικογένειες»

Ο Κώστας Βουτσάς είναι από τους ανθρώπους που βοηθάει τον συνάνθρωπό του.

Ο Κανάκης πλήρωνε «προστασία» στους εκβιαστές της Θεσσαλονίκης

Και ο Αντώνης Κανάκης είχε πέσει στα δίχτυα της σπείρας των εκβιαστών τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης καθώς το 4ο παρακλάδι του κυκλώματος τον υποχρέωνε να πληρώνει χρήματα για προστασία του μπαρ που διατηρεί στη Χαλκιδική.

Καλύτερα να δώσουμε εδάφη της Ελλάδας και να κοιμόμαστε ήσυχοι!

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό,τι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»!

Αυτοί είναι οι εννέα συλληφθέντες για παιδική πορνογραφία!

Υψηλόβαθμοι διπλωμάτες, ανώτατος αξιωματικός του στρατού, επιχειρηματίες, οδηγός σχολικού λεωφορείου και άλλοι "υπεράνω υποψίας" πολίτες, είναι μεταξύ 14 ατόμων που

Συνομιλίες μέσω... δορυφόρου για το PSI

Τους οριστικούς όρους και την διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής από την Ελληνική Δημοκρατία για τη ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Παρασκευής ο επικεφαλής του Διεθνούς χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλς Νταλάρα.

Πύργος: Αλβανοί ετοίμαζαν μεγάλο "κόλπο"

«Η υπόθεση χρήζει διερεύνησης σε βάθος…» αυτό αναφέρουν επισήμως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου για την περίπτωση της σύλληψης των δύο υπηκόων Αλβανίας, προχθές

Καλααζάρ: τον Ιανουάριο τα πρώτα εμβόλια στην Ελλάδα

Από τις 16 Ιανουαρίου κυκλοφορεί στην Ελλάδα το πρώτο εμβόλιο κατά της λεϊσμανίασης των σκύλων.

Ηλεία: Ξεκινά η αξιοποίηση του Καϊάφα

Με την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών, και την υπογραφή από τα συναρμόδια Υπουργεία, το σχέδιο αξιοποίησης του Καϊάφα, εντάσσεται στην

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Μεσολογγίου-Ζακύνθου.....από το Μάιο ;

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει τελικά η υπόθεση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου με τα Ιόνια νησιά. 

Επιστολή σωτηρίας της Μαριάννας Ντούβλη στη Μέρκελ

Η Μαριάννα Ντούβλη πετά το γάντι στην Ανγκέλα Μέρκελ. Η ελληνίδα πορνοστάρ με επιστολή που έστειλε στη Γερμανίδα Καγκελάριο τη θέτει προ των ευθυνών της και της ζητά να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα μαρτύρια στα οποία τον έχει υποβάλλει.

Πάτρα: Συνελήφθη ο Αντιδήμαρχος Γ. Σιγαλός για το γκρέμισμα του "τείχους"

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Πατρας. Οι αρχές μετά τα χθεσινά έγγραφα του ΟΛΠΑ και της Διεύθυνσης Ακινήτων του Δημοσίου συνέλαβαν τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σιγαλό καθώς και τον εργαζόμενο του Δήμου, που έκοβαν τα κικγλιδώματα για να τα απομακρύνουν, υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου στους Πατρινούς.

Έδειραν την Άντζελα Δημητρίου σε νυχτερινό κέντρο

Σε καβγά ενεπλάκη η τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Τετάρτης, ενώ διασκέδαζε με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο Frangelico, με αποτέλεσμα να δεχτεί άσχημα χτυπήματα.

Παίρνουν το νόμο στα χέρια τους οι Ηρακλειώτες ;

Σε ακραίες ενέργειες έχει οδηγήσει τους Ηρακλειώτες η αύξηση της εγκληματικότητας με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να παρουσιάζεται, σύμφωνα με το CRETEPLUS, μεγάλη αύξηση στην έκδοση αδειών για οπλοκατοχή.

Λαμία: Απατεώνας και τζέντλεμαν...

Έχουν απίστευτο θράσος - Αφού ξάφρισε την ηλικιωμένη της έκανε και χειροφίλημα!!!

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ σε 65 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν εξετάσεις (test Παπανικολάου) για όλες τις γυναίκες από 15 ετών και άνω, θα διενεργούνται στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου (24-31).

Εκτέλεσαν κινηματογραφικά και τέταρτο Ιρανό πυρηνικό επιστήμονα

Ο 32χρονος Μοσταφά Αχμάντι Ροσάν, στέλεχος στον πυρηνικό σταθμό της Νατάνζ, έπεσε νεκρός όταν μοτοσικλετιστές τοποθέτησαν εν κινήσει μαγνητική βόμβα στο αυτοκίνητό του. Αρνείται κάθε ανάμειξη η Ουάσιγκτον. Σιγή ιχθύος από το Τελ Αβίβ

Κάστρο: «Η παγκόσμια ειρήνη κρέμεται από μια κλωστή»

Την πεποίθησή του ότι «η παγκόσμια ειρήνη κρέμεται από μια κλωστή» εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, με τον τίτλο αυτό, σε πρόσφατο άρθρο του στην εφημερίδα Γκράνμα, το επίσημο όργανο του Κομουνιστικού Κόμματος της χώρας, μια ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ιράν, Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ.

Θερμαινόμενοι χώροι για τους άστεγους στη Θεσσαλονίκη

Θερμαινόμενους στεγασμένους χώρους για τους αστέγους εξασφάλισε ο δήμος Θεσσαλονίκης, με αφορμή το νέο κύμα κακοκαιρίας που ήδη από τα ξημερώματα άρχισε να πλήττει τη χώρα.

Ο Λουκάνικος επέστρεψε στο πλευρό των Αγανακτισμένων!(video)

Οι Αγανακτισμένοι επέστρεψαν εχθές, Κυριακή 15/1, στην πλατεία Συντάγματος και μαζί τους επέστρεψε και ο σκύλος της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό Time, ο διάσημος Λουκάνικος.

H κυβέρνηση των ΗΠΑ αποθηκεύει τεράστιες ποσότητες τροφίμων σε υπόγεια βάση(video)

Ο τύπος που διέρρευσε το βίντεο είναι ένας νεαρός εργαζόμενος εκεί blogger. Mάλλον οχι για πολύ γιατί αυτό το επίπεδο της βάσης που έβγαλε το βίντεο είναι TOP LEVEL SECURITY.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Τέσσερα στα δέκα παιδιά έχουν οστεοπενία!

Τέσσερα στα δέκα ελληνόπουλα έχουν οστεοπενία και αύριο οστεοπόρωση. Το ποσοστό γίνεται μεγαλύτερο λόγω της οικονομικής κρίσης.

Κάλυμνος: Ζημιές στο αεροδρόμιο λόγω της κακοκαιρίας

Η πρόσφατη κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα στο αεροδρόμιο της Καλύμνου αφού οι σφοδροί άνεμοι έσπασαν την πόρτα της εισόδου επιβατών.

Ρεπορτάζ της Λιμπερασιον για την κρίση στα ελληνικά ΜΜΕ

Με τον τίτλο «Ευρώπη: Η κρίση πετάει στο δρόμο τα media», η εφημερίδα «Λιμπερασιόν»

Κρήτη:Συνεχίζεται η φιλοξενία αστέγων από το Δήμο Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας και σχετικά με την προστασία αστέγων ατόμων, που στερούνται κατοικίας 

Ναύπακτος: Επείγον για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Καταφύγιο

Όσοι έχουνε σπίτι στο Καταφύγιο έχουνε κληθεί από την ΔΕΗ να πληρώσουνε το λεγόμενο χαράτσι.

Σκοπιανή εταιρεία ταξί με σήμα τον Ήλιο της Βεργίνας!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εταιρεία ταξί των Σκοπίων «Sonce» (Ήλιος), η οποία χρησιμοποιεί τον Ήλιο της Βεργίνας στο εταιρικό της λογότυπο.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πέτρες και γιαούρτια δέχθηκε η Μπακογιάννη

"Έφοδο" σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου έκανε ομάδα νεαρών, με στόχο την πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκείνη την ώρα απολάμβανε το δείπνο της με την οικογένεια φίλου της, γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι Σκοπιανοί «κήδεψαν» την Ελλάδα [φωτο]

Η «κηδεία της Ελλάδας», όπως αποκαλέστηκε από τους διοργανωτές και συμμετέχοντες, αποτέλεσε το κεντρικό θέμα του φετινού καρναβαλικού εθίμου στην κωμόπολη Βέβτσανι της ΠΓΔΜ ( πρόκειται για πρωτοχρονιάτικο έθιμο με το Ιουλιανό Ημερολόγιο).

Εύσωμο μοντέλο για μεγάλη εταιρεία εσωρούχων

Η Lucy μια παχουλή φοιτήτρια πήρε την εκδίκησή της από τα καλλίγραμμα μοντέλα καθώς επιλέχτηκε ως το πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας μεγάλης εταιρείας εσωρούχων. 

Ζαχάρω: Έψαχναν για συνεπιβάτες σε τροχαίο γιατί ο οδηγός . . . ξέχασε από το σοκ (video)

Το σοκ του τροχαίου ήταν αρκετό για να κάνει το νεαρό οδηγό ενός ΙΧ επιβατηγού, να μην μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια στην ερώτηση αστυνομικών και πυροσβεστών, αν είχε

Άγρια ληστεία σε ανάπηρο πολέμου

Καρτέρι έξω από την πόρτα του σπιτιού του είχαν στήσει σε έναν 73χρονο ανάπηρο πολέμου δύο άγνωστοι κακοποιοί, που πιθανότατα γνώριζαν ότι είχε κάνει πρόσφατα ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από τις τράπεζες επειδή φοβόταν την... επιστροφή στη δραχμή!