Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Παρέμβαση με μαρκαδόρο σε πίνακα του Rothko

Στην πινακοθήκη μοντέρνας τέχνης του Λονδίνου, Tate Modern, ένας νεαρός αποφάσισε την Κυριακή να αφήσει το δικό του στίγμα στην τέχνη του εξπρεσιονισμού. 

Εκτός ελέγχου το χρέος-Θα αυξηθεί η ανεργία

Έκθεση του ΔΝΤ αποδεικνύει πόσο ''έξω'' έπεσε το ίδιο το Ταμείο στις προ εξαμήνου προβλέψεις του για το ελληνικό χρέος, ενώ ταυτόχρονα προβλέπει εκτίναξη της ανεργίας στο 25,4% το 2013.

Επίθεση κατά αλλοδαπών στο Αγρίνιο

Σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου δύο αλλοδαποί οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση μέσα στο σπίτι τους από 10 άτομα.

Φάρμακο περιορίζει τις βλάβες μετά από εγκεφαλικό

Βρισκόμαστε κοντά στην αντιμετώπιση των βλαβών από εγκεφαλικό επεισόδιο; Μπορεί ο εγκέφαλος ύστερα από το σοκ του εγκεφαλικού, να επανέλθει; 

Όλες οι αλλαγές στα ΜΜΜ λόγω... Μέρκελ

Η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα φέρνει τα πάνω κάτω στην ελληνική πρωτεύουσα. Και φυσικά δεν αφήνει ανεπηρέαστα ούτε τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Β. Καμπούρογλου ο τρίτος νεκρός γύρω απ' τους TOR-M1

Δυο Ρώσοι είχαν δολοφονηθεί αμέσως μετά από έρευνα που έκαναν για τα “μαύρα” χρήματα γύρω από τους ρωσικούς πυραύλους που αγόρασε η Ελλάδα

Αμνηστία στους «επαναστάτες» της Αιγύπτου

Τη χορήγηση αμνηστίας στους συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των εξεγέρσεων που οδήγησαν στην ανατροπή του Μουμπάρακ, αποφάσισε ο Αιγύπτιος πρόεδρος Μοχάμεντ Μόρσι.

Απόφαση για δημιουργία τουριστικού λιμένα στη Σαντορίνη

Χώρο για τον ελλιμενισμό σκαφών αναμένεται να αποκτήσει η Σαντορίνη.

Νεκρός ο αρχηγός του πανίσχυρου καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό

Νεκρός φέρεται ο αρχηγός του πανίσχυρου καρτέλ ναρκωτικών «Zetas» στο Μεξικό, Χεριμπέρτο Λασκάνο, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις δυνάμεις ασφαλείας στο βόρειο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολεμικού Ναυτικού.