Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Κίνα: Ετοιμάζουν συσκευή αορατότητας!


Την συρρίκνωση αντικειμένων κάνοντας τα να μοιάζουν πολύ μικρότερα...ανακοίνωσαν ότι πέτυχαν κινέζοι ερευνητές. Οπως αναφέρει η σχετική μελέτη τους, στο "Applied Physics Letters", ο επόμενος στόχος τους είναι η "εξαφάνιση" των αντικειμένων.

Nύφη με... 6925 σκουλαρίκια!


Όχι ένα ούτε δύο αλλά 6925 σκουλαρίκια έχει πάνω της η Έλεν Ντάβινσον η οποία και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να λατρεύει το κάθε ένα από αυτά!

Αϊτή: Θύματα και από τις πλημμύρες


Σταματημό δεν έχει η ανθρωπιστική κρίση στην Αϊτή, που ξεκίνησε από τον περασμένο Γενάρη, με το φονικό σεισμό όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 230.000 άνθρωποι. Ακολούθησε μια επιδημία χολέρας που ξέσπασε στους καταυλισμούς των πληγέντων και τώρα οι πλημμύρες σαρώνουν την χώρα, προκαλώντας το θάνατο 28 ανθρώπων μέχρι στιγμής.

21η Ιουνίου: Ευρω-ραντεβού κατά της λιτότητας


Η Ευρωπαϊκή Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία (CES) κάλεσε την Πέμπτη σε μία μεγάλη «ευρωδιαδήλωση εναντίον της λιτότητας και υπέρ μιας κοινωνικά δίκαιης Ευρώπης», την 21η Ιουνίου στο Λουξεμβούργο, προσδοκώντας ότι θα συμμετάσχουν περίπου 25.000 σε αυτήν.
Τα ευρωπαϊκά συνδικάτα εννοούν «να καταστήσουν σαφή την εναντίωσή τους στα μέτρα λιτότητας και στην οικονομική διακυβέρνηση, την οποία θέλει η ΕΕ να επιβάλει», αναφέρει το σχετικό ανακοινωθέν. 

"Προσέφεραν" την 8χρονη κόρη τους σε 32χρονο



Οι γονείς ενός οκτάχρονου κοριτσιού και ένας 32χρονος συνελήφθησαν στην Ολλανδία, με την κατηγορία ότι διαπραγματεύθηκαν, ώστε ο 32χρονος να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί τους για να μπορέσουν να ξεπληρώσουν ένα δάνειο, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η εισαγγελία του Ρότερνταμ (δυτική Ολλανδία). 

Γκιούλ: " Η Ελλάδα κοντεύει να πτωχεύσει"

Πρώτα ήρθε το δημοσίευμα της Sabah... ακολούθησε η δήλωση του υπουργού επικρατείας και αντιπροέδρου της Τουρκικής κυβέρνησης ήρθε και ο κύριος Αμπντουλάχ Γκιούλ δηλώνοντας ότι " H Eλλάδα κοντεύει να πτωχεύσει"!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ακυρώθηκε ορκωμοσία λόγω έλλειψης μελανιού!


Απίστευτο αλλά ελαβε χώρα στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε η ορκωμοσία του τμήματος Διατροφολογίας – διαιτολογίας λόγω έλλειψης μελανιού που είναι απαραίτητο για να τυπωθούν τα πτυχία.

H Τουρκία πουλάει τα νησιά μας!


Ελληνικά νησιά σε τιμή ευκαιρίας γράφει η τουρκική εφημερίδα Sabah! 12 στον αριθμό πωλούνται και όσοι προλάβετε προλάβατε!



Φιλιά στο στόμα για την Ιταλική μαφία!


Ε λοιπόν αυτό είναι το τελευταίο που θα περίμενε να δει κανείς από όσους κάλυπταν το γεγονός της Δίκης στην Ιταλία!
Δημοσιογραφοι , αστυνομικοί , φωτογράφοι έμειναν άφωνοι όταν είδαν νεαρό να πλησιάζει τον Ντανιέλε Ντ' Ανιέζε, συλληφθέντα της Ιταλικής μαφίας,  και να τον φιλά στο στόμα!

Ανεργία 16,2% : Όλα βαίνουν καλώς!




Παιδιά μην ανησυχείτε!
Νέοι μην θορυβείστε!  
Όλα βαίνουν καλώς η ανεργία αυξήθηκε αλλά αυξήθηκε μόνο κατά 0,3%  από τον προηγούμενο μήνα και μόνο κατά 5 μονάδες από τον προηγούμενο χρόνο!


Ήρθε ο κεφαλικός φόρος!



Κάποιος πρέπει να πει στον κ. Παπακωνσταντίνου ότι πρέπει να ηρεμήσει λίγο...Γιατί μπορεί να μην σκέφτεται τον πολιτη και την οικονομική δυσχέρεια και αδυναμία του σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές, δεν σκέφτεται όμως ότι η 5 δόση δεν είναι η τελευταία έρχεται και η 6η του δανείου...
Τι θα αποφασίσει και θα ανακοινώσει άραγε για να λάβουμε και την 6η δόση... Τι έχει μείνει; ... νομίζω μόνο η ενοικίαση υπαλλήλων!


Με χρέη προσωπικού επιβαρύνονται οι επιβάτες!


Η αεροπορική εταιρία Jetstar, που ήδη έχει ξεκινήσει πολιτική ελαχιστοποίησης των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, σχεδιάζει να την επεκτείνει ακόμη περισσότερο, υποχρεώνοντας τους πελάτες της είτε να πληρώνουν επιπλέον γι' αυτές είτε να τις εκτελούν μόνοι τους.



Η καμαριέρα ζητά βοήθεια!


Έκκληση να εμφανιστούν άλλα θύματα του τέως γενικού διευθυντή του ΔΝΤ απηύθυνε ο συνήγορος της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel, η οποία κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση.

 

Φέυγουν από την πλατεία αλλά δεν σταματούν!


Οι διαδηλωτές που έχουν καταλάβει από τα μέσα Μαΐου την Πουέρτα ντελ Σολ στη Μαδρίτη αποφάσισαν την Τετάρτη να διαλύσουν την κατασκήνωση, που έχει γίνει σύμβολο του εναλλακτικού κινήματος διαμαρτυρίας στην Ισπανία, ωστόσο οι κινητοποιήσεις δεν σταματούν.

Ο διάδοχος του Wii!


Τον διάδοχο της επιτυχημένης κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών Wii παρουσίασε ο ιαπωνικός γίγαντας των βιντεοπαιχνιδιών Nintendo στην έκθεση Ε3 στο Λος Άντζελες.

 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Κόβουν την άδεια από τους ακτινολόγους!


Για περικοπή χρημάτων καθώς όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι και εισηγητές της πρότασης οι ακτινολόγοι παίρνουν άδεια έως και 42 ημέρες! Για να δούμε τι συμβαίνει!


Από το Μπραχάμι ο χάκερ που αναζητούσε η Ιντερπόλ


Και είναι 18χρονος... Η χακερική του δραστηριότητα ωστόσο ξεκίνησε από τα 16 οπότε και είχε εισβάλει στην ιστοσελίδα της ιντερπόλ! Ένα χρόνο αργότερα σειρά είχαν κυβερνητικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ.



Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΗΠΑ: Σχόλια σκορπά επιδειξίας βουλευτής!



Άνθρωποι είναι και οι βουλευτές έχουν τα χουνέρια τους! Σάλο έχει προκαλέσει ο παντρεμένος βουλευτής των Δημοκρατικών Άντονι Γουάινερ ο οποίος παραδέχθηκε την Τρίτη πως έστειλε μια κοντινή φωτογραφία του εσώρουχου του σε μια νεαρή κοπέλα, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στην κοινωνία των ΗΠΑ. Ξεκαθάρισε παράλληλα όμως ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το αξίωμα του.

Ο

Γουάινερ παραδέχθηκε επίσης ευθαρσώς πως είχεακατάλληλες” συνομιλίες με γυναίκες σε chatrooms στο Ίντερνετ, πράγμα το οποίο αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια σε σύνεντευξη τύπου που παραχώρησε για το θέμα.

Ντρέπομαι βαθιά για τις πράξεις μου και ζητώ συγχώρεση για τον πόνο που προκάλεσα στη σύζυγο μου, τα παιδιά μου, τους υποστηρικτές μου και τους συνεργάτες μου”, είπε ο βουλευτής.
Οεν λόγω βουλευτής βέβαια έβαλε τα χεράκια του κ έβγαλε τα ματάκια του καθώς η υπόθεσή του αποκαλύφθηκε από λάθος δικό του, όταν προσπάθησε να στείλει την επίμαχη φωτογραφία μέσω άμεσου μηνύματος στο Twitter.
Όμως, αντί να στέιλει άμεσο μήνυμα, μπερδεύτηκε και την τουίταρε απλώς, με αποτέλεσμα να μείνουν άναυδοι όλοι οι followers του!

Όταν κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος πανικοβλήθηκα. Την κατέβασα και δήλωσα ότι ο λογαριασμός μου είχε χακαριστεί”, είπε ο Γουάινερ.
Παραδέχθηκε δε πως τα τελευταία τρία χρόνια είχε ανταλλάξει μηνύματα και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου με 6 γυναίκες που είχε βρει στο ίντερνετ.

Δεν τις έχω συναντήσει ποτέ, ούτε είχα κάνει κάτι παραπάνω μαζί τους”, πρόσθεσε ο Γουάινερ. 

Και η Νταλάρα από την πίσω πόρτα!



Τι να κάνουμε όλοι σιγά σιγά οι βουλευτές πρέπει να μάθουν ότι πάνε οι εποχές που ζούσαν σκηνές και στιγμές δοξας,  που τους περίμεναν κόκκινα χαλιά για να πατήσουν και εκατοντάδες χέρια να χαιρετήσουν.

Η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, που βρέθηκε για προγραμματισμένη εκδήλωση στην περιοχή του Ζωγράφου. Συγκεντρωμένοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της με συνέπεια να την εγκλωβίσουν στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής.

Το εξαγριομένο πλήθος πέταξε μπουκάλια, πέτρες, πλαστικά κ.α. Αμέσως στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που με την βοήθειά τους η υφυπουργός συνέχισε κανονικά την ομιλία της στο Πνευματικό Κέντρο.

Να σημειώσουμε πως στις 2/5 η Άννα Νταλάρα είχε παραστεί σε εκδήλωση Ποντίων στα Σούρμενα, όπου 
και είχε δεχτεί παρόμοια επίθεση. Τότε απευθυνόμενη στο πλήθος είχε πει: « Να είστε ήσυχοι, να σέβεστε τη Δημοκρατία. Ακούστε και αντιδράστε μετά». Οι αποδοκιμασίες τότε συνεχίστηκαν με συνέπεια να αποχωρήσει από την εκδήλωση εμφανώς ενοχλημένη.

Ποιός δέχεται ελληνικές απειλές;




Ο κ. Γιούνκερ... ο κύριος της φωτογραφίας και επικεφαλής του Eurogroup.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Ζαν Κλοντ Γιούνερ φαίνεται να δήλωσε ότι δέχεται απειλητικές επιστόλές. Βέβαια περισσότερες διευκρινήσεις δεν έδωσε. Είναι επιστολές που απειλούν για την απώλεια της ζωής του; Είναι απειλές για την εμφάνιση καμιάς καμαριέρας; Η λέτε να τον απείλησε ο Γιωργάκης με τη σθεναρή πολιτική που ασκεί;

«Τι να πεις για τους Ελληνες; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Αναρωτιέμαι κι εγώ συχνά, καθώς λαμβάνω πολλές επιστολές από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και απειλητικές επιστολές», είπε χαρακτηριστικά.

Δίπλα του, ο Όλι Ρεν, Ευρωπαίος επίτροπος δεν έκανε κανένα σχόλιο επί του θέματος.

Η είδηση έγινε γνωστή από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και τα συγκεκριμένα λόγια ειπώθηκαν μετά τη συνάντηση του Γιούνκερ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Αρκετοί δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον εκπρόσωπο του επικεφαλής του Eurogroup να κάνει κάποιες παραπάνω δηλώσεις ωστόσο δεν έγινε. 

Και οι δύο, όμως, επισήμαναν την ανάγκη απόλυτης εφαρμογής των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση προς την τρόικα και επανέλαβαν πως θεωρούν την πολιτική συναίνεση στην Ελλάδα, κυρίως από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να προχωρήσει ομαλά το πρόγραμμα για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας.

"Τα άκουσε" αγρινιώτικα ο κ.Πεταλωτής!


Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αναδρομικά μειωμένο δόθηκε το πολυτεκνικό επίδομα!




Ναι είναι γεγονός όσες μανάδες περίμεναν να πάρουν το επίδομά τους σημερα , το πήραν μεν αλλά... το πήραν κουτσουρεμένο... 88 ευρώ το δίμηνο για κάθε παιδί.... από 102!

Όχι βέβαια ότι έφταναν και τα 102 ευρώ το δίμηνο που έπαιρνε η πολύτεκνη μητέρα για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών της ή να γεμίσει κάποιες οικονομικές τρύπες του οικογενειακού νοικοκυριου αλλά είναι πια 88 τα ευρώ...

Το χειρότερο ποιό είναι; Ότι η περικοπή του πολυτεκνικού επιδόματος ισχύει αναδρομικα...από τον Ιανουάριο... έτσι αυτό τον μήνα όχι μόνο μειώθηκε το ποσό της πολιτείας προς την πολύτεκνη μητέρα για την τιμή που κάνει στην ελληνική κοινωνία αλλά την τιμώρησαν κιολας γιατί το πήρε και ολόκληρο το προηγούμενο δίμηνο...

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι όσες μαμάδες δεν ήξεραν ή δεν ήθελαν να κάνουν τη γραφειοκρατική διαδικασία για να λαμβάνουν τα χρήματα μέσω τραπέζης θα επιβαρύνονται με το ποσό των 4ων ευρώ για την παραλαβή του επιδόματός τους με τον παραδοσιακό τρόπο δηλαδή τον ταχυδρόμο πόρτα πόρτα.

Πάντως στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων δεν γνωρίζουν τίποτα λένε και παραπέμπουν στον ΟΓΑ...

Μια απάντηση στο βίντεο του ΠΑΣΟΚ!