Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Αφοπλιστικές απαντήσεις παιδιών για το γάμο και τις σχέσεις!


Πολλές φορές τα παιδιά απαντούν σε πράγματα που οι μεγάλοι διστάζουν με μια ειλικρίνεια που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και μας αφήνει άφωνους.. Διαβάστε μερικές από τις απαντήσεις και δείτε τι δεν θα έβγαινε σχεδόν ποτέ από το στόμα σας....ή πόσο επαληθεύεται η ρήση από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!

Πωλούνται ΓΑΔΑ και ΕΥΠ;


Αυτό το συγκλονιστικό το βρίσκει κανείς στο ... μνημόνιο 4!

Ο νόμος πλαίσιο που καταργεί εμμέσως το άσυλο

Διαβάστε εδώ το νέο νόμο πλαισιο που με μαεστρία η κ. Διαμαντοπούλου έφτιαξε έτσι ώστε το άσυλο να καταργηθεί δια της απουσίας του από τις παραγράφους του πλαισίου.


Ξέχασαν αθλητή των Special Olympics στην Αθήνα


Λίγες ημέρες μετά το τέλος των Special Olympics που διεξήχθησαν στην Αθήνα και αφού όλες οι αποστολές είχαν φύγει για τις πατρίδες τους, ένας αθλητής που συμμετείχε στους αγώνες με την ομάδα της Ρουάντα βρέθηκε να περιπλανάται έξω από το ΟΑΚΑ επειδή είχαν... ξεχάσει να τον πάρουν μαζί τους οι υπεύθυνοι της αποστολής της χώρας του.

Ξύλο από γυναίκες βουλευτές


Γυναίκες βουλευτές μέσα στο κοινοβούλιο του Αφγανιστάν, παίζουν…ξύλο!

Εξωφρενικά προκλητικό βίντεο δημοσιεύει η Χουριέτ!


Δείτε το εξωφρενικά προκλητικό βίντεο που παρουσιάζει η εφημερίδα ΧΟΥΡΙΕΤ, μέσω της υπηρεσίας της web tv.


Απαγορεύεται το κάπνισμα στη Γαλλική Ριβιέρα


Απαγόρευση καπνίσματος επιβλήθηκε στη Λα Σιοτά στη γαλλική Ριβιέρα, κοντά στη Μασαλλία και μάλιστα σε ακτίνα 300 μέτρων από την παραλία.

Οδηγίες για τις εκπτώσεις


Οδηγίες προς τους καταναλωτές εν όψει των θερινών εκπτώσεων, που ξεκινούν την Παρασκευή 15 Ιουλίου, έδωσε σήμερα η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Να σημειώσουμε ότι άτυπα οι καταστηματάρχες κάνουν ήδη εκτπώσεις στους πελάτες τους!

Ξέμειναν από γραφική ύλη τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Μηδενικό είναι το έργο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης καθώς δεν μπορούν να εκδώσουν ούτε ένα πιστοποιητικό!

Κίνητρα για θητεία στην παραμεθόριο



Τέσσερις ημέρες επιπλέον τιμητική άδεια τον μήνα θα παίρνουν στο εξής οι στρατιώτες που υπηρετούν στις 23 πιο «σκληρές» παραμεθόριες και απομακρυσμένες μονάδες - κυρίως στο βόρειο μέρος του Εβρου και σε μικρονήσια.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης στον Βενιζέλο

Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε καινούρια κατηγορία! Οι προπυλακισμένοι!







Μετά τους Τούρκους και οι ... Σκοπιανοί!


Ζήλεψαν βλέπετε και αυτοί οι γείτονες. Αλλά όπως λέει και η λαϊκή ρήση... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Οι Σκοπιανοί θέλουν να αγοράσουν τη Χαλκιδική!

Γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα ζήσει 150 χρόνια!(video)

Στην αποκάλυψη ότι ο άνθρωπος που θα ζήσει 150 χρόνια έχει ήδη γεννηθεί προχώρησε ο καθηγητής της γενετικής μηχανικής, Aubrey de Grey.

Εντατικές οι έρευνες για το πετρέλαιο στο Ιόνιο

Αποφάσισαν να πάρουν μπροστά; Και αν ναι για ποιό λόγο τώρα;

Στο 1,5% το επιτόκιο


Αποφασίστηκε όπως αναμενόταν η αύξηση του επιτοκίου της ΕΚΤ κατά 25 μονάδες βάσης, στο 1,5%, στη διάσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα υπό την προεδρία του Ζαν-Κλοντ Τρισέ.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Έπαιξε" ξύλο ο Μπέος στις φυλακές!


Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται στις φυλακές του Ναυπλίου αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι ικανό να τον κρατήσει μακριά από τους μπελάδες.

Η σειρά του Πρωτόπαπα


Τελευταίο θύμα των αγανακτισμένων ο Χρήστος Πρωτόπαπας, που έτρωγε το βράδυ της Τετάρτης με την παρέα του σε γνωστή ταβέρνα των Μελισσίων.

62 χοτ-ντογκ σε ...10 λεπτά!


Προσθήκη λεζάντας
Ο Τζόι «Σαγόνας» Τσέστνατ έφαγε 62 χοτ-ντογκ μέσα σε δέκα λεπτά στη διάρκεια διαγωνισμού για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου και κέρδισε για πέμπτη συναπτή χρονιά την πρώτη θέση.

Πρόβατο γέννησε ... σκυλάκι!


Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε θαύμα της φύσης! Ένα πρόβατο στην περιοχή Shaanxi της Κίνας έφερε πρόσφατα στον κόσμο ένα υγιέστατο… σκυλάκι!

Ολί Ρεν: παρεμβαίνω στα οικονομικά σας με το δικαίωμα του δανειστή!


Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να παραπονιόμαστε... Για σκεφτείτε το και εσείς... Ο κύριος Ολί Ρέν σκέφτεται το καλό του... "Σας βοήθησα;" λέει ... ε αφού σας βοήθησα λαμβάνω αυτοβούλως και το δικαίωμα να παρεμβαίνω στα οικονομικά σας... να εξασφαλίσω τέλοσπάντων το μέλλον μου!

Ινδία: δεκάδες νεκροί από σύγκρουση τρένου με λεωφορείο

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί στη βόρεια Ινδία κατά τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν καλεσμένοι σε ένα γάμο, μετέδωσαν  τα ινδικά μέσα ενημέρωσης. 

Τούρκος μεγιστάνας θέλει ελληνικά νησιά!


Τρια ελληνικά νησιά ενδιαφέρεται να πάρει στην κατοχή του ο Τούρκος μεγιστάνας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με μεσιτικά δίκτυα.

ΟΗΕ: Έκθεση -σοκ για τα δικαιώματα των γυναικών!


Ατιμώρητος παραμένει ο βιασμός εντός γάμου σε περισσότερες από τις μισές χώρες του κόσμου και επίσης σε αυτές τις γυναίκες δεν επιτρέπεται και η άμβλωση.

Χωρίς νοσοκομεία το μεσημέρι


Το σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΕΣΥ φέρνει νέες τρίωρες στάσεις εργασίας από τους νοσοκομειακούς γιατρούς.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ομογενής ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πόκερ

Athanasios 9 αυτό ήταν και είναι το κωδικό όνομα του ομογενή που αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Πόκερ!

Στο υπουργείο Υποδομών έφτασε η αυτοκινητοπομπή των οδηγών ταξί. Κλειστή η άνοδος της Μεσογείων.

Καλοκαίρι και αντιηλιακά


Καλοκαιράκι παραλία, και κοινός στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος, από την απόκτηση του απόλυτου μαυρίσματος!Μερικά πράγματα που πρέπει να προσέχετε και ίσως δεν ξέρετε.

Οι επικηρυγμένοι



 Δεν θα μείνει πολιτικός για πολιτικός από αυτούς που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο που δεν θα καταζητείται. Επικηρύχθηκαν Έλσα Παπαδημητρίου και Γιάννης Μανιάτης.

Πανάκριβα κυβερνητικά ταξίδια


Δεν θα πούμε πολλά καθώς θέλουμε να αφήσουμε τα συμπεράσματα για εσάς . Δείτε λοιπόν τον πίνακα με τα ταξίδια των υπουργών και το κόστος τους.

Χωρίς Ταξί η χώρα σήμερα


24ωρη πανελλαδική απεργία από τις 5 το πρωί της Τετάρτης αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απελευθέρωση του επαγγέλματος.

300 νέα είδη ζώων στις Φιλιππίνες

Όλο εκπλήξεις η φύση...Ψάρια-τίγρεις, σκορπιοί με μαστίγια και άλλα πολλά νέα είδη ζώων ανακάλυψαν επιστήμονες της Ακαδημίας Επιστημών της Καλιφόρνιας σε πρόσφατη μελέτη της θάλασσας και της ξηράς στις Φιλιππίνες.

Τραγωδία με λαθρομετανάστες στην Ερυθρά θάλασσα!


Το θάνατο 197 ανθρώπων προκάλεσε η βύθιση μετά από πυρκαγιά σκάφους που μετέφερε μετανάστες από το Σουδάν προς την Σαουδική Αραβία, αναφέρουν τα τοπικά μέσα.

Λουκέτο στην Επίδαυρο;


Το πιο γνωστό στον κόσμο θέατρο αναμένεται να βρουν κλειστό οι τουρίστες που θα πάρουν την τολμηρή απόφαση να επισκεφθούν φέτος τη χώρα μας!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ζητούν Έλληνες εργαζόμενους στη Γερμανία



Mε το βλέμμα στραμμένο σε Έλληνες αποφοίτους πανεπιστημίων …και εργαζόμενους, δεκάδες γερμανικές εταιρίες.

Βενιζέλος: "Μεγάλος φιλέλληνας ο Γιούνκερ"


Τι ακριβώς σημαίνει για τον κ. Βενιζέλο ο όρος φιλέλληνας; Πως μπορεί να χαρακτηρίζει κάποιον που μιλά για απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας με αυτόν τον όρο;

"Θερμές" υποδοχές για Ξυνίδη και Καρχιμάκη!

Σιγά σιγά όλοι μάλλον οι βουλευτές θα δουν τι ακριβώς σημαίνει να αγνοείς τη δύναμη του λαού που σε ψηφίζει. Σειρά εχθές είχε ο κ. Ξυνίδης και σήμερα ο κ. Καρχιμάκης.

Χάπι- φονιάς του καρκίνου!


Eρχεται το χάπι-«θαύμα» που θα καταπολεμά ίσως και όλες τις μορφές καρκίνου. Τέτοια σκευάσματα χρησιμοποιούνται προς το παρόν κατά του καρκίνου του μαστού, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε «θανατηφόρο όπλο» για κάθε είδους όγκου.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Το πουλί που χορεύει ... Μαϊκλ Τζάκσον


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί μέχρι το τέλος και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε!






Κίνα: Εγκλωβίστηκαν 40 ανθρακωρύχοι


Διασώστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν 40 εργαζόμενους που βρίσκονται παγιδευμένοι σε δύο ανθρακωρυχεία στο νότιο τμήμα της χώρας, μετά από δύο δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε ισάριθμα ανθρακωρυχεία.

Ιδιώτες στην είσπραξη φόρων


Το "Έθνος της Κυριακής" μας πληροφορεί για τις αλλαγές και το τι μας περιμένει! "Τσιφλικάδες" λοιπόν θα έχουμε για να είναι σίγουρο το κράτος ότι θα παραλαμβάνει τους φόρους! Τι άλλο ακόμα πρέπει να δούμε για να πειστούμε ότι έχουμε φτάσει να ζούμε σε "συνθήκες τουρκοκρατίας" του 1821!

Καταστράφηκαν 500.000 ευρώ...κατά λάθος!


Το περιστατικό έλαβε χώρα στα ΕΛ.ΤΑ Λιβαδειάς. Ένας λάθος χειρισμός του συστήματος ασφαλείας φαίνεται ότι ήταν αρκετός!

"Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 575 δισ. ευρώ"


Αυτό δηλώνει Γάλλος οικονομολόγος σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα El Echos.Η "Γερμανία είναι αυτή που οφείλει στην Ελλάδα και όχι το αντίστροφο".

Οι καταζητούμενοι βουλευτές


Με μορφή χιονοστιβάδας εξαπλώνεται το φαινόμενο αποδοκιμασίας των βουλευτών με τον οποιοδήποτε τρόπο. Από υβριστικά συνθήματα μέχρι και πανό και αφίσες με το χαρακτηρισμό "Καταζητούμενοι".

Σάμος: Γέννησε υπό το φως των κεριών!


Κάτω από… τριτοκοσμικές συνθήκες αναγκάστηκε να γεννήσει μία γυναίκα χθες το βράδυ στη Σάμο, λόγω διακοπής ρεύματος. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα προκειμένου να γεννήσει, ωστόσο, μία δυσάρεστη έκπληξη την περίμενε την ώρα του τοκετού.
  

Μισθοί: στην Ελλάδα μειώνονται στην Αλβανία αυξάνονται!


Αυξήσεις 5% σε μισθούς και συντάξεις αποφάσισε η κυβέρνηση Μπερίσα. Την ίδια στιγμή που οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα θα χάσουν έως και 4 μισθούς.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Κοστολογεί τα νησιά μας και ο ... Καναδάς


Μετά τις τουρκικές εφημερίδες και διαδικτυακός τόπος του Καναδά διατυπανίζει το εξής:"Αγοράστε και εσείς ένα ελληνικό νησί. Μπορείτε!"

Κυπριακό: Συνάντηση Χριστόφια, Ερογλου και Μπαν Κι Μουν


Τριήμερη συνάντηση θα έχουν οι τρεις άνδρες για να συζητήσουν τις εξελίξεις επί του Κυπριακού θέματος.

2011: 53.000 αιτήσεις από Έλληνες για μετανάστευση στις ΗΠΑ



Τα ρεμπέτικα τραγούδια της ξενιτιάς θα θυμηθούν όπως φαίνεται πολλές οικογένειες αφού όλο και περισσότεροι πολίτες ψάχνουν το όνειρό τους στην Αμερική!

Υπέκυψε ο ταξιτζής που έπεσε θύμα ληστείας


Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί, ο οδηγός ταξί που είχε πέσει σήμερα το πρωί θύμα ληστείας από αλλοδαπούς στην Κυψέλη,στη συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης.

Του πήραν τα ψάρια από το τραπέζι!


Τα σέβη μας στον 35χρονο που ως γνήσιος αγανακτισμένους διαμαρτυρήθηκε στον κ. Πάγκαλο τρώγοντας τα ψάρια από το πιάτο του!

Χιλιάδες αιτήσεις για εργασία στοv Πυρηνικό εργοστάσιο του Ακουγιου


Ρεκόρ συμμετοχής στο πρόγραμμα εκπαίδευσης υπαλλήλων για το πυρηνικό εργοστάσιο Ακουγιου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 9.000.