Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή Ελληνίδας στο βρετανικό Channel 4: Αντί να μας διασύρετε, επιστρέψτε μας αυτά που μας χρωστάτε!



Μετά τη «φαεινή» και άκρως προσβλητική ιδέα του αγγλικού καναλιού 4 να στήσει ένα
ολόκληρο ριάλιτι, με τίτλο «Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα», διακωμωδώντας με το χειρότερο τρόπο την Ελλάδα και τους Έλληνες, μια υπερήφανη Ελληνίδα έστειλε επιστολή-καταπέλτη στο κανάλι, την οποία και νομίζουμε ότι αξίζει να σας παραθέσουμε αυτούσια…

Σαρκοζί : «Ο Παπανδρέου είναι μαλ...ς , ένας πραγματικός μαλ...ς»


Απίστευτες υβριστικές εκφράσεις κατά του Γιώργου Παπανδρέου χρησιμοποίησε ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ενώπιον των υπουργών του, σύμφωνα με τη γαλλική εβδομαδιαία εφημερίδα «Le Canard enchaine»...

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η απάντηση σε έναν αλκοολικό λαό: Go British for a week



Μας έκαναν ριάλιτι; Δείτε την απάντηση 





Liberation: "Ξεφτιλίσαμε τους απατεώνες, τεμπέληδες και gay Έλληνες"



Ο αρθογράφος της γαλλικής “Liberation” Στεφάν Γκιγιόν, έβαλε όλο του το ταλέντο και τη... χολή
για να περιγράψει με γλαφυρό τρόπο τους Έλληνες. 

Γίναμε περίγελος ακόμα και στην Ταϊβάν (βίντεο)



Σε κινούμενο σχέδιο που σχεδίασαν στη μακρινή Ταιβάν… ειδικά για εμάς, διακωμωδούν τη διαμάχη των ηγετών των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων στην χώρα μας, για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. 

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Είμαστε τρίτοι στον Παγκόσμιο δείκτη μιζέριας!



Δείτε παρακάτω τον παγκόσμιο "Δείκτη μιζέριας" σύμφωνα με το Money Week που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες (2/11/2011). 

Οι χώρες με τους πιο ευτυχισμένους πολίτες.


Οι χώρες με τους πιο ευτυχισμένους πολίτες.
Είστε δυσαρεστημένοι με την καθημερινότητα σας και θέλετε να γνωρίσετε τόπους όπου θα είστε πραγματικά ευτυχισμένοι; Το περιοδικό «National Geographic» έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα χωρών όπου οι κάτοικοι απολαμβάνουν μια υψηλής ποιότητας ζωής καθώς έχουν πρόσβαση σε αγαθά όπως η δωρεάν παιδεία και η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η Ελλάδα καθορίζει τις εξελίξεις της Ευρώπης


Χθες, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την Ελλάδα καθώς το κοινοβούλιό της ψήφισε ένα διχαστικό πακέτο μέτρων λιτότητας το οποίο θα μπορούσε να έχει κρίσιμες επιπτώσεις στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Ίσως προκαλεί έκπληξη που αυτή η μικρή άκρη της χερσονήσου των Βαλκανίων συγκεντρώνει τόση προσοχή. Σκεφτόμαστε συνήθως την Ελλάδα ως την πατρίδα του Πλάτωνα και του Περικλή, με την πραγματική της σημασία να βρίσκεται βαθιά στην αρχαιότητα.

Σήκωσαν τα χέρια ψηλά τα διεθνή ΜΜΕ



Η -απίστευτη- καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού και του νέου κυβερνητικού σχήματος που «τραβάει» από την Κυριακή το βράδυ, μετά την συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά αποτυπώνεται και στις ιστοσελίδες των διεθνών ΜΜΕ. 

«Έξοδος» της Ελλάδας από το ευρώ 23-26 Νοεμβρίου


Υπάρχει 65% πιθανότητα να βρεθούμε αντιμέτωποι με μία τραπεζική κρίση στο διάστημα μεταξύ της 23ης και της 26ης Νοεμβρίου 2011, μετά την ελληνική ανταλλαγή ομολόγων, σύμφωνα με αναλυτές της Exclusive Analysis, μίας εταιρείας ανάλυσης παγκόσμιων κινδύνων.

Μπερλουσκόνι : Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές


Μετά την απώλεια της πλειοψηφίας στο ιταλικό Κοινοβούλιο κατά την ψηφοφορία για τον ισολογισμό
του 2010 και τις αλλεπάλληλες πιέσεις των αγορών, ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται να "παραδίνεται". Ο ίδιος διαμήνυσε ότι μόνη λύση είναι οι πρόωρες εκλογές, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην διεκδικήσει εκ νέου την πρωθυπουργία της χώρας. Αιφνίδια πτώση του χρηματιστηρίου του Μιλάνου.

Βασάνισαν Έλληνα στρατιωτικό γιατί ήταν Παναθηναϊκός


Η εφημερίδα το "Derby" φέρνει στο φως μία απίστευτη ιστορία με την κακοποίηση ενός
 στρατιώτη που ζωγράφισε το τριφύλλι .Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς κακοποιήθηκε επειδή ζωγράφισε τριφύλλι σε ένα χαρτί!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

«Γίνε Ελληνας για μια βδομάδα»


Εμπνευσμένο από την ελληνική οικονομική κρίση, ένα νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο "Go Greek for a week" κάνει απόψε πρεμιέρα στον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Channel 4.


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Στο νοσοκομείο ανήλικοι αλλοδαποί από πυρκαγιά σε κρατητήριο


Στο Αττικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα επτά αλλοδαποί, ύστερα από πυρκαγιά που προκάλεσαν σε κλινοσκεπάσματα και στρώματα οι ίδιοι σε έναν από τα κρατητήρια του Ειδικού Χώρου Παραμονής Αλλοδαπών της Αμυγδαλέζας Αττικής. 

Νίκολα Γκρούεφσκι : "Δεν έχουμε καμία επαφή σχετικά με τη διευθέτηση του ζητήματος της ονομασίας"



Δεν υπάρχουν επαφές τους τελευταίους μήνες μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.

"Οι Έλληνες δεν μας αναχαιτίζουν..... λόγω κρίσης "



Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων CIHAN,μεταδίδει ότι “η οικονομική κρίση στην Ελλάδα παρεμπόδισε τις αερομαχίες των στρατιωτικών αεριωθουμένων των δύο χωρών στο Αιγαίο.

Άγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία στην Φλώρινα



Με τα σύμβολα τα έβαλαν άγνωστοι και μάλιστα μέσα σε Δημοτικό Σχολείο στη Λεβαία Φλώρινας.

Έλληνας ευρωβουλευτής μιλάει " μακεδονικά " στα Σκόπια


Προκλητικός εμφανίστηκε στα Σκόπια την Παρασκευή, ο ελληνικής καταγωγής Ευρωβουλευτής των «Ελευθέρων Δημοκρατών» της Γερμανίας κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης, που όχι μόνο τάχθηκε υπέρ του δικαιώματος των Σκοπιανών να αποκαλούνται «Μακεδόνες», αλλά δήλωσε απερίφραστα πως στην Ελλάδα ομιλείται η... «μακεδονική».

"Άκρως απόρρητη" διαταγή καταστολής όχλου




Mε έναν εντελώς απροκάλυπτο τρόπο, καρατομήθηκε όλη η ηγεσία του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας και του Ναυτικού! Είχε προηγηθεί πριν δύο εβδομάδες, η αιφνιδιαστική και πρόωρη καρατόμηση της Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.