Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Νέος ισχυρός σεισμός στη Φουκουσίμα



Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών σημειώθηκε ανοικτά της Φουκουσίμα, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία, εκδίδοντας παράλληλα προειδοποίηση για κίνδυνο εμφάνισης τσουνάμι ύψους 50 εκατοστών.

Τραγωδία με πέντε νεκρούς στο Βέλγιο



Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίσθηκαν την Πέμπτη, όταν σφοδρή καταιγίδα έπληξε την τοποθεσία διεξαγωγής του φεστιβάλ ροκ Pukkelpop, κοντά στο Χάσελτ, στο βόρειο Βέλγιο, προκαλώντας την κατάρρευση μεταλλικών κατασκευών που είχαν στηθεί στον χώρο, ανακοίνωσε η δήμαρχος της πόλης. 

Πωλείται μαζί με τον ... μακαρίτη!


Ίσως κάτι τέτοιο να εννοούν οι Σουηδοί όταν λένε "πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!"

Γερμανία: Τους ξέμειναν 16εκ. εμβόλια!


 Ο υπερβολικός πανικός, για τον ιό της γρίπης H1N1 αποκαλύπτεται καθώς ξέμειναν στα συρτάρια του υπουργεί όχι ένα ούτε δύο αλλά... 16 εκατομμύρια εμβόλια!

Θα γίνουμε 7 δις


Οι επιβάτες της γής είναι πλέον υπεράριθμοι. Το Νοέμβριο όπως διαβάζουμε ο πληθυσμός θα ανέλθει σε 7 δισεκατομμύρια. Δείτε την εξέλιξη των ορίων ηλικίας, του πληθυσμού κλπ. Μετάφραση όρων.

Τους το έδωσαν χωρίς ... οδηγίες;


Αρκεί να δείτε λίγα δευτερόλεπτα το βίντεο που ακολουθεί για να καταλάβετε ότι ... κάτι δεν πάει καλα!

Οι ακριβότερες και φθηνότερες πόλεις του κόσμου


Ο κατάλογος με τις ακριβότερες πόλεις του κόσμου, δόθηκε και πάλι στη δημοσιότητα από την ελβετική τράπεζα UBS. Σύμφωνα με τη μελέτη της τράπεζας που πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια και αφορά στις τιμές, στους μισθούς και στην αγοραστική δύναμη των καταναλωτών σε διάφορες περιοχές του κόσμου.