Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

"Βουτιές" στην αρχαία ιστορία


Τα μυστικά της Μεσογείου εξακολουθεί να ανακαλύπτει το Ινστιτούτο Εναλίων Αρχαιολογικών Ερευνών (Ι.ΕΝ.Α.Ε ).

Ο Πούτιν αγωνιά!


Για τι άλλο... για την Ελλάδα! Ξαφνική παρέμβαση της Ρωσίας στην ελληνική οικονομική κρίση και μάλιστα δια χειλέων Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος από το Παρίσι, όπου βρίσκεται απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι "Πρέπει να βρεθεί άμεση λύση για την Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με την οικονομία της χώρας. Πρέπει επειγόντως να βρεθεί βιώσιμη λύση".

Νέα παράταση στην αναστολή των πλειστηριασμών


Έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011 παρατείνεται η αναστολή πλειστηριασμών για ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου. Νέα ρύθμιση αναμένεται για την προστασία υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Ας ελπίσουμε πιο ευνοϊκή για τους οφειλέτες!

Ο Έλληνας, το διαδίκτυο, η κρίση και η ζέστη


Έτσι σατιρίζει ο Έλληνας την καθημερινή κατάσταση που βιώνει(οικονομική κρίση, περικοπές, ζέστη και ΔΕΗ)! Με μέσο επικοινωνίας το facebook και το διαδίκτυο δημιουργήθηκε η πρωτότυπη σελίδα

Η "αμφιλεγόμενη" διαφήμιση που κέρδισε το Ασημένιο Λιοντάρι!


Η διαφήμιση που απεικονίζει το φλερτ μεταξύ ενός δασκάλου και μια μικρης μαθήτριας- φοιτήτριας είναι αυτή που κέρδισε το βραβείο των Καννών, στην κατηγορία του τύπου.

Βασανιστήρια για να λάβει μέρος στα παιδικά καλλιστεία!


Από ποιον; Απο την ίδια της τη μητέρα... Σοκάρει εκπομπή που δείχνει 9χρονο κοριτσάκι να υποχρεώνεται να βγάλει τα φρύδια του με κερί επειδή η μητέρα το πιέζει να λάβει μέρος σε παιδικά καλλιστεία ομορφιάς.

Βρέθηκε το στρουμφοχωριο! Που; Στη Μάλαγα...!


Για διαφημιστικούς λόγους βέβαια καθώς η Sony επέλεξε να ζωντανέψει το στρουμφοχωριό προς χάρην διαφημίσεως της  3d  ταινίας τα Στρουμφάκια. Ο λόγος για  το χωριό Τζούσαρ, στη περιοχή της Μάλαγας στην Ισπανία.

Πυροσβέστες με ...μηχανάκια!


Στα πρότυπα της ομάδας Δέλτα  θα λειτουργούν οι πυροσβέστες σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα.

Ταξιδιωτική οδηγία για τους Αυστραλούς τουρίστες.


Οι καθημερινές διαδηλώσεις έκαναν το υπουργείο εξωτερικών της Αυστραλίας να εκδόσει ανακοίνωση - προειδοποίηση για τους τουρίστες της χώρας στην Ελλάδα.

Tο Transformers 3!

Μετά την επιτυχία των ταινιών Transformers και Transformers Revenge of the Fallen ετοιμαστείτε να απολαύσετε ξανά την απόλυτη ιστορία επιστημονικής φαντασίας!

Μεσοπρόθεσμο: Extra ψαλίδισμα για τον δημόσιο τομέα


Πέρα από τις μειώσεις μισθών, τα ψαλιδίσματα των επιδομάτων ίσως το χειρότερο πράγμα είναι αυτό που η κυβένρηση του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος ονομάζουν εργασιακή εφεδρεία!

Μεσοπρόθεσμο: Ιδιωτικός τομέας


Πάει ο καιρός που λέγαμε ότι τα μέτρα περικοπών στους μισθούς δεν αγγίζουν τους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Η ψαλίδα έρχεται μέσω της φορολογίας!


Ξεκινούν οι Special Olympics


7000 αθλητές, 2500 προπονητές, 40.000 μέλη οικογενειών, 3.000 εκπρόσωποι των media από 180 χώρες, με τη βοήθεια περίπου 25.000 εθελοντών βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου. Σήμερα η τελετή έναρξης στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Άντριου Μπολλς: " η Ελλάδα είναι ουσιαστικά χρεοκοπημένη"


Η πτώχευση της Ελλάδας, που είναι δεδομένη, θα φέρει πτώχευση και άλλων ευρωπαϊκών χωρών δηλώνει ο επικεφαλής της Pimco,  της εταιρείας που διαχειρίζεται το μεγαλύτερο επενδυτικού ταμείου ομολόγων στον κόσμο.Αυτή δηλώνει θα είναι λύση στο πρόβλημα του χρέους τους.

Οι λίστες των εμπλεκόμενων


Σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελίας, προτάθηκε δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, ενώ η λίστα περιλαμβάνει ονόματα όπως του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για απάτη κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και του διαιτητή Δημήτρη Καλόπουλου. Η εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει βαρύτατες ποινικές διώξεις για πέντε κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα κατά 85 ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.


Οι πρώτοι διάλογοι





Περισσότεροι οι άνεργοι από τους εργαζόμενους!


Για πρώτη φορά στα χρονικά οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα είναι λιγότεροι από τους ανέργους! Αυτο δείχνουν τα στοιχεία της Icap Group η οποία έγινε με τη χρήση στοιχείων από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η Pippa Middletton τώρα και σε.. κόμικ!

Σε ησυχία δεν έχουν αφήσει οι παπαράτσι την πίπα Μίντλετον, αδερφή της νυν Δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στον πριγκηπικό γάμο.

Τουρίστρια βρήκε ανθρώπινα οστά στην Πάρο


Μία αλλοδαπή τουρίστρια εντόπισε ένα μακάβριο εύρημα στην περιοχή Λειβαδιάς Πάρου. Συγκεκριμένα, η γυναίκα βρήκε μερικά οστά, τα οποία εξετάστηκαν από το Κέντρο Υγείας του νησιού.

Ο ρόλος της ΕΥΠ και τα ονόματα των συλληφθέντων


Προσθήκη λεζάντας
Τις συνομιλίες για τον τρόπο που στήνονταν τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια έχει η ΕΥΠ και δένει συλληφθέντες και κατηγορουμένους! Ηχηρά τα ονόματα!

Ο Τομ Χανκς χορεύει σε δελτίο καιρού


Ο ταλαντούχος και πασίγνωστος ηθοποιος του Χόλιγουντ, Τομ χανκς, γίνεται συμπαρουσιαστής δελτίου καιρού και δεν διστάζει να χορέψει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.


70 και πλέον οι εμπλεκόμενοι στα στημένα παιχνίδια


Με μορφή χιονοστιβάδας έρχονται οι αποκαλύψεις για τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων παράγοντες του ποδοσφαίρου, πρώην ποδοσφαιριστές, προπονητές και μάνατζερ παικτών, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής και τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο Παπούλιας στη ΔΥΚ


Οικονομική αστάθεια και αβεβιαότητα χαρακτηρίζει τους καιρούς μας και όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο όλοι ασχολούνται με αυτό... Σε αυτό το πολιτικό σκηνικό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επισκέπτεται τη Μονάδα υποβρυχίων καταστροφών.

Γυρίσαμε 10 χρόνια πίσω!


Βιοτικό επίπεδο και καθημερινότητα έχουν γυρίσει στο 2002... Αυτό δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat για το εισόδημα των Ελλήνων το 2010! Φανταστείτε που μας έχει γυρίσει το 2011!

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μήνυση στον Φωτόπουλο

To facebook παίρνει πρωτοβουλίες. Μήνυση κατά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου κατέθεσε ομάδα πολιτών  που σχηματίστηκε μέσω του πολύ γνωστού ιστοχώρου κοινωνικής δικτύωσης.

Οι διακοπές της ΔΕΗ

Ωριαίες, εκ περιτροπής και κατά περιοχή περικοπές, για το διάστημα από τις 12:00 έως και τις 15:00, προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα) και την Τετάρτη, μετά από συνεννόηση μεταξύ του ΔΕΣΜΗΕ (διαχειριστής του συστήματος) και της ΔΕΗ.

Συνταγματικό το μνημόνιο

Αν υπήρχε μια ελπίδα χαθηκε και αυτή....Συνταγματικό έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας το μνημόνιο που έχει υπογράψει η χώρα μας με την τρόικα.

Θαυμάστε τον ήλιο της Αρκτικής!

Απίστευτα όμορφες εικόνες μας  χαρίζει η φύση μερικές εβδομάδες πριν το θερινό ηλιοστάσιο στην Αρκτική. Εικόνες που κατέγραψε με το φακό του ο Τέρτζε Σόργκερντ.

Καλοκαιρινά μυστικά

Αυτή την εποχή καλο είναι να μην βάζουμε υπερβολική ποσότητα πουδρας και να μην χρησιμοποιούμε έντονα χρώματα.

Μπέλφαστ: Καθολικοί και προτεστάντες ανταλλάζουν σφαίρες

Συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ταραχές στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. Πρόκειται για τα πιο σοβαρά επεισόδια που σημειώνονται την τελευταία δεκαετία.

Λήστεψε τράπεζα για να λάβει ιατρική περίθαλψη στη φυλακή!


Το εν λόγω περιστατικό δεν είναι ένα γεγονός που έλαβε χώρα στην Ελλάδα αλλά είναι κάλλιστα κάτι που θα μπορούσαμε να δούμε και εδώ!  Ένας απεγνωσμένος άντρας στις ΗΠΑ αποφάσισε να ληστέψει μια τράπεζα, όχι για να χαρεί την λεία του αλλά για να μπει στη φυλακή, ώστε να λάβει εκεί ιατρική περίθαλψη.

"Ταξίδεψε" η ψήφος εμπιστοσύνης


Τα κατάφερε... Αυτό είναι στην ουσία το νόημα από τα διεθνή δημοσιεύματα του τύπου για το ότι διαδραματίστηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή. Εκρεμμεί το μεσοπρόθεσμο! Ας δούμε τι γράφει ο διεθνής τύπος.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Το καλύτερο σαρδάμ του Παπανδρέου


Με το που ξεκίνησε ο κ. Παπανδρέου την ομιλία του μας χάρισε ένα από τα καλύτερα σαρδάμ πολιτικού! 


Θα έρθουν από τη Σπάρτη με τα πόδια!


Αύριο αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα τα μέλη της ομάδας των αγανακτισμένων που ξεκίνησαν πεζή από τη Σπάρτη με σκοπό να διαδηλώσουν στο Σύνταγμα στη διαμαρτυρία της Τρίτης. 

Εισβολή αγνώστων και πυροβολισμοί στην Τανάγρα


Εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι στις 2 περίπου τα ξημερώματα ένοπλοι εισέβαλαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στο αεροδρόμιο της Τανάγρας και  μέσα στη νύχτα,άρχισαν να πυροβολούν.

Ρωσία: Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα


Τουλάχιστον 44 άνθρωποι σκοτώθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ κατά τη συντριβή στη διάρκεια της προσγείωσης ρωσικού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Πετροζαντόφσκ της Καρελίας (νοτιο-δυτική Ρωσία), ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας.

Νέες διακοπές ρεύματος

Κυλιόμενες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν και την Τρίτη εξαιτίας της απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ προχώρησαν σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ζητώντας να αποσυρθεί ο νόμος με τον οποίο θα παραχωρείται προς μετοχοποίηση επιπλέον ποσοστό 17% της επιχείρησης.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Παρθενώνας προς πώληση


«Πωλείται. 1 μνημείο. Άριστη τοποθεσία. Χρειάζεται δουλειά. Καλέστε το Γιώργο Παπανδρέου». Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο των Sunday Times. Η εφημερίδα ανεφέρεται με δημοσίευμά της στις αποκρατικοποιήσεις που αναμένεται να γίνουν στην Ελλάδα!

Φωτογραφίες από το τεραστίων διαστάσεων άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στα Σκόπια


Βούτυρο στο ψωμί του προεκλογικού αγώνα του Γκρουέφσκι είναι το τεραστίων διαστάσεων άγαλμα που στήνεται στην πλατεία των Σκοπίων... Δείτε τις φωτογραφίες.

Χαράτσι 120 ευρώ για 7 ημέρες καθυστερημένης δόσης!


Πρόκειται για νέας γενιάς «ψιλά γράμματα», καθώς οι περισσότερες τράπεζες ανακάλυψαν νέους τρόπους για να τσεκουρώνουν τους καταναλωτές που καθυστερούν την πληρωμή στις δόσεις των δανείων και καρτών τους.

Θα την πάρουμε... δεν θα την πάρουμε....


Ο λόγος για την 5η δόση. Τη μέθοδο του σκωτσέζικου ντουζ εφαρμόζουν Ευρωπαϊκή Ένωση   και ΔΝΤ όσον αφορά στην καταβολή των χρημάτων της 5ης δόσης του δανείου μας. Δηλώσεις δίνουν και παίρνουν και σενάρια δημοσιεύονται τη στιγμή που ΔΝΤ  και Eurogroup επισκέπτονται την Ελλάδα. Λόγος ... σίγουρα όχι ο καλός καιρός και τα μπάνια αλλά να εξασφαλίσουν την επιβολή σκληρότερων μέτρων...!

Έκτακτο eurogroup για ... χάρη μας


3 Ιουλίου είναι το ραντεβού των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης σε μία έκτακτη σύνοδο ειδικά για συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας. Να γράψει και το κοντέρ των ταξιδίων και για τον κ. Βενιζέλο!

"Η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία την ξεπουλά"

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται και λέγονται για τη Ελλάδα, την οικονομική της κατάσταση και τις πράξεις των πολιτικών μας. Ας δούμε μερικά: "Η Ελλάδα είναι σκλάβος της Ευρωπαϊκής Ένωσης", «Η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από την ευρωζώνη». Τα περισσότερα όπως βλέπετε αρνητικά...

Tips & μυστικά για ένα επιτυχημένο make up


Μερικές μικρές συμβουλές που μπορούν να δώσουν ζωντάνια στο πρόσωπό σας και ένταση στα χαρακτηριστικά σας. Μικρές συμβουλές για απλές κινήσεις που μπορούν να σας μεταμορφώσουν

Απόδραση 8 ανηλίκων με άλμα επί κοντώ!


Όχι θεαματική σίγουρα όμως πρωτότυπη μπορεί να χαρακτηριστει η ομαδική απόδραση  που πραγματοποίησαν 8 ανήλικοι από τις φυλακές Καββαβέτεια Βόλου και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι το αντιλήφθηκαν ... αργά!

Οι διακοπές της ΔΕΗ


Ανακοινώθηκαν οι ώρες διακοπής ηλεκτροδότησης. Διαβάστε αναλυτικά.

Μέρκελ: «Να διορθωθούν λάθη του παρελθόντος»


Η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Super Illu, λέει ότι πρέπει να αναγνωριστούν οι προσπάθειες που καταβάλει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Τον επικήδειο του ευρώ γράφει το Spiegel με φόντο την ελληνική σημαία


Δείτε πρωτοσέλιδο και ...θαυμάστε! Είχαμε την δυνατότητα διαπραγμάτευσης και στην ουσία δεν την εκμεταλλευτήκαμε... Αυτό λέει στην ουσία η εβδομαδιαία έκδοση του Der Spiegel, συνοδεύοντας το άρθρο βέβαια με με τον επικήδειο του ευρώ και φόντο την ελληνική σημαία.

ΟΗΕ: ρεκόρ 15ετίας έσπασαν οι πρόσυγες το 2010


Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 15 ετών έφθασε ο αριθμός των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, εξαιτίας συρράξεων ή κακομεταχείρισης, στα τέλη του 2010.

34χρονη ξύπνησε 15χρονη


Δεν ξέρω αν χαρακτηρίζεται τυχερή ή άτυχη αυτή η γυναίκα. Μέσα σε ένα βράδυ σβήστηκαν όλες οι αναμνήσεις της από την ηλικία των 15 της και μετά!