Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Tips & μυστικά για ένα επιτυχημένο make up


Μερικές μικρές συμβουλές που μπορούν να δώσουν ζωντάνια στο πρόσωπό σας και ένταση στα χαρακτηριστικά σας. Μικρές συμβουλές για απλές κινήσεις που μπορούν να σας μεταμορφώσουν
Μεταμορφώστε τα  μάτια σας

Ένα μολύβι ματιών και μια μπατονετα μπορούν να μεταμορφώσουν το σχήμα των ματιών σαs . Ξεκινήστε τραβώντας  με δυο μολυβιές  από την εξωτερική γωνία του ματιού και δουλέψτε προς τα μέσα για μια συμμετρική εφαρμογή . Βάλτε το μολύβι με μικρές κινήσεις κοντά στις βλεφαρίδες και σβήστε με ένα πινέλο η μια μπατονετα για να καλύψεις τα κενά μεταξύ των βλεφαρίδων.Για μεγαλύτερη διάρκεια  συνδυάστε μια σκιά στην ίδια απόχρωση με το μολύβι!
Στα στρογγυλά ματιά ταιριάζει περισσότερο μια σκούρα σε ένταση σκιά στην πάνω γραμμή η στο κάτω εσωτερικού του ματιού.
 Στα μικρότερα ματιά ταιριάζει να απλώσετε σβήνοντας το χρώμα πάνω και κάτω στο μάτι .   Αν τα ματιά είναι πολύ κοντά μεταξύ τους θα ταίριαζε να κρατούν την ένταση στα 2/3  του εξωτερικού ματιού.

Καλοσχηματισμένα φρύδια

Μια καλή ιδέα είναι να μην πετάξετε την παλιά σας στεγνή μάσκαρα.Περνώντας άπο  πάνω με ένα  μολύβι στην ίδια απόχρωση με το φρύδι σας γεμίζοντας το και στην συνέχεια χτενίζοντας το με το βουρτσάκι δίνετε έμφαση στα φρύδια και φαίνονται πιο καλοσχηματισμένη.

Χείλη: ξεπεράστε τα συνηθισμένα

Όταν το περίγραμμα είναι πιο σκούρο από το κραγιόν δίνει ένα  αποτέλεσμα ξεπερασμένο . Για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα συνδυάστε το περίγραμμα κοντά στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας σβήνοντας το προς το εσωτερικό των χειλιών. Για extra λάμψη βάζουμε  lip gloss στο κάτω χείλος.

efi86makeupartist@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: