Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Κατεβάζει τους διακόπτες


Η περαιτέρω αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ φέρνει τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο να εξαγγείλει επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ξεκινώντας από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου.
 

Κρέμασαν τους βουλευτές ψηλά!


Με εικαστική παράμβαση στις πλατείες αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν οι αγανακτισμένοι στα Τρίκαλα και έτσι... κρέμασαν τους βουλευτές τους ψηλά!

Πότε πρόλαβε;


Ο λόγος για τον κύριο Λαμπρινίδη...νέο υπουργό εξωτερικών! Πότε ανακοινώθηκε το όνομά του, πότε έφτασε στην Κύπρο, πότε πρόλαβε να κάνει και δήλωση από τη Μεγαλόνησο για την Ελληνική Οικονομία είναι απορίας άξιον!

Ο φόβος της ανεργίας


Διεθνής έρευνα καταγράφει τα συναισθήματα των Ελληνων πολιτών για τις συνθήκες εργασίας στη χώρα μας. Τάσεις φυγής είναι το πρώτο στοιχείο και απογοήτευση για το μέλλον το δεύτερο που κυριαρχεί στα λεγόμενά τους. Μεγάλη και η αίσθηση ανασφάλειας.

Τη Δευτέρα η συνάντηση Μπαρόζο- Παπανδρέου


Εντάξει ... δεν συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα Παπανδρέου Μπαρόζο... θα συναντηθούν όμως τη Δευτέρα. Αφού ολοκληρώθηκε και ο ανασχηματισμό όλα είναι καλύτερα...τώρα για το ΠΑΣΟΚ ή γι ατην Ελλάδα δεν εχει σημασία.


Ο γιατρός της Σπιναλόγκας μιλά για τη ζωή του



Μια συνέντευξη του γιατρού της σειράς "Το νησί" που φέτος το χειμώνα τράβηξε τα βλέμματα αλλά και συγκίνησε μικρούς και μεγάλους. Ο Αλέξανρος Λογοθέτης μιλά για τη ζωή του, τη λατρευτή του Κρήτη, για το τι θα ήθελε να είχε κανει αλλά και για το τι δεν έκανε ποτέ στη ζωή και δεν το μετανιώνει!


Οι πιο παράξενες παθήσεις!(συνέχεια)


Βρήκαμε κι άλλες και ίσως υπάρχουν ακόμα πάρα πολλές. Δείτε ακόμα πέντε απο τις πιο παράξενες παθήσεις!



Εταιρείες παίρνουν πρωτοβουλία για τη διάσωση του ευρω


Σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια οι πληροφορίες που θέλουν την πτώχευση της Ελλάδας να είναι ασύμφορη για την Ευρωπαϊκή Ενωση . Ιδιωτικές έταιρείες έρχονται να προπαγανδίσουν για τη διάσωση της Ελλάδας.

Αφιέρωμα του BBC στον αγανακτισμένο σκύλο.


"Ο Λουκάνικος" έγινε θέμα στο ΒΒC... Ποιός είναι; Μα ο αγανακτισμένος σκύλος που δεν απουσιάζει από συγκέντρωση των αγανακτισμένων.Το bbc δημοσίευσε ένα αφιέρωμα προς τιμήν του με ένα βίντεο των καλύτερων στιγμών του.

Σκύλος καταδικάστησε σε θάνατο δια λιθοβολισμού


Όσοι θα διαβάσατε τον τίτλο σίγουρα θα γελάσατε... είναι όμως πραγματικότητα και έλαβε χώρα στην Ιερουσαλήμ. 

Η αύξηση της ραδιενέργειας σταμάτησε την απορρύπανση των νερών


Ανεστάλη η επιχείρηση καθαρισμού του ραδιενεργού ύδατος στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία, μερικές μόνο ώρες μετά την έναρξή της, όταν τα επίπεδα ραδιενέργειας άρχισαν να αυξάνουν δραματικά, όπως δήλωσε η διαχειρίστρια εταιρεία.


Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μία είναι η αλήθεια... το μεσοπρόθεσμο πέρασε!


Ποιός ανασχηματισμός... ποια παραίτηση πρωθυπουργού; Η αλήθεια είναι . Μεσα σε αυτές τις 2 ανατριχιαστικές πολιτικά ημέρες πέρασε και το μεσοπρόθεσμο.... Αυτό με την πληθώρα φόρων. Αυτό με τον κεφαλικό φόρο. Αυτό με τους 4 νέους φόρους στα ακίνητα. Όταν όλοι περιμέναμε να δούμε αν θα πέσει η κυβέρνηση, αν θα δημιουργηθεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας... στη Βουλή ψηφίζονταν το όργιο των φόρων.


Εξιχνιάστηκαν οι δυο διπλές δολοφονίες της Καλλιθέας

s

Δύο διπλές δολοφονίες που σχετίζονται μεταξύ τους, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Για τον δράστη εκκερεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ορκίστηκαν Φραγγίδης και Αλεξανδρίδου


Λίγο μετά τις 9 και μισή έλαβε χώρα η ορκωμοσία των βουλευτών που αντικατέστησαν τους παριατηθέντες Γιώργο Φλωρίδη και Εκτορα Νασιώκα.Την Τρίτη η ψήφος εμπιστοσύνης της νέας κυβέρνησης.

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο Πέραμα


Τραγικό θάνατο, βρήκε στις 17 / 1 στο Πέραμα ο 55χρονος εργάτης όταν έπεσε από σκαλωσιά.

Παραιτήθηκε ο επιδειξίας βουλευτής!


Δεν παραιτούμαι... δεν παραιτούμαι έλεγε ο κύριος της φωτογραφίας, φαίνεται όμως ότι δεν του άφησαν περιθώριο. Ο Αντονι Γουέινερ ήρθε στο φως της δημοσιότητας με ροζ αποχρώσεις όταν κατηγορήθηκε για την αποστολή άσεμνων φωτογραφιών σε γυναίκες που συνομιλούσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

42 τα νέα κυβερνητικά ονόματα!




Δύο αντιπροέδρους έχει η νέα κυβέρνηση Παπανδρέου. Τον κύριο Πάγκαλο ο οποίος παραμένει αλλά με παρέα τον κ. Βενιζέλο(για να κατευνάσει και τις αντιδράσεις των Βενιζελικών).... Οι φήμες των τεχνοκρατών επιβεβαιώθηκαν μόνο στο πρόσωπο του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κυρίου Παντελή Τζωρτάκη ο οποίος μέχρι πριν διατελούσε σύμβουλος του πρωθυπουργού στα ανάλογα θέματα. Ο κύριος Σπηλιόπουλος που απειλούσε να παραιτηθεί βρίσκεται τώρα στη θέση του υφυπουργού Άμυνας.
Τα ονόματα αναλυτικά:

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Εντοπίστηκαν δέκα νέοι πλανήτες


Δέκα ακόμα πλανήτες, πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, εντοπίστηκαν από το γαλλικό δορυφορικό τηλεσκόπιο Corot

Σε δημοπρασία το όπλο του "Σημαδεμένου"


Περισσότερα από 100.000 δολάρια αναμένεται να πωληθεί το όπλο του σημαδεμένου που πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 22 Ιουνίου.

Προς αναβολή η συνάντηση Παπανδρέου - Μπαρόζο


Το προγραμματισμένο για την Παρασκευή ταξίδι του στις Βρυξέλλες και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο προσπαθεί να αναβάλει για την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Νέα υποβάθμιση από διεθνείς Οίκους


Καλέ .. αφήστε μας να ησυχάσουμε... αφήστε να δούμε τι θα γίνει... Διαγωνισμό κάνετε ποιος οίκος θα μας φτάσει χαμηλότερα; Βέβαια εδώ ο οίκος Fitch απειλεί, ωστόσο τίποτα δεν προμηνύει ότι δεν θα κάνει τις απειλές του πραγματικότητα!

Ο ξένος τύπος


Δείτε πως καταγράφονται οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στα διαδικτυακα πρωτοσέλιδα!


Φεύγει ο Φλωρίδης έρχεται ο Φραγγίδης


Ο Γιάννης Φραγγίδης είναι το πρόσωπο που θα αποκτήσει το βουλευτικό αξίωμα μετά την παραίτηση βόμβα του κ. Φλωρίδη.

Παίζει βιντεοπαιχνίδια μόνο με την... ανάσα του


Ο Ruben Rios το 1988 είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα. Τραυματίστηκε από πυροβολισμούς και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, όμως αυτό δεν τον αποτρέπει από το να μπορεί να παίξει βιντεοπαιχνίδια!


"Χάκαραν" τη CIA


Μετά τις επιθέσεις στην ιστοσελίδα της αμερικανικής Γερουσίας, η ομάδα χάκερς Lulz Security ισχυρίζονται, πως για λίγα λεπτά, έθεσαν εκτός λειτουργίας και την επίσημη ιστοσελίδα της CIA.

Διάδοχος για την Αλ Κάιντα

Ο Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι ορίστηκε νέος αρχηγός της Αλ Κάιντα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια. Στο μήνυμά του που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο ο Αλ Ζαουάχρι δήλωσε ότι μετά τον θάνατο του Μπιν Λάντεν οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια εξέγερση μουσουλμάνων.

Που είναι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών;



Και στο υπουργείο να ρωτήσετε δεν θα ξέρουν! Πότε θα ανακοινωθούν πότε θα λήξει η αγωνία των παιδιών; Η ανακοίνωση παντως του Υπουργείου Δια Βίου Μάθησης δεν είναι και η πιο κατατοπιστική!

Ο ανασχηματισμός...


30 πρόσωπα...15 υπουργοί και 15 υφυπουργοί θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου που θα ορκιστεί την Κυριακή! Παραμένει στα σενάρια το όνομα του Λουκά Παπαδήμου!

Από τα 30 πρόσωπα  πέντε με έξι αναμένεται να είναι τεχνοκράτες και με αυτό τον τρόπο θα απομακρυνθούν υπουργοί που έχουν προκαλέσει τις μέγιστες αντιδράσεις. Το όνομα του Λουκά Παπαδήμου φιγουράρει ακόμα και για τη θέση του αντιπροέδρου που μέχρι τώρα κατέχει ο κύριος "Μαζί τα φάγαμε"

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Και πάλι αγανακτισμένο το Σύνταγμα


Μπορεί οι αγανακτισμένοι πολίτες να εξαφανίστηκαν από την πλατεία Συντάγματος με του που εμφανίστηκαν οι κουκουλοφόροι ωστόσο με τη λήξη των επεισοδίων είναι και πάλι εκεί και είναι και αποφασισμένοι να παραμείνουν!

Νέα κυβέρνηση και ψήφος εμπιστοσύνης


Ανασχηματισμός είναι αυτό που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στο τρίλεπτο διάγγελμά του που περιμέναμε σχεδόν όλο το απόγευμα  μέσα σε μια πληθώρα σεναρίων για συγκυβέρνηση και κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Η ορκωμοσία θα γίνει την Παρασκευή!
  
Αιτία της μη συμφωνίας οι διαρροές!

Ο Ολί Ρεν μίλησε μόλις χθες για τη γαλαζοπράσινη συνεργασία!



''Αναμένω, ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πάρει την αντιπολίτευση στο καράβι, ότι θα ενώσει τη χώρα''. Αυτά ήταν τα λόγια του Φιλανδού επιτρόπου Ολί Ρεν σε που παραχώρησε στην εφημερίδα Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ. Είτε ο κ. Ρεν έχει μαντικές ικανότητες είτε κάτι είναι κανονισμένο εκτός συνόρων και οι σημερινές εξελίξεις ήταν περισσότερο από προγραμματισμένες!


Παραδίδει την εξουσία;Εν αναμονή του διαγγέλματος...


Πολλά είναι τα ερωτήματα για το τι θα γίνει μετά τις τελευταίες εξελίξεις... τα σενάρια πολλά ... Μετά τον Λουκά Παπαδήμο ακούστηκε και το όνομα του Σταύρου Δήμα (ο οποίος και προτάθηκε από τη ΝΔ). Πιθανή μια κυβέρνηση με απών από την πρωθυπουργική θέση τον κ. Παπανδρέου! 

Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας;


Τα διεθνή δημοσιεύματα είναι ενδεικτικά όσων αναμένεται να συμβούν στο πολιτικό σκηνικό το επόμενο διάστημα... Η Financial Times έχει ήδη το σενάριο που θέλει τον τεχνοκράτη Λουκά Παπαδήμο επι κεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας... και ο Θεός βοηθός!

 

Απέλυσαν τους βουλευτές Κορίνθου


"Κύριοι, κυρίες εμείς σας προλάβαμε και εμείς σας απολύουμε. Δεν μας εκπροσωπείτε πια. Δεν σεβαστήκατε τη χώρα που μας μεγάλωσε."  Οι αγανακτισμένοι πολίτες της Κορίνθου πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του νομού όπου έδωσαν ή θυροκόλλησαν, όπου βρήκαν κλειστά γραφεία, ψήφισμα στο οποίο αναφέρουν:

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Έκτακτη σύσκεψη Παπούλια-Παπανδρέου


Οι εξελίξεις φαίνεται να προλαβαίνουν τον πρωθυπουργό που εσπευσμένα ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν το μεσημέρι της Τετάρτης και πολλά τα σενάρια για το τι θα δηλώσουν μετά το τέλος της συνάντησης. Πονοκέφαλος οι αντάρτες!

Ψήφισμα "εσχάτης προδοσίας" για την Γκερέκου



Μορφή χιονοστοιβάδας λαμβάνουν οι κινήσεις οργής απέναντι στα πολιτικά πρόσωπα...Πρώτα ήρθαν τα εξώδικα σε πολλούς νομούς της χώρας εναντίον βουλευτών. Μετά τα εξώδικα που απέστειλαν Έλληνες πολίτες σε πολλούς νομούς της χώρας εναντίον βουλευτών, τώρα έχουμε ένα ψήφισμα των αγανακτισμένων Κερκυραίων κατά της εκλεγμένης του νησιού Αντζελας Γκερέκου!

Οι πιο παράξενες παθήσεις!



Πως θα σας φαινόταν αν κάθε φορά που γελούσατε παραλούσαν τα νεύρα σας και πέφτατε κάτω.... Αν δεν μπορούσατε ποτέ να κοιμηθείτε ή να ξεχάσετε!  Ποιες είναι οι πιο περίεργες αλλεργίες που έχετε συναντήσει; Σίγουρα η ζωή αυτών των ανθρώπων δεν είναι καθόλου φυσιολογική!

Τοποθετείται το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια


Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν με τις προκλήσεις και η Ελληνική κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή να τη σταματήσει! Σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων! Στην Αθήνα ... η προτομή έχει εξαφανιστεί!

Χειρουργούσαν και στη Νεολιθική εποχή


Πριν από περίπου 6.900 χρόνια (4.900 π.Χ.), οι Νεολιθικοί αγρότες της Ευρώπης είχαν πολύ πιο εξελιγμένες ιατρικές γνώσεις από ό,τι θεωρείτο μέχρι σήμερα, σε βαθμό που έκαναν χειρουργικές επεμβάσεις, σύμφωνα με... νέα στοιχεία που προέκυψαν από την ανασκαφή ενός τάφου 70 χιλιόμετρα νότια του Παρισιού.

Πράσινο πονοκέφαλο προκαλεί η ανεξαρτητοποίηση Λιάννη


Νέος πονοκέφαλος για τον Παπανδρέου…Πριν από λίγο ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Λιάνης προφανώς επειδή διαφωνούσε με την οικονομκή πολιτική και το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. 
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής δηλώνει ότι ανεξαρτητοποιείται καθώς όπως τονίζει δεν πιστεύει στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται καθώς θεωρεί μάταιες τις θυσίες του ελληνικού λαού και πιστεύει ότι θα ερθουν και άλλα χειρότερα μέτρα: «δεν πιστεύω πλέον στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης» και συνεχίζει γράφοντας ότι «οδηγούμαστε σε φαύλο κύκλο».

Η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λιάνη, που στην εσωκομματική σύγκρουση του 2007 στάθηκε δίπλα στον Βαγγέλη Βενιζέλο, είναι προφανές ότι δρομολογεί δραματικές εξελίξεις στην πλειοψηφία και στο πολιτικό σκηνικό γενικότερα αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ και πολλοί βουλευτές θα ασκήσουν πιέσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και στην αποχώρηση του Παπανδρέου από την πρωθυπουργία.

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ τώρα φθάνει στις 155 έδρες με μεγάλες πιθανότητες να μειωθεί ακόμα περισσότερο. Οι πρόωρες κάλπες έρχονται ακόμα πιο κοντά...

1η Ιουλίου: Στο 50% μειώνονται οι παροχές για τα άτομα με αναπηρία!


Βγήκε η εγκύκλιος του ΙΚΑ που αφορά στις περικοπές έως και 50% των χορηγούμενων ποσών για την αγορά ορθοπεδικών-ορθωτικών ειδών, τεχνητών μελών, αναπηρικών αμαξιδίων και μαξιλαριών.


Η Λιρέτα Εξαρχείων στα πρότυπα της Αργεντινής


Μάλλον να προλάβουν τις εξελιξεις θέλουν όσοι εμπνεύστηκαν τη Λιρέτα των Εξαρχείων. Τα σχόλια που θα προκληθούν σίγουρα πολλά!

Μεσοπρόθεσμο: 4 νέοι φόροι για τα ακίνητα!


Αναστενάξαμε στους φόρους ...  και από ότι φαίνεται  έπεται συνέχεια! 4 νέους φόρους φέρνει μόνο για τα ακίνητα το νέο μεσοπρόθεσμο που κατατίθεται στη Βουλή μέσα στην εβδομάδα! Ένας από τους εφαρμοστικούς νόμους που λέγαμε!

S&P: Μας έφτασαν στο C


Νέα υποβάθμιση από τον πολύ γνωστό πιστοληπτικό οίκο, και το Eurogroup ανησυχεί και συνεδριάζει εκτάκτως! Την ίδια στιγμή απογοητευμένο δηλώνει το Υπουργείο Οικονομικών.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

"Η Ελλάδα κοντεύει να γίνει Αργεντινή"


Λίγη δημοσιότητα πήρε το εν λόγω έγγραφο το οποίο να σημειώσουμε δεν είναι κάποιο προπαγανδιστικό έντυπο συνδικαλιστικού φορέα των σωμάτων ασφαλείας αλλά ένα εσωτερικό έγγραφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!

Ιταλικά έγγραφα επιβεβαιώνουν την ελληνικότητα των βραχονησίδων!


Ευτυχώς ! Αφού δεν κάνει τίποτα η ελληνική κυβέρνηση ήρθε η Ιταλική και έγγραφά της που χρονολογούνται από το 1922 να άρουν τις αξιώσεις της Τουρκίας για τις ελληνικές βραχονησίδες!

Τι γίνεται με το Σκοπιανό;


Αλήθεια ... το σκοπιανό είναι ένα θέμα για το οποίο κανείς δεν ξέρει σε ποιο σημείο ακριβώς βρισκόμαστε...Κύριε Δρούτσα τι ακριβώς γίνεται με την ονομασία της γειτονικής μας χώρας... Φαίνεται πως η λιγότερο ενδιαφερόμενη χώρα από εμάς Βουλγαρία εκφράζει πιο σθεναρές αντιδράσεις...

Οικονομικές προκλήσεις από την Ολλανδία


Προκλητική κίνηση αλλά και δηλώσεις είχαμε από την Ολλανδία αυτή τη φορά. Με ένα τεράστιο χαρτονόμισμα των 1000ων δραχμών, ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Ολλανδίας «PVV», Χέερτ Βίλντερς, εμφανίστηκε  μπροστά από την πρεσβεία της χώρας μας, ζητώντας την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ.