Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τη Δευτέρα η συνάντηση Μπαρόζο- Παπανδρέου


Εντάξει ... δεν συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα Παπανδρέου Μπαρόζο... θα συναντηθούν όμως τη Δευτέρα. Αφού ολοκληρώθηκε και ο ανασχηματισμό όλα είναι καλύτερα...τώρα για το ΠΑΣΟΚ ή γι ατην Ελλάδα δεν εχει σημασία.



έτσι λοιπον ο αναννεωμένος κ. Παπανδρέου θα πάρει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και θα βρεθεί στις Βρυξέλλες προκειμένου να συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο.

Παράλληλα, υπάρχει μια πιθανότητα, την Τρίτη το πρωί, να συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Λε Μοντ στην ιστοσελίδα της δημοσιεύει ανταπόκριση από την Αθήνα με τον τίτλο «Ο Γιώργος Παπανδρέου σε ελεύθερη πτώση».

Στην ανταπόκριση παρουσιάζεται το πορτρέτο του Έλληνα πρωθυπουργού αναφέροντας πως «ο κ. Παπανδρέου μέχρι τώρα ενσάρκωνε το μοντέλο ενός ηγέτη με κουράγιο, που υπερασπιζόταν τη χώρα του εν μέσω μιας άνευ προηγουμένου θύελλας».

Την ίδια στιγμή με αρνητικά σχόλια αναφέρονται τα δημοσιεύματα στην τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου στην θέση του υπουργολύ Οικονομικών. Σύμφωνα με τους διεθνείς αναλυτές η τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου επί των οικονομικών δείχνει «την αποτυχία του ανοίγματος προς εξωκυβερνητικές προσωπικότητες».

Αν δεν δείχνει αυτό πάντως σίγουρα δείχνει την αδυναμία του να κάμψει τις εσωκομματικές αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: