Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο Ολί Ρεν μίλησε μόλις χθες για τη γαλαζοπράσινη συνεργασία!



''Αναμένω, ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πάρει την αντιπολίτευση στο καράβι, ότι θα ενώσει τη χώρα''. Αυτά ήταν τα λόγια του Φιλανδού επιτρόπου Ολί Ρεν σε που παραχώρησε στην εφημερίδα Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ. Είτε ο κ. Ρεν έχει μαντικές ικανότητες είτε κάτι είναι κανονισμένο εκτός συνόρων και οι σημερινές εξελίξεις ήταν περισσότερο από προγραμματισμένες!



Είναι αρκετός καιρός τώρα και ειδικότερα μετά και τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, οπότε και δεν βρέθηκε κάποιο σημείο συνεννοησης, που η Ευρωπαϊκή Ένωση με τον έναν ή τον αλλον τρόπο έκανε γνωστό ότι μόνο με συναίνεση θα άλλαζαν τα πράγματα για την Ελλάδα.

Ο ίδιος, εξαντλώντας το αυστηρό ύφος που αρμόζει στη θέση του και που του επιτρέπει η θέση μας, προειδοποιούσε και απειλούσε ευθέως τον Γ.Παπανδρέου και τον Α.Σαμαρά κραδαίνοντας το ''όπλο'' της χρεοκοπίας: '' Οι Έλληνες πολιτικοί δεν έχουν πλέον πολύ χρόνο. Υπάρχουν προϋποθέσεις υπό τις οποίες βοηθάμε την Ελλάδα να μειώσει το χρέος και να αναθερμάνει την οικονομία. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνον, εάν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην Αθήνα στηρίξουν το πρόγραμμα

Ο κύριος Ρεν μας υπενθιμίζει για άλλη μία φορά το παράδειγμα της Πορτογαλίας και δείχνει να ''αφουγκράζεται'' καλύτερα από οποιονδήποτε Έλληνα πολιτικό πόσο κρίσιμες είναι οι στιγμές για τη χώρα μας:

Βέβαια μας παρηγόρησε και λίγο βλέποντας οτι η λύση ... έρχεται!



Δεν υπάρχουν σχόλια: