Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σάλος με την προεκλογική αφίσα του Σαρκοζί που τραβήχτηκε στην Ελλάδα

Την αποκάλυψη έκανε χρήστης του twitter και το κείμενο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού «Nouvel Observateur».

Κομισιόν: Επιστρέφει στην Ελλάδα 34,5 εκατ. ευρώ λόγω λάθους

Ποσό ύψους 34,5 εκατ. ευρώ, επιστρέφει στην Ελλάδα η Κομισιόν από λάθος πρόστιμο που είχε επιβληθεί στη χώρα μας για παράτυπες αγροτικές επιδοτήσεις.

"Όταν χρεοκοπήσει η Ελλάδα θα κάνουμε φτηνές διακοπές"

Η χρεοκοπία για την Ελλάδα πλησιάζει, σχολιάζει σε άρθρο της η Mary Ellen Synon στη Daily Mail. Δείτε τι συμβουλεύει τους απανταχού Ευρωπαίους

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αίγιο: Πλήρωσε το χρέος της με... δίλεπτα και μονόλεπτα!


Μπορεί να μην περισσεύουν τα λεφτά στην ηλικιωμένη, ωστόσο η ίδια θέλει να περπατά με το κεφάλι ψηλά και να μη χρωστάει.

Γιαν Κις ντε Γέγκερ: «Η Ελλάδα επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης»

Νέες αιχμές από τον υπουργό Οικονομικών της Ολλανδίας, Γιαν Κις ντε Γέγκερ που εκτίμησε ότι η Ελλάδα τα πηγαίνει χειρότερα απ’ ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί.

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε αστυνομικός των ΜΑΤ

Σοκ προκάλεσε στην αστυνομία της Θεσσαλονίκης η αυτοκτονία 29χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ νωρίς χθες το απόγευμα μέσα στην υπηρεσία του. Σε ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, ο νεαρός αστυνομικός επικαλείται σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, το οποίο τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Συνελήφθη 30χρονος για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης

Για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης αλλοδαπής συνελήφθη 30χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Συσσίτια σε Μάνη και Καλαμάτα......

Το Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων που υλοποιεί ο δήμος Ανατολικής Μάνης αφορά τους άπορους μονίμους κατοίκους ορεινών και μειονεκτικών περιοχών με χρήματα από τα κοινοτικά αποθέματα της παρέμβασης. Δικαιούχοι θα είναι αποκλειστικά και μόνο άπορα άτομα ή οικογένειες που διαμένουν μόνιμα και νόμιμα στην περιοχή. 

Βλέποντας τον Ήλιο από τον Πλούτωνα(Vid)

Με δεδομένα από το τηλεσκόπιο VLT εικονογραφήθηκε ο σκοτεινός και παγωμένος κόσμος του Πλούτωνα. Πως θα φαινόταν από εκεί ο Ήλιος

ΣΕΤΕ: "Πιθανή μία νέα μικρασιατική καταστροφή"

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) όσον αφορά την εικόνα της χώρας μας στους λαούς της Ευρώπης 

Αυτοκτόνησε βενζινοπώλης λόγω προστίμων

Σε απόγνωση οι βενζινοπώλες από τα πρόστιμα. Λάθη του συστήματος "Ήφαιστος" καταγγέλλει η ΟΒΕ

Εικοσιδύο νεκροί από το κρύο στη Σερβία

Συνολικά 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το κρύο στη Σερβία και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων, δήλωσε ο επικεφαλής του Τομέα Εκτάκτων Καταστάσεων του υπουργείου Εσωτερικών, Πρέντραγκ Μάριτς.

"Βλέπω τα σημερινά σίριαλ μόνο για να βρίζω..."

O Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ένας άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ που έχει πάρει μέρος σε μερικά από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. 

"Δεν ζω εγώ με 4.000 ευρώ, θα ζήσει άλλος με 400;"!

Τουλάχιστον προκλητικός στις δηλώσεις του ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Λιάνης. "Εδώ εγώ δεν μπορώ να ζήσω με 4000 ευρώ... Θα ζήσει κάποιος με 400;", τόλμησε να μας πει ο κ. Λιάνης σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε αναφερόμενος στο μνημόνιο 2. 

Ο Βλάχικος Γάμος σήμερα στη Θήβα.....

Στη Θήβα, μια πόλη με πλούσια ιστορία και ζωντανό πολιτισμό, αναβιώνει την Καθαρά Δευτέρα το έθιμο του Βλάχικου Γάμου, που χαρακτηρίζει πολιτιστικά την πόλη εδώ και σχεδόν 200 χρόνια.

Γερμανός ξεφτιλίζει Έλληνες εργαζόμενους στο κέντρο της Αθήνας

Ήρθε ως πελάτης σε κεντρικό πεντάστερο ξενοδοχείο της Αθήνας και συμπεριφερόταν με τον χειρότερο τρόπο στους Έλληνες εργαζομένους.

H Bild τα βάζει με Κ.Κ.Ε - ΣΥΡΙΖΑ και Παπούλια

Περίεργο έως και κίτρινο δημοσίευμα της Bild. Βλέπει κίνδυνο κινήματος στην Ελλάδα και κατάληψη της εξουσίας από τους κομμουνιστές και ημιεγκληματίες

Σκλεναρίκοβα: «Όλοι στην Ελλάδα πρέπει να ξυπνήσουν» – Βίντεο

Για την μεγάλη της αγάπη, τα… σουβλάκια, το διαζύγιό της με τον Καρεμπέ αλλά και τη ζωή της στην Ελλάδα μίλησε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.

"Έχουμε κατοχή, έχουμε χούντα!"

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι ένας πληθωρικός άνθρωπος με αστείρευτο ταλέντο. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής, παραγωγός και συγγραφέας μιλάει για όλους όσοι πληγώνουν αλλά και καταστρέφουν τον ελληνικό λαό.

Βεστερβέλε προς Αθήνα: Απαράδεκτη η κριτική στη Γερμανία

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό της Γερμανίας οι δηλώσεις του Κάρολου Παπούλια για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Φορολογικές και ασφαλιστικές απαλλαγές ζητά η ΕΣΕΕ

Δέκα φορολογικές και ασφαλιστικές απαλλαγές ζητά η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου για τις πληγείσες επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου της Αθήνας.

Φωσφορούχες γάτες θα μας σώσουν από το AIDS

Γάτες µε πράσινο φωσφορούχο χρώµα δηµιουργήθηκαν από τους επιστήµονες, οι οποίοι ελπίζουν να νικήσουν έτσι τον ιό του AIDS.

Σαρκοζί: Ο Ολάντ λέει ψέματα στους Γάλλους πρωί και βράδυ

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, που άρχισε πλέον την προεκλογική του εκστρατεία για την επανεκλογή του, κατηγόρησε σήμερα τον βασικό του αντίπαλο, τον σοσιαλιστή Φρανσουά Ολαντ, ότι "λέει ψέματα πρωί και βράδυ" στους Γάλλους, στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση στο Ανεσί (κεντροανατολικά).

ΗΠΑ: Κινητοποίηση της ομογένειας για αποστολή βοήθειας στην Ελλάδα

Αρκετές πρωτοβουλίες λαμβάνονται στην ελληνοαμερικανική κοινότητα τον τελευταίο καιρό για να βοηθηθούν κυρίως ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της χώρας μας που έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.

CNN: Ελλάδα 2012, όπως Γερμανία-Βερσαλίες 1919;

Σε άρθρο του στη σελίδα του στο CNN ο δημοσιογράφος Richard Quest, ο οποίος έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα της ελληνικής κρίσης και της ευρωζώνης, αναρωτιέται για το εάν η υποτιμητική και εξευτελιστική για τους Γερμανούς συνθήκη των Βερσαλιών το 1919 μετά τον Α' Παγκ. Πόλεμο, έχει αναλογίες με τα όσα επιβάλλουν σήμερα οι Ευρωπαίοι στους Έλληνες.

CBS: Οι Έλληνες είναι σε απόγνωση

Στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες από τα σκληρά μέτρα λιτότητας αναφέρεται ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου CBS.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Εκσυγχρονισμός και στα OSCAR

H Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών σκοπευει να εγκαταλέιψει την ψηφοφορία μέσω επιστολών για χάρη της νέας τεχνολογίας.

Πάνω από 260 δελφίνια ξεβράστηκαν στο Περού

Πάνω από 260 δελφίνια ξεβράστηκαν τις τελευταίες ημέρες στη βορειότερη ακτή του Περού.

Παράνομο το δημοψήφισμα στο βόρειο Κόσοβο

«Δεν συμβάλλει στην εξομάλυνση των σχέσεων», λέει η Πρίστινα

Απίστευτη κλοπή κατέγραψε κάμερα αεροδρομίου

Ένας επιβάτης βούτηξε το Rolex του προηγούμενου

Πρόστιμο γιατί έδειξε τα οπίσθια του στη βασίλισσα!

Δεν ξέρουμε αν το θέαμα άρεσε στην βασίλισσα Ελισάβετ αλλά ο 22χρονος καλείται τώρα να πληρώσει πρόστιμο.

Τα ΚΤΕΛ Σάμου σταματούν τις μεταφορές μαθητών

Χειρόφρενο τραβούν από σήμερα οι ιδιοκτήτες λεωφορείων του ΚΤΕΛ, λόγω των μεγάλων οφειλών τού κράτους προς αυτούς, για το έργο τής μεταφοράς των μαθητών.

Κοζάνη: 15 Ηλεκτρικά αυτοκίνητα σύντομα στους δρόμους της πόλης !

Δεκαπέντε ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπουν στην κυκλοφορία στην Κοζάνη το επόμενο εξάμηνο! Θα εφοδιάζονται με ηλεκτρισμό από 20 σταθμούς φόρτισης που θα εγκατασταθούν σε διαφορετικά σημεία της πόλης. 

Νέο χτύπημα των Anonymous σε εταιρεία που κατασκευάζει δακρυγόνα!

Αμερικανική εταιρεία, που κατασκευάζει δακρυγόνα χτύπησανAnonymous.

«Είμαι κι εγώ Έλληνας!»

Σύγχρονος… Ντελακρουά για αλληλεγγύη στην Ελλάδα

Στα 1000 μέτρα πάνω από τις στέγες των σπιτιών στο Αγαθονήσι πέταξαν τουρκικά F-16!

Nέα επιθετική κίνηση από Άγκυρα: 

H Dolly Parton θα κερδίσει εκατομμύρια από το θάνατο της Whitney Houston

Καθώς ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο της Whitney Houston, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα κερδίσουν πολλά από το χαμό της.

Παραιτείται του μισθού του ο Κάρολος Παπούλιας

Ως ειλημμένη απόφαση παρουσίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας να παραιτηθεί από το μισθό της θέσης του κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μακεδόνες και όχι Σλαβομακεδόνες αναγνωρίζει πλέον η Αυστραλία

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων «ΜΙΑ», η κυβέρνηση της Αυστραλίας αποφάσισε να αποκαλεί πλέον την σκοπιανή κοινότητα της χώρας ως «μακεδονική», από «σλαβομακεδονική» που χρησιμοποιούσε από το 1994.

Πρόκληση! Ζητούν τη μεταφορά του Παρθενώνα στο Λονδίνο

Προκαλεί με δημοσίευμά της βρετανική εφημερίδα, η οποία κυκλοφορεί στο Μetro του Λονδίνου και... ειρωνεύεται την Ελλάδα, προτείνοντας ως λύση τη μεταφορά του Παρθενώνα.

Παγκόσμια διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο

Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες τώρα» μία παγκόσμια διαδήλωση διοργανώνεται για το ερχόμενο Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή ακτιβιστών από όλη την Ευρώπη.

Ο ΕΒΕΑ ζητά την αποζημίωση 177 επιχειρήσεων

Επιστολή Μίχαλου στους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών

Άρπαξαν τσάντα με 250.000 ευρώ

Θύμα δύο κουκουλοφόρων 45χρονος στην Κατερίνη

«Έτσι ζουν τώρα οι Έλληνες»

Η ελληνική πραγματικότητα μέσα από τους New York Times

«Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία με στόχο την καταστροφή της χώρας μου»

Την εκτίμησή του ότι «εάν ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκωθεί σύσσωμος για να τους εμποδίσει, ο κίνδυνος για την εξαφάνιση της Ελλάδας είναι υπαρκτός μέσα στα δέκα επόμενα χρόνια», εκφράζει σε άρθρο του ο Μίκης Θεοδωράκης απευθυνόμενος προς τη διεθνή κοινή γνώμη με τίτλο «Η αλήθεια για την Ελλάδα».

Μόντι: Εμείς ασχοληθήκαμε με το να μην βρεθεί η Ιταλία πιο κοντά στην Ελλάδα"

«Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, είμαστε υπέρ των λύσεων που θα θέσουν τέρμα στο πρόβλημα», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Italia».

Το μετάλλιο του Ομπάμα στον Αλ Πατσίνο!(video)

Ένα ιδιαίτερα τιμητικό μετάλλιο παρέλαβε ο Αλ Πατσίνο από τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Μπάρακ Ομπάμα.

Έβρος: Νεκρός λόγω ψύχους...45χρονος στο Τυχερό

Ανευρέθη, στις (10-2-2012) το πρωί, στην αγροτική περιοχή Τυχερού Έβρου, πτώμα ανδρός, ηλικίας 40 – 45 ετών, πιθανόν μη νόμιμου μετανάστη αφρικανικής καταγωγής.

Απίστευτη δήλωση:«Πουλήστε νησιά για να σας δούμε με ... καλό μάτι»

Μια νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας επεφύλασσε παράγοντας της ευρωπαϊκής οικονομικής σκηνής. 

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012