Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μαυρίκος πέταξε τον τόμο του Μνημονίου στον Βενιζέλο!

Η μεγάλη ένταση που επικρατεί στο ελληνικό κοινοβούλιο τις κρίσιμες ώρες πριν από την ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση έχει οξύνει τα πνεύματα. 
Είναι χαρακτηριστικό το επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Μαυρίκο και τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον πρώτο να εκτοξεύει τον τόμο -700 σελίδων- στον δεύτερο!


«Η Δημοκρατία θα επιβληθεί και η χώρα δεν θα περάσει στη δική σας αντίληψη του ΚΚΕ και των άλλων κομμάτων που οδηγείτε τη χώρα στην καταστροφή. Υπερήφανη χώρα δεν σημαίνει καταστροφή στο όνομα του πιο ακραίου λαϊκισμού. Υπερήφανη χώρα, είναι αυτή που γνωρίζει την αλήθεια και σώζει τον εαυτό της» διατράνωσε ο υπουργός Οικονομικών, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Στο κλίμα αυτό, ο κ. Μαυρίκος, εκσφενδόνισε τον 700 σελίδων τόμο του νομοσχεδίου προς τη μεριά του υπουργού, για να σχολιάσει ο Ε. Βενιζέλος, λέγοντας πως «θα κάνει το γύρο του κόσμου η εικόνα του κου Μαυρίκου. Εξευτελίζετε τη χώρα, την εκθέτετε σε κίνδυνο, την οδηγείτε στην καταστροφή. Εσείς την οδηγείτε στην καταστροφή»!

-«Σεβαστείτε τη Δημοκρατία» ενεπλάκησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενοι στα έδρανα της Αριστεράς.
-«Ποια Δημοκρατία;» ακούστηκε η απάντηση.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: