Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αχαϊα: Έκαναν μαύρο στο ξύλο ταξιτζή, επειδή δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν!

O οδηγός κατέληξε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο...


Το βίαιο περιστατικό έγινε στην οδό Γερμανού, με θύμα έναν οδηγό ταξί που ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο άγνωστους άντρες, επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν. Ήταν μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (10-02-2012). Ένας ταξιτζής περνούσε, έχοντας μέσα στο όχημά του μια γυναίκα, από την οδό Γερμανού. Δύο νεαροί, του έκαναν μια χειρονομία, μάλλον για να σταματήσει, εκείνος ωστόσο προσπέρασε. Οι νεαροί όμως κινήθηκαν απειλητικά κατά του ταξί, χτυπώντας το.

Τότε ο ταξιτζής σταμάτησε για να δει τι είχε συμβεί. Βγήκε από το όχημα και οι δύο άρχισαν να τον προπηλακίζουν στην αρχή λεκτικά. Κουβέντα στην κουβέντα, η ένταση μεγάλωσε και ξαφνικά οι δράστες επιτέθηκαν στον οδηγό χτυπώντας τον αλύπητα.

Μια κοπέλα, που έτυχε να περνάει με το αυτοκίνητό της από το σημείο, ένας περαστικός καθώς και η κυρία που βρισκόταν μέσα στο ταξί προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Μάταια όμως. Οι δύο νεαροί συνέχισαν να ξυλοκοπούν τον ταξιτζή, ο οποίος κάποια στιγμή, άρχισε να αιμορραγεί.

Σύμφωνα με το thebest.gr, βλέποντας ότι δεν έχουν πρόθεση να σταματήσουν, η κοπέλα άρχισε να απειλεί πως θα καλέσει άμεσα την Αστυνομία. Μόνο τότε οι δράστες θορυβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο άτυχος οδηγός ταξί μπήκε στο όχημά του και αποχώρησε προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: