Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Βιοτεχνία πλαστών εγγράφων αλλοδαπών ανακάλυψε στα Κ. Πατήσια η αστυνομία


Εργαστήριο πλαστογράφησης εγγράφων αλλοδαπών ανακάλυψαν στα Κάτω Πατήσια αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Στην επιχείρηση που οργανώθηκε, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, δύο Πακιστανοί και ένας Ινδονήσιος, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία εγγράφων κατ' εξακολούθηση και άλλα αδικήματα.

30 μικρά αγόρια στα δίχτυα του καθηγητή - παιδεραστή στην Κρήτη



Δεν ξέρει κανείς από που ν' αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της εγκληματικής δράσης του 47χρονου καθηγητή κατά τα άλλα, πολίτη υπεράνω υποψίας. Του ανθρώπου που χρησιμοποιώντας την αγάπη των παιδιών για τον αθλητισμό ήθελε να ικανοποιήσει τις ακόλαστες ορέξεις του. Ηταν προπονητής στα παιδικά τμήματα μπάσκετ τοπικής ομάδας και συνελήφθη επ' αυτοφώρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια.

Νεκρός λαθρομετανάστης μετά από καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη



Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια  πέντε λαθρομεταναστών να εισέλθουν παράνομα στη χώρα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, καθώς ένας 16χρονος Αλγερινός τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ άλλοι δύο λαθρομετανάστες, μαζί με τον διακινητή, τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το όχημά τους ανετράπη. 

Αξιωματικός Αεροπορίας έκοψε τις φλέβες του επειδή κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση χρημάτων


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Στο ταμείο του εντοπίστηκε έλλειμμα 100.000 ευρώ.

Το 11% των βρετανικών χαρτονομισμάτων έχουν πάνω κοκαΐνη



Το 11% των βρετανικών χαρτονομισμάτων έχουν πάνω κοκαΐνη. Σύμφωνα με το Advisory Council on the Misuse of Drugs (ACMD), 1 στα δέκα χαρτονομίσματα φέρει ίχνη της ναρκωτικής ουσίας.
Γιατί τα χρησιμοποιούν ως καλαμάκια για την χρήση κόκας...

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Εξαφανισμένο από τον χάρτη της ΕΕ το Καστελλόριζο



«Εξαφανισμένη» από χάρτη της ΕΕ με θεματικό τίτλο «Η ζώνη του ευρώ, ένα νόμισμα με πολλά πλεονεκτήματα», όπου αποτυπώνονται όλες οι ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης του ευρώ, είναι η νήσος Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο.

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος άσκησε κριτική σε Παπαδήμο και Παπανδρέου



Σκληρή κριτική κατά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου άσκησε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος.