Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ: Θέλουν να αφήσουν άνεργες 10.000 οικογένειες!

Πρόσω ολοταχώς για την πώληση της κερδοφόρας βιομηχανίας γάλακτος "ΔΩΔΩΝΗ" έχει βάλει η κυβέρνηση, και η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας (που κετέχει την πλειοψηφία των μετοχών) οδηγώντας στην ανεργία και τον οικονομικό μαρασμό 10.000 οικογένειες που άμεσα ή έμμεσα ζουν από την εταιρεία. 
Όπως, μάλιστα, πληροφορούμαστε στο planet-greece από τους εργαζόμενους και τους κτηνοτρόφους, σήμερα η Αγροτική Τράπεζα προσπάθησε να εγκαταστήσει...


πέντε εκπροσώπου γνωστής ελεγκτικής εταιρείας στα γραφεία της εταιρίας προκειμένου να πιστοποιήσουν τα οικονομικά στοιχεία, που θα δοθούν σε επίδοξους αγοραστές.
Δεν τα κατάφεραν. Εργαζόμενοι και κτηνοτρόφοι ενωμένοι σαν μια γροθιά τους πέταξαν έξω.

Όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι, με ανακοίνωσή τους στο planet-greece "ξέρουμε ότι οι προσπάθειές τους δεν θα σταματήσουν εδώ. Όμως εμείς οι εργαζόμενοι στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε καθώς και οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου δηλώνουμε για ακόμη μια φορά ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα μας και δεν θα επιτρέψουμε να πραγματοποιηθεί αυτή η πώληση.
Την επόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - διαμαρτυρία στον κόμβο του Στρατοπέδου Φιλιππιάδας.
Καλούμε τον Ηπειρωτικό λαό, τους κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους, τη νεολαία να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Μόνον με τη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να αποτρέψουμε τα σχέδια για το ξεπούλημα της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: