Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Εντυπωσιάζει τους Τεξανούς η Λαμιώτισσα Έλενα Κορδολαίμη!

Μια σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Λαμιώτισσα Τενίστρια του Φ.Ο.Α. Έλενα Κορδολαίμη, η οποία αναδείχθηκε κορυφαία τενίστρια της εβδομάδας από την ένωση Southland Conference.

Η 18χρονη Λαμιώτισσα, βοήθησε με τις νίκες της το πανεπιστήμιο Stephen F. Austin από το Τέξας να επιβληθεί των Florida Atlantic και Louisville, την πρώτη εβδομάδα της σεζόν. Όπως αναφέρει και το tennisnews.gr, η αθλήτρια από τη Λαμία, αγωνίζεται για πρώτη χρονιά με το πανεπιστήμιο της πόλης Nacogdoches του Τέξας, πραγματοποιώντας εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Στις μονές τις αναμετρήσεις, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ολοκλήρωσε με 2-1 νίκες τη συμμετοχή της στα διπλά.

Συγκεκριμένα, η Κορδολαίμη επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 της Gabriella Duncan από το πανεπιστήμιο του Louisville και με 6-3, 6-3 της Natasha Basma του Florida Atlantic. Νίκη πέτυχε και απέναντι στη Melissa Kopinski και το πανεπιστήμιο του Illinois, καθώς επιβλήθηκε της Αμερικανίδας με 6-2, 7-5, 7-5 παρά την ήττα του SFA με 5-2.

Έτσι, η Έλενα αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της πρώτης εβδομάδας της σεζόν από τη Southland Conference, την αθλητική ένωση στην οποία συμπεριλαμβάνονται 12 κολέγια από το South Central.


lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: