Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Βρέθηκε πλανήτης κατάλληλος για να φιλοξενήσει ζωή

Έναν πλανήτη- αδελφάκι της Γης, στον οποίο θα μπορούσε να υπάρξει ζωή ανακάλυψαν οι αστρονόμοι. Ο πλανήτης περιστρέφεται γύρω από ένα κοντινό στο ηλιακό μας σύστημα αστέρι και στην κατάλληλη απόσταση, ώστε να έχει κλίμα στο οποίο μπορεί να επιβιώσει ζωή.

Βουδούρης: Η κυβέρνηση δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο- VIDEO

Την έξοδο από τη ΔΗΜΑΡ δείχνουν ηγετικά στελέχη του κόμματος στους βουλευτές κκ Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρη Μουτσινά, μετά την καταψήφιση του πακέτου των μέτρων το βράδυ της Τετάρτης.

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή !

Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής.

Τι θα ισχύσει για τους μακροχρόνια άνεργους

Επίδομα για μακροχρονίως ανέργους έως 200 ευρώ θα λαμβάνουν από το 2014 χιλιάδες άνεργοι για τους οποίους έχει λήξει η…12μηνη τακτική επιδότηση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ .

Πούλησαν το παιδί της γιατί ήταν εξώγαμο!

Ένα δράμα εκτυλίσσεται τα τελευταία χρόνια σε περιοχή της Ηπείρου, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το pamepreveza.gr.

Νέα επαναστατική συσκευή βοηθά τους τυφλούς

Νέα συσκευή που δημιούργησαν Ισραηλινοί και Γάλλοι ερευνητές «ανοίγει τα μάτια» των εκ γενετής τυφλών και τους μαθαίνει να βλέπουν τον κόσμο γύρω τους, μετατρέποντας ήχους σε οπτικές πληροφορίες. Έτσι μπορούν να «δουν» σε ένα βαθμό τα αντικείμενα γύρω τους αλλά και τις εκφράσεις των άλλων.

Θέλει το σπίτι του Χίτλερ για να το γκρεμίσει!

Ο Ρώσος Φραντς Κλίντσεβιτς, βουλευτής της «Ενωμένης Ρωσίας», εξέφρασε στη Δούμα επιθυμία με τίμημα περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ να γίνει ο ιδιοκτήτης της πατρικής κατοικίας του Αδόλφου Χίτλερ, στο αυστριακό έδαφος, με σκοπό να την κατεδαφίσει.

Ξεπουλάνε νύχτα και τον ΟΠΑΠ!

Ενώ τα μέτρα ψηφίζονται σε ένα άρθρο ο Υπ. Οικονομικών εισήγαγε στην Βουλή δεύτερο άρθρο με σκοπό να ξεπουλήσουν τσάμπα τον ΟΠΑΠ

«Ανεπάγγελτε, δείξε μου τα ένσημα σου»

Ένταση δημιουργήθηκε στη βουλή όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλεσε τον Γιάννη Στουρνάρα «υπάλληλο της Γκόλντμαν Σακς» και του ζήτησε να παραιτηθεί.

Βενιζέλος σε Γεωργιάδη: «Άδωνι, είσαι θεός»

Ένα ιδιαίτερο κομπλιμέντο εισέπραξε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Αυτοί είναι οι 153 που είπαν το ΝΑΙ... σε όλα!

Υπερψηφίστηκε οριακά τελικά το πολυνομοσχέδιο κόλαφος της συγκυβέρνησης με 153 ψήφους από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.