Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Παρουσιάστηκε το νέο τυφέκιο Kalashnikov (video)

Η εταιρεία κατασκευής του θρυλικού τυφεκίου Kalashnikov, η Ιζμάς, παρουσίασε το πρωτότυπο της νέας γενιάς των τυφεκίων της οικογενείας, το οποίο διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, εναρμονισμένα με τις σύγχρονες ανάγκες.

Αρκούδα «χαλαρώνει» με αφρόλουτρο

Η αρκούδα της φωτογραφίας δείχνει να χαλαρώνει με ένα αφρόλουτρο, ωστόσο πολλές φορές οι εικόνες είναι παραπλανητικές…

RYANAIR για το "Μακεδονία"

Πρόταση για αξιοποίηση του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ως αερολιμένα –κόμβου, από τον οποίο θα επιχειρεί πτήσεις σε μια πλειάδα ευρωπαϊκών προορισμών έχει κάνει η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryan Air, υποσχόμενη να διακινήσει το 2012 πάνω από 1.000.000 επιβάτες.

Ευ.Λέκκας: "Πιθανότατα θα έρθουν κι άλλοι μεγάλοι σεισμοί"

Το φαινόμενο "δίδυμος σεισμός" αναγνωρίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, Ευθύμης Λέκκας, στη διπλή ισχυρή σεισμική δόνηση του τελευταίου 24ωρου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης.

Σέρρες: Πήραν το νόμο στα χέρια τους...στο Σκούταρι

Την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει «κόκκινο», στο Σκούταρι του δήμου Σερρών οι κάτοικοι αποφάσισαν να πάρουν στα χέρια τους, το θέμα της ασφάλειάς των εαυτών τους και των περιουσιών τους, περιπολώντας με … βάρδιες, μόλις σκοτεινιάσει και μέχρι το ξημέρωμα.

Σφοδρή γεωμαγνητική καταιγίδα φέρνει το βόρειο σέλας μέχρι την Αγγλία

Μία πανίσχυρη ηλιακή καταιγίδα χτυπά τη Γη τα τελευταία 24ωρα. 

Διεθνής έρευνα στο Αιγαίο για τα αρχαιότερα ναυάγια του κόσμου

Σε συνεργασία με το διάσημο Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο του Γουντς Χολ στη Μασαχουσέτη, ερευνητές της Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων αναζητούν στο Αιγαίο το πρώτο μινωικό ναυάγιο, που θα ήταν πιθανότατα και το αρχαιότερο ναυάγιο του κόσμου.

Αντωνιάδης: "Σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορούν μόνο...κάρα στην πόλη του Κιλκίς !

Εντυπωσιακά στοιχεία από Δ/νση Συγκοινωνιών και ΔΟΥ Κιλκίς

Δείτε την πιο εντυπωσιακή μέχρι σήμερα εικόνα της Γης!

Μετά από 40 ολόκληρα χρόνια έχουμε νέα φωτογραφία της Γης!

Τρεις γυναίκες κατηγορούνται ότι βίαζαν άνδρες και έκλεβαν το σπέρμα τους

Σύμφωνα με τις αρχές οι νεαρές γυναίκες ανάγκαζαν τους άνδρες να κάνουν σεξ μαζί τους και μάζευαν το σπέρμα τους για να το χρησιμοποιήσουν σε τελετουργίες.

Ευρώπη: Εντοπίστηκε νέος ιός που πλήττει βοοειδή και αρνιά .

Ένας νέος ιός που επηρεάζει αρνιά, κατσίκες και βοοειδή και τους προκαλεί γενετικές δυσμορφίες, εντοπίστηκε πρόσφατα στην Ολλανδία, τη Γερμανία και τη Γαλλία, όπως ανακοίνωσε το ολλανδικό υπουργείο Γεωργίας.

Κορυδαλλός: Πλατεία Θ. Αγγελόπουλου ..από το Δήμο Κορυδαλλού

Ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης της χώρας μας και ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς δημιουργούς του παγκόσμιου σινεμά δεν υπάρχει πια.

Λογομάχησαν και του έφαγε τον εγκέφαλο

Σοκ έχει προκαλέσει στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών η ομολογία ενός 35χρονου

Απειλούμενοι με εξαφάνιση οι ελέφαντες της Σουμάτρα

Ένα από τα ευγενέστερα ζώα του πλανήτη, ο ελέφαντας της Σουμάτρας, χαρακτηρίστηκε πλέον από «κινδυνεύον» ως «ιδιαιτέρως κινδυνεύον» είδος.

Ξύπνησε το ηφαίστειο της Σαντορίνης;

Ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του καθηγητή του εργαστηρίου γεωφυσικής και σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης, Φ. Βαλλινάτου, ο οποίος αναφερόμενος στην πρωινή ισχυρή σεισμική δόνηση είπε στο cretalive: «Ο σεισμός δεν προειδοποιεί, το ηφαίστειο όμως προειδοποιεί»!

Νέα υπηρεσία που προβλέπει φυσικές καταστροφές απο τη Google

Η Google αποφασίζοντας να αναβαθμίσει τους γνωστούς Google Maps, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας με το όνομα Google Public Alerts.

Είκοσι πέντε λεπτά... νεκρό

Ενώ ήταν ακόμη στη μήτρα εμφάνισε μία σπάνια πάθηση, που προκάλεσε αποστράγγιση του αίματός του.  Επί 25 λεπτά οι γιατροί προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Στην τέταρτη θέση στην Ευρώπη σε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων η Ελλάδα

Ψηλά στον κατάλογο –και συγκεκριμένα στην τέταρτη θέση– των ευρωπαϊκών χωρών που καταδικάστηκαν μέσα στο 2011 για μία τουλάχιστον παραβίαση της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βρίσκεται η Ελλάδα, αναφέρει το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Τα Σκόπια θα μετονομαστούν σε «Αλεξάνδρεια»!

Η πρόταση εκλεκτού στελέχους της παράταξης Γκρούεφσκι για μετονομασία του δήμου των Σκοπίων σε Αλεξάνδρεια

Η Τουρκία «συνήγορος» των Σκοπίων

Ποια τακτική επανέλαβε η σκοπιανή κυβέρνηση για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και γιατί βρήκε πρόθυμο συνήγορο στο πρόσωπο της Τουρκίας

Δημιουργήθηκε μανδύας αορατότητας τρισδιάστατων αντικειμένων

Αλλο ένα σημαντικό βήμα έκαναν οι επιστήμονες για τη βελτίωση της τεχνολογίας εξαφάνισης αντικειμένων, καθώς απέκρυψαν από την όραση των παρατηρητών, για πρώτη φορά από κάθε δυνατή οπτική γωνία, ένα μεγάλο τρισδιάστατο αντικείμενο.

Σοκ στη Λάρισα: Αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λάρισας από την είδηση της αυτοκτονίας ενός 15χρονου μαθητή Γυμνασίου μέσα στο σπίτι του, το απόγευμα της Πέμπτης.

Το παγκάκι που αν δεν πληρώσεις.... θα την Πληρώσεις !!!

Ο Γερμανός σχεδιαστής Fabian Brunsing δημιούργησε ένα »παράδοξο» παγκάκι που το ονόμασε »Pay & Sit Bench», δηλαδή μεταφράζοντας σε απλά Ελληνικά: «Πλήρωσε για να καθίσεις, φίλε»! Ο λόγος;

Ποιες ειναι οι δουλειές που επιβιώνουν της κρίσης

Μπορεί να διανύουμε την χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, να χάνουμε τις δουλειές μας και τα βλέπουμε όλα μαύρα. 

Έγραψε ολόκληρο μυθιστόρημα σε χαρτί υγείας

Χαρά  στο κουράγιο του! Για ένα στοίχημα σπατάλησε ώρες από την ζωή του πληκτρολογώντας ένα μυθιστόρημα

Αίτημα να καταθέσει στη δίκη του ο Κάρολος Παπούλιας υπέβαλε ο Ράντοβαν Κάρατζιτς

Ο πρώην ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς κατέθεσε αίτημα στους δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στη Χάγη να ζητήσουν να καταθέσει στη δίκη του ο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Άνω Βιάννος: Πρόεδρος...ΧΑΡΙΣΕ το Μισθό του στο Κ.Υ του χωριού !

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ο Μηνάς Σταυρακάκης, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βιάννος της Κρήτης, λάμβανε ετήσιο μισθό 10.000 ευρώ και… τον χάρισε στο Κέντρο Υγείας του χωριού του.

Touristlink: Ένα Facebook για ταξιδιώτες

To Touristlink είναι ένα πρωτότυπο social network που απευθύνεται σε ταξιδιώτες.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Παγιδεύτηκαν στα βράχια και σώθηκαν μέσω Facebook!

Τύχη βουνό είχαν δύο νεαρά κορίτσια από την Ουαλία, που παγιδεύτηκαν σε βράχια στην ακτή Tenby και σώθηκαν λόγω ενός post στο Facebook.

Σκόπελος: Και επίσημα παραλία Γυμνιστών....η παραλία Βελανιό !

Με εισήγηση του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο, η παραλία Βελανιό στη Σκόπελο πρόκειται σύντομα να χαρακτηριστεί επίσημα, παραλία γυμνιστών.

Τζούλια....."Τα Στελέχη του κόμματος μου θα περάσουν από...κάστινγκ" !

Το είπε και το εννοεί η Τζούλια Αλεξανδράτου...

Ιταλία: Δύο πορνοστάρ για τη ... δημαρχία!

Ίσως την καλύτερη προεκλογική περίοδο της ιστορίας του διανύει ο Δήμος του Ταράντο στην Ιταλία, καθώς για πρώτη φορά δύο πορνοστάρ είναι μεταξύ εκείνων που διεκδικούν τη δημαρχία της πόλης.

Στον τελικό η Εθνική

Ποιος να συγκριθεί μαζί τους... Η Εθνική πόλο των γυναικών επιβεβαίωσε για μια ακόμη

Λακωνία: «Δεν έχω να ζήσω, αφήστε με να αυτοκτονήσω»

Πανικός χθες το απόγευμα στη γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα, όταν έκπληκτοι περαστικοί είδαν έναν άντρα να περνά στο λαιμό του θηλιά και να είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει. 

Τι δουλειά έχει αυτό το κόκκινο τηλέφωνο στο Youtube;

Όσοι έχετε επισκεφτεί τις τελευταίες ώρες το Youtube ίσως έχετε παρατηρήσει ένα κόκκινο τηλέφωνο πάνω αριστερά, δίπλα στο λογότυπο…

Κούγιας: Παραιτούμαι. Θέλουν να μου κάνουν κακό

Παρά τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ Παναχαϊκή. 

Συνελήφθη αρχαιοκάπηλος στη Ρόδο

Συνελήφθη στο Λάρδο Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, ένας 32χρονος διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα του Ανακριτή Ρόδου για υπεξαίρεση μνημείων ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Βρέθηκε εργαστήριο ναρκωτικών στο Νέο Κόσμο

Εργαστήριο νόθευσης και επανασυσκευασίας ηρωίνης εντοπίστηκε από την Αστυνομία, σε σπίτι στο Νέο Κόσμο, όπου συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί και ένας Έλληνας, μέλη οργανωμένης σπείρας, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Αθήνα.

Ρούχα από ανακυκλωμένο χαρτί

Ο Ιταλός καλλιτέχνης, οικολόγος και γλύπτης Ιβάνο Βιτάλι συνδυάζει δύο φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους δραστηριότητες: την ανακύκλωση με το πλέξιμο.

Νίκησε τον καρκίνο του μαστού σε ηλικία 2 ετών! [φωτο]

Η Aleisha Hunter από το Τορόντο, είναι ο μικρότερος άνθρωπος στον κόσμο στον οποίο οι γιατροί διέγνωσαν…. καρκίνο του στήθους. Σήμερα, είναι τεσσάρων ετών αλλά η αρρώστια «χτύπησε» την Aleisha όταν ήταν μόλις δυο χρονών.

Με πρόστιμο απειλείται η Ιταλία για τα σκουπίδια

Σε «αγώνα δρόμου με αντίπαλο το χρόνο» βρίσκεται η Ιταλία προκειμένου να αποφύγει τα πρόστιμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μπορεί να τις επιβληθούν επειδή απέτυχε να διαχειριστεί την κρίση με τα σκουπίδια στη Νάπολη, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Επίτροπος για το περιβάλλον Γιάνες Πότοσνικ.

Δωρεάν χορήγηση αντιγριπικών εμβολίων

Για ηλικιωμένους, παιδιά, εγκύους και ασθενείς με χρόνια νοσήματα

«Ανάκληση της απαγόρευσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου»

Την αντίθεσή του για την πώληση των νικοτινούχων ουσιών ηλεκτρονικού τσιγάρου μόνο από φαρμακεία εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) κ. Δ. Πετρόπουλος, ζητώντας ανάκληση της απόφασης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Στην Κρήτη 25 καινούρια ασθενοφόρα

Η εικόνα του τραυματισμένου που μεταφέρεται στην καρότσα φορτηγού ελλείψει ασθενοφόρου δεν τιμά κανένα στην Κρήτη! 

Προσπάθησε να ληστέψει σούπερ μάρκετ μεθυσμένος και με καλσόν στο κεφάλι

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη χθες σε γνωστό κατάστημα σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας πίσω από τη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην πόλη του Αγρινίου.

Συνεληφθη για πορνεια,Ελληνιδα τρανσεξουαλ ηθοποιος!

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό χάρη στην εμφάνισή της στο ριάλιτι Big Brother το 2008. Τώρα απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας  εξαιτίας της σύλληψής της με την κατηγορία της πορνείας στην Κύπρο. 

Προκαλεί αντιδράσεις το βιβλίο για την ερωτική ζωή του Κεμάλ Ατατούρκ

Συζητήσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία η επικείμενη παρουσίαση ενός βιβλίου σχετικά με την ερωτική ζωή του Κεμάλ Ατατούρκ με τη σύζυγό του, Λατίφ καθώς αυτή θα περιλαμβάνει την αναβίωση της γαμήλιας τελετής τους, μιας τελετής που έγινε κόντρα στη μουσουλμανική παράδοση.

Ρέθυμνο: Καλλιεργούσε χασίς στο υπνοδωμάτιό του

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Ρέθυμνο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ένας 28 χρονος άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Νέα ληστεία με μαχαίρι σε κατάστημα στη Χαλκίδα

Τελειωμό δεν έχουν οι ληστείες στην Χαλκίδα με την αστυνομία να ενισχύει και άλλο τις περιπολίες μιας και η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη! 

Βραζιλία: 11 νεκροί από έκρηξη σε πολυκατοικία

Έντεκα νεκροί και άγνωστος αριθμός τραυματιών είναι ο μέχριστιγμής απολογισμός από τη μερική κατάρρευση εικοσαώροφης πολυκατοικίας, μετά από ισχυρή έκρηξη, στο κέντρο του Ρίο ντε Τζανέϊρο.