Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ένας ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στο κέντρο της Αθήνας

«Με τιμές «χωραφιού» από τα χέρια των αγροτών απευθείας στους καταναλωτές!»

Υποβρύχιες έρευνες για δεκάδες αγνοούμενους του ναυαγίου στην Τοσκάνη

Τις έρευνες για τους 69 αγνοούμενους του ναυαγίου του Costa Concordia, κρουαζιερόπλοιου που

Έκανε «βαποράκι» τον ανήλικο γιο του!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά ένα ανήλικο αγόρι έκανε διακίνηση κοκαΐνης στη Ζάκυνθο και μάλιστα κατ' εντολή του ίδιου του πατέρα του! 

Ρώσοι και Αλβανοί επενδύουν στην Ελλάδα

Εύποροι Ρώσοι έχουν προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες σε αγορές πολυτελών κατοικιών ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, ενώ και Αλβανοί οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει οικονομίες από την εργασία τους, αγοράζουν μικρά σπίτια και αγροτεμάχια, την ίδια ώρα που οι Ελληνες αδυνατούν να πληρώσουν τα χαράτσια της ΔΕΗ.

H πιο σοκαριστική εικόνα των πρώτων εβδομάδων του 2012. (video)

Μια μητέρα και οι δύο κόρες της βρέθηκαν εγκλωβισμένες στο αυτοκίνητό τους κυριολεκτικά πάνω από το χείλος του γκρεμού σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια.

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ: "Ξυπνάνε τα παιδιά 4 η ώρα τα ξημερώματα και χτυπάνε κατσαρόλες"(video)

Θα μπορούσα να ξεκινήσω να γράφω, αλλά το καλύτερο είναι να ακούσετε τι λέει η κυρία Μαρία Νεζίνη...

Σοκαριστικές εικόνες από θανατώσεις ζώων για την κατασκευή Ugg (video)

Σοκαριστικές εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας θανατώσεις ζώων, και συγκεκριμένα του είδους «raccoon dogs», σε εκτροφεία της Κίνας, ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία για την κατασκευή απομιμήσεων μποτών Ugg.

Ο πιο διάσημος και έγκριτος μετεωρολόγος της Νέας Υόρκης είναι Έλληνας!(video)

Ονομάζεται Nick Gregory, είναι τηλεοπτικός μετεωρολόγος στοWNYW/Fox 5 της Νέας Υόρκης και κάνει ρεκόρ τηλεθέασης σε κάθε εμφάνισή του.

Δήλωση ΣΟΚ συνεργάτιδας του CNN: Και εγώ θα ουρούσα σε νεκρούς Ταλιμπάν (vids)

Σάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει προκαλέσει η δημόσια τοποθέτηση της συνεργάτιδας του CNN, Dana Loesch, η οποία δήλωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή της ότι όχι μόνο νομίζει ότι οι στρατιώτες που ούρησαν πάνω στους νεκρούς Ταλιμπάν είναι «ωραίοι τύποι», αλλά θα ήθελε πολύ να κάνει παρέα μαζί τους!

H "Οδύσσεια των Ελλήνων" το θέμα του Ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού

Στις 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι. 48 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή και 30 άρματα προετοιμάζονται επί χάρτου ενώ η προθεσμία υποβολής συμμετοχής ακόμη δεν έχει λήξει!

Κοράκι κάνει snowboard σε χιονισμένη σκεπή! Βίντεο

Απίστευτο βίντεο, όπου ένα κοράκι επιχειρεί με επιτυχία να κάνει snowboard, χρησιμοποιώντας για πίστα την χιονισμένη σκεπή ενός σπιτιού.


Το γατάκι του... Τσακ Νόρις! ( video)

Εντυπωσιακό θάρρος δείχνει ένα μικρό γατάκι που τα βάζει με ένα ροτβάιλερ.

H CIA μελετά τις προφητείες του Γέροντος Παΐσιου

Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο η CIA μελετά προφητείες και μύθους. Μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως, η υπηρεσία των ΗΠΑ έχει ιδρύσει εδώ και δώδεκα χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών οι οποίοι ασχολούνται με μύθους και προφητείες.

Γουατεμάλα: Δολοφονήθηκε βουλευτής της αντιπολίτευσης

Ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης στη Γουατεμάλα, ο οποίος προσανατολιζόταν να περάσει στο στρατόπεδο του

Ημαθία: Οικογενειακή Τραγωδία... Νεκρό νήπιο 4 μηνών και οι γονείς του

Τραγωδία στην Ημαθία όταν αυτοκίνητο έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Ραψωμανίκι.

«Με απέλυσαν γιατί φορούσα στη δουλειά ένα ψεύτικο ... ανδρικό μόριο!"

Η 45χρονη Πολίν Ντέιβις από την Πενσιλβάνια κατέθεσε αγωγή κατά της εταιρείας της για παράνομη απόλυση και ισχυρίζεται ότι έχασε τη δουλειά της γιατί έκανε το λάθος να εξομολογηθεί σε συναδέλφους της ότι φορούσε ένα ψεύτικο προσθετικό πέος.

Αβγά και βρισιές στη βουλευτή Τσόνογλου του ΠΑΣΟΚ(video)


Με τον χειρότερο τρόπο καταδιώχθηκε η βουλετής κ. Τσόνογλου...

Επιστρέφει στην Ελλάδα μοναδικό νόμισμα του 5ου αιώνα π.Χ.

Με τελεσίδικη απόφαση ελβετικού δικαστηρίου επιστρέφει στην Ελλάδα ένα απαράμιλλης αξίας αντικείμενο της ιστορίας μας αλλά και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. 

Ο Καντάφι έδωσε στον Παπανδρέου 20 εκατ. δολάρια(video)

Ο προσωπικός μάγειρας του Μουαμάρ Καντάφι, Μιόντραγκ Τζόρτζεβιτς αφηγείται τη ζωή του πρώην Λίβυου ηγέτη σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης και αποκαλύπτει άγνωστες χρηματοδοτήσεις Ευρωπαίων ηγετών...Ο Καντάφι έδωσε στον Παπανδρέου 20 εκατ. δολάρια

Αμαλιάδα: Άγριο ξύλο έξω από τα δικαστήρια

Άγριο ξύλο χθες το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, όταν ένας άνδρας ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας επιτέθηκε και ξυλοκόπησε ένα νεαρό που ήταν μάρτυρας στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Έκτακτα Καιρικά Φαινόμενα από Δευτέρα σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Ο Δήμος Τήνου, ενόψει των προγνώσεων που θέλουν έντονες χιονοπτώσεις από την προσεχή Δευτέρα στις Κυκλάδες (και μετά από χρόνια στα Δωδεκάνησα), σε συνδυασμό με ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες,παρακαλεί τους δημότες του για την αναγκαία στοιχειώδη προετοιμασία τους...

Η τρίτη ηλικία κολλημένη με τα ηλεκτρονικά!

Γεννημένοι και μεγαλωμένοι σε μια χώρα που έχει δημιουργήσει το κάθετι ηλεκτρονικό και όχι μόνο, δεν θα μπορούσαν παρά να επωφεληθούν!

Προλάβετε τον καρκίνο του παχέως εντέρου

Η πρόληψη σώζει ζωές. Εάν είστε γύρω στα πενήντα, θα πρέπει να βάλετε έναν στόχο αυτήν τη χρονιά. Να υποβληθείτε σε κολονοσκόπηση.

30.000 εντολές για διακοπή ρεύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», η Γενική Διεύθυνση Εμπορίας της ΔΕΗ έχει στείλει 30.000 εντολές περικοπών ηλεκτροδότησης στη Γενική Διεύθυνση Διανομής της επιχείρησης. Πρόκειται για λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που περιλαμβάνουν το τέλος ακινήτων και έχουν λήξει, καθώς έχει παρέλθει το διάστημα των 80 ημερών

Εκκενώθηκε το κρουαζιερόπλοιο – Τρεις επιβεβαιωμένοι νεκροί(video)

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 14 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το Reuters, από την προσάραξη του ιταλικού κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, κοντά στο νησί Τζίλιο, ανοικτά της Ιταλίας, μετά από ρήγμα στην πρύμνη και την κλήση 20 μοιρών.

Ο τοίχος που «παίζει» μουσική!

Η Neustadt Kunsthofpassage είναι μια μποέμικη συνοικία στη Δρέσδη της Γερμανίας, γνωστή και ως η «συνοικία των φοιτητών». 

"Χριστόφια, Χριστόφια" οι τελευταίες λέξεις του Ντενκτάς!

Την Τρίτη θα γίνει στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας η κηδεία του πρώην ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς, ο οποίος απεβίωσε σε νοσοκομείο χθες βράδυ. Σύμφωνα με τους συγγενείς του μιλούσε Ελληνικά τις τελευταίες του ώρες!

Ναύπακτος: Νεκρό από Ανακοπή Καρδιάς 2χρονο αγοράκι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ναυπάκτουαπό το αιφνίδιο θάνατο ενός μικρού αγοριού μόλις 2,5 ετών.

Λουκέτο και στο τελωνείο Ιθάκης

Ακόμη ένα σφοδρό χτύπημα δέχεται η Ιθάκη αλλά και άλλα νησιά του Ιονίου με την κατάργηση των Τελωνείων Ιθάκης, Σάμης, Παξών, Νυδρίου καθώς κρίθηκε απαραίτητη η αναστολή λειτουργίας των και γίνεται μεταφορά των αρμοδιοτήτων τους σε άλλα, με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία της υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση προσωπικού. 

Φίμωσαν και σκότωσαν 75χρονη στο Σταυρωμένο Ρεθύμνου

Νεκρή βρέθηκε στις 15.30 περίπου το απόγευμα μια 75χρονη γυναίκα στην περιοχή Σταυρωμένος του Δήμου Ρεθύμνου. 

Τρικαλινοί θα χορέψουν στην Κίνα

Ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων προσεκλήθη επίσημα από το κινεζικό Υπουργείο Πολιτισμού να συμμετάσχει στις μεγάλες και λαμπερές εκδηλώσεις που διοργανώνουν στο Πεκίνο για την κινεζική Πρωτοχρονιά.

Μετά το λάδι, Κινέζικο ενδιαφέρον και για τα κρητικά κρασιά

Πέρα από το χρυσοφόρο προϊόν της Κρήτης, το ελαιόλαδο, Κινέζοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται και για τους τοπικούς ποιοτικούς οίνους, όπως δήλωσε στη «Ν.Κ.» ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Πάνω από 220.000 φορολογούμενοι κατέθεσαν πινακίδες των ΙΧ τους!

Πάνω από 220.000 φορολογούμενοι κατέθεσαν φέτος τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους. 

Ο Έλληνας σωσίας του Πολ Τόμσεν βγήκε στην εφεδρεία! (pics)

Η ζωή του Μεσσήνιου κ. Ανδρέα Καλύβα είναι ιδιαίτερα δύσκολη εδώ και ένα χρόνο.Όπου σταθεί και όπου βρεθεί του μιλούν στα αγγλικά και όχι με τον πιο ευγενικό τρόπο.

Φορτιστής που δουλεύει με μια κουταλιά νερό!

Μια σουηδική εταιρία δημιούργησε ένα καινοτομικό σύστημα φόρτισης κινητών τηλεφώνων και άλλων φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, που χρησιμοποιεί απλό τρεχούμενο νεράκι, ίσο με μια κουταλιά της σούπας!

Λευκάδα: Δεκάδες νεκρά ψάρια στο Ιόνιο... Ανησυχία στους Ψαράδες

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι μαζικοί θάνατοι ψαριών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα σχεδόν σε όλο το Ιόνιο πέλαγος. 

Εύβοια: Κρεμάστηκε 27χρονη στην Αμάρυνθο

Τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο έβαλε μία 27χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Τρίτης στην Ανω Βάθεια. 

Σοβαρά επεισόδια με «μαυραγορίτες» σε κατάστημα Apple για το iPhone 4S! (pics)

Περίμεναν σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός στην ουρά για 48 ολόκληρες ώρες για να αποκτήσουν το iPhone 4S.

Λίμνη Τιτικάκα: ένα περιβαλλοντικό έγκλημα σε εικόνες

Σήμα κινδύνου εκπέμπει η Λίμνη Τιτικάκα, η πιο γνωστή λίμνη της Νοτίου Αμερικής. 

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

«Νεοάστεγος» και με τη… βούλα;

Πως αλλάζουν τα πράγματα... Την έννοια του «νεοαστέγου» ετοιμάζεται να θεσπίσει επίσημα το υπουργείο Υγείας, καθώς οι σχετικές έρευνες δείχνουν ότι η δραματική οικονομική κρίση των τελευταίων ετών έχει αυξήσει εκρηκτικά τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την έλλειψη στέγης.

Περικοπές ακόμα και στα τρόφιμα κάνουν οι Έλληνες

Περικοπές ακόμη και σε τρόφιμα κάνουν τα νοικοκυριά προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην οικονομική κρίση και να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

Αυτός είναι ο λόγος που η Ισλανδία δεν είναι στις ειδήσεις [ΔΙΑΒΑΣΤΕ]

Η ιστορία ή οποία αποκαλύφθηκε από ένα ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό για την συνεχιζόμενη επανάσταση στην Ισλανδία είναι ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα για το πόσο λίγο τα δικά μας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας ενημερώνουν πραγματικά ή όχι για τα γεγονότα στον κόσμο. 

Ίμβρος: Κουδούνι σε ελληνικό σχολείο μετά από 47 χρόνια

Την επαναλειτουργία ελληνικού μειονοτικού σχολείου στην Ίμβρο ενέκριναν οι τουρκικές αρχές.

Τα χρώματα για τους άντρες και τις γυναίκες...

Γνωρίζουμε όλοι ότι άντρες και γυναίκες αντιλαμβάνονται τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Για να δούμε πως...

Στοιχεία – σοκ για τις αυτοκτονίες: 1.727 στην τριετία της κρίσης

Σε 1.727 ανήλθαν οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις αυτοκτονιών (απόπειρες και τετελεσμένες) την περίοδο 2009 – 2011 (έως 10 Δεκεμβρίου) σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μια ενδιαφέρουσα διαφήμιση για ...σούσι! (video)

Τα φαινόμενα απατούν είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η παρακάτω ευφάνταστη ιαπωνική διαφήμιση για σούσι και το καταφέρνει ... άριστα!

Έρευνα: Τα μωρά των Βρετανών καταλαβαίνουν την ελληνική γλώσσα!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ δημοσιεύεται στο περιοδικό Cognitive Development και αποδεικνύει ότι τα μωρά μπορούν να να καταλάβουν τι εννοείτε, ακόμα και όταν δεν μιλούν τη γλώσσα...

Εκνευρισμένη πολιτικός «μπουγελώνει» συνάδελφο στη Βουλή!

Έναν κάπως διαφορετικό τρόπο να εκφράσει την αντίθεσή της βρήκε μία πολιτικός του Ισραηλινού Κοινοβουλίου.

17 εκατ. δολάρια η προπαγάνδα των Τούρκων για την Άλωση! [video]

Περισσότερα από 17 εκατ. δολάρια και περίπου τρία χρόνια ξόδεψαν οι Τούρκοι για να κάνουν ταινία την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Η Bild «πανηγυρίζει» με τις δηλώσεις Γιακουμάτου για την Ακρόπολη

«Οι Έλληνες θέλουν να νοικιάσουν την Ακρόπολη»και «Έλληνας βουλευτής προτείνει να νοικιαστεί η Ακρόπολη» είναι οι τίτλοι της γερμανικής Bild και του πρακτορείου Bloomberg, αντιστοίχως.