Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Τρικαλινοί θα χορέψουν στην Κίνα

Ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων προσεκλήθη επίσημα από το κινεζικό Υπουργείο Πολιτισμού να συμμετάσχει στις μεγάλες και λαμπερές εκδηλώσεις που διοργανώνουν στο Πεκίνο για την κινεζική Πρωτοχρονιά.




Είναι μεγάλη τιμή, η μεγαλύτερη ως τώρα για τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων, που επιλέχθηκε ανάμεσα από μεγάλα και αξιόλογα χορευτικά συγκροτήματα της χώρας μας για να εκπροσωπήσουν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά την Ευρώπη σ' αυτές τις εκδηλώσεις.

Η κινεζική Πρωτοχρονιά φέτος γιορτάζεται στις 23/1/2012, παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων απ' όλο τον κόσμο, με χορούς και εντυπωσιακές παρελάσεις, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες θεατές.

Ο Χ.Ο.Τ. κάθε ημέρα θα αρχίζει και θα τελειώνει το χορευτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων τιμής ένεκεν. Ήδη η χορευτική ομάδα προετοιμάζεται εντατικά από τον χοροδιδάσκαλο κ. Παναγιώτη Μάνο και θα παρουσιάσει χορούς από τη Μακεδονία, Θράκη, Νησιά και Θεσσαλία. Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων θα παρευρεθεί ο Έλληνας πρέσβης στο Πεκίνο, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Χ.Ο.Τ. στην πρεσβεία, κάτι που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον τρικαλινό όμιλο.

Η 25μελής αποστολή θα αναχωρήσει στις 19/1 και θα επιστρέψει στις 30/1/12

Δεν υπάρχουν σχόλια: