Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αμαλιάδα: Άγριο ξύλο έξω από τα δικαστήρια

Άγριο ξύλο χθες το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, όταν ένας άνδρας ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας επιτέθηκε και ξυλοκόπησε ένα νεαρό που ήταν μάρτυρας στη συγκεκριμένη υπόθεση.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός που δέχτηκε την επίθεση από την αρχή που είχε ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου, αφού η υπόθεση στην οποία ήταν μάρτυρας είχε μεγάλο νούμερο στο πινάκιο, οπότε ανέμενε την εκδίκασή της παρακολουθώντας την όλη διαδικασία. Κάποια στιγμή φέρεται ότι ο "πρωταγωνιστής" της επίθεσης πλησίασε τον μάρτυρα εντός της αίθουσας του Δικαστηρίου και άρχισε να του μιλά από κοντινή απόσταση, ωστόσο επειδή παρεμποδιζόταν η διαδικασία οι αστυνομικοί του ζήτησαν να απομακρυνθεί από την αίθουσα.

Κάτι που έκανε, μόνο που όπως όλα δείχνουν δεν απομακρύνθηκε και πολύ! Κάποια στιγμή που το Δικαστήριο έκανε διακοπή και ο μάρτυρας βγήκε από την αίθουσα στο εξωτερικό του Δικαστικού Μεγάρου, δέχτηκε ξαφνικά επίθεση με σιδηρογροθιά από τον άλλο άνδρα.
Της Μαρίας Καραμπάτση
Εφ. ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: