Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Έτσι οδηγεί ο Tom Hanks σε εθνική οδό της Γερμανίας!

Την αντίδραση του ηθοποιού Tom Hanks όταν οδήγησε σε εθνική οδό της Γερμανίας σχολιάζουν χαριτολογώντας τα γερμανικά μέσα.



Όπως ανέφερε 55χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή του David Letterman, πριν μερικούς μήνες βρέθηκε στην Γερμανία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Cloud Atlas».

Ο Tom Hanks αναφέρει την... άκρως διασκεδαστική εμπειρία του στο δρόμο για το στούντιο, όταν ο Γερμανός σοφέρ του εξήγησε πως στην Autobahn, την εθνική οδό της χώρας, οδηγούν χωρίς όριο ταχύτητας.

Μέχρι να βγουν στην εθνική, ο οδηγός πήγαινε αρκετά σιγά και ο ηθοποιός αναρωτήθηκε. Εκείνος του απάντησε ότι πρέπει να τηρούν αυστηρά το όριο ταχύτητας που ήταν 80χλμ αλλά μόλις βγούνε στην εθνική θα τρέξει.

Τι το ήθελε! Μόλις πέρασαν την πινακίδα των 120 χλμ ο οδηγός «το σανίδωσε»!

Εντυπωσιασμένος από τους καλούς δρόμους της Γερμανίας, ο Tom Hanks σχολιάζει με ξεκαρδιστικό τρόπο πώς ένιωθε όταν ο σοφέρ έτρεχε με εξωφρενική ταχύτητα και έφτασαν από τη Δρέσδη στο Βερολίνο μέσα σε λίγα λεπτά.

Αργότερα ο ηθοποιός ζήτησε να κάνει test drive κι ο ίδιος σε ένα Volkswagen για να δει πόσο γρήγορα μπορεί να οδηγήσει και μάλιστα σχολίασε ότι όλοι οι Γερμανοί οδηγούν μόνο Volkswagen και ας λένε ότι έχουν κι άλλες μάρκες!

Τέλος, σε ερώτηση του παρουσιαστή προς τον ηθοποιό για το αν φοβήθηκε όταν έπιασε τα 130χλμ την ώρα, ο Tom Hanks σχολίασε ότι οι μόνοι που ήταν τρομοκρατημένοι ήταν οι συνεπιβάτες του. Το μόνο που τρομάζει τον Tom Hanks στην autobahn είναι ότι «όσο γρήγορα και να τρέχεις, πάντα υπάρχει κάποιος που πηγαίνει πιο γρήγορα από σένα».

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια: