Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ποδοσφαιρική ομάδα με χορηγό γραφείο... τελετών!

Πόσα μπορεί να αντέξει ένας φίλαθλος; Δεν μιλάμε μόνο για τα λάθη του διαιτητή, αλλά και τους παίκτες της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδα να είναι ντυμένοι στα μαύρα, όπως το απαιτεί ο χορηγός της, που είναι εργολάβος κηδειών...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Παραλίγο τραγωδία !!! – Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στα Κεραμειά

Στρατιωτικό ελικόπτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση στα Κεραμειά της Λέσβου.

ΣΟΚ με παιδόφιλους στη Βρετανία

Ένας παιδόφιλος που καταγράφηκε από κάμερα ενώ οδηγούσε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 ετών σε ξενοδοχείο για να κάνουν σεξ, έχει συγκλονίσει τη βρετανική κοινωνία και πιο συγκεκριμένα την πόλη του Ντέρμπι, της κεντρικής Αγγλίας, όπου και συνέβη το περιστατικό.

Ανάγκασε την ανιψιά του να εκδίδεται

Ένα ολόκληρο χωριό όπως φαίνεται, γνώριζε για το δράμα της ανήλικης, αλλά αδιαφορούσε εγκληματικά - Αποκαλύψεις για μια υπόθεση που συγκλονίζει...

Νέος συναγερμός από τον Α/ΓΕΕΘΑ…

Σήμερα το πρωί κατόπιν εντολής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ δόθηκε εντολή ενεργοποίησης της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με το εξής σενάριο της άσκησης:

Στη Ρόδο η θαλαμηγός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας

Στο λιμάνι της Ρόδου βρίσκεται από το πρωί η θαλαμηγός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Επιστολή κόλαφος στον Κασιδιάρη

Ανοιχτή επιστολή "κόλαφο" προς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη απευθύνει ένας εκπαιδευτικός, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει ότι "θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα στείλουμε τις φασιστικές σας ιδεούλες εκεί που τους αξίζουν: στα μουσεία".

Ελληνοτουρκική σύγκρουση στο Φαρμακονήσι! Σκάφος του Λιμενικού εναντίον τουρκικής ακταιωρού

Επεισόδιο στο Φαρμακονήσι μεταξύ σκάφους του Λιμενικού Σώματος και της τουρκικής ακτοφυλακής.

Γάτα ζητάει το φαγητό της στη… νοηματική!!!(video)

Ο ιδιοκτήτης κάθεται απέναντι από τη γάτα και κάτι μασουλάει διαρκώς και ...

Ξαφνική δήλωση στήριξης ΗΠΑ σε Ελλάδα και … δίνουν δωρεάν τεράστιες ποσότητες όπλων!

Δεύτερο σημάδι εντός ολίγων ημερών ότι οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες – για διάφορους λόγους – να μην αποτρέψουν την εσωτερικη κατάρρευση στην Ελλάδα: Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση.

Δείτε πως είναι σήμερα η Μις Κόσμος 1994!

Η Aishwarya Rai ήταν η Ινδή καλλονή που το 1994 φόρεσε το στέμμα της Μις Κόσμος...

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος η Θεία Κοινωνία σε όσους δεν πληρώνουν φόρο

Σε έκτακτα μέτρα φαίνονται διατεθειμένοι να προβούν οι επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στη Γερμανία προκειμένου να συγκρατήσουν την αυξανόμενη οικονομική απομάκρυνση των πιστών μακριά από τους εκκλησιαστικούς κόλπους, με τους επισκόπους της Παπικής Εκκλησίας να κηρύττουν με διάταγμα πως όποιος Καθολικός πιστός δεν καταβάλλει έναν ειδικό εκκλησιαστικό φόρο, θα στερείται του δικαιώματος συμμετοχής στη θεία κοινωνία και της θρησκευτικής ταφής.

Μικρό παιδί τραυματίστηκε από σφαίρα σε προαύλιο νηπιαγωγείου!


Συμμορίες λυμαίνονται την περιοχή του Μενιδίου με περιστατικά που σπάνια καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο ή γίνονται καταγγελίες γι’ αυτά.

Μεγάλες καταστροφές από την εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού

Σοβαρές ζημιές στο προαύλιο και στον εσωτερικό χώρο των φυλακών Κορυδαλλού, προκλήθηκαν από την κινητοποίηση των αλλαδαπών κρατουμένων το βράδυ της Κυριακής, ενώ η κατάσταση από χθες το πρωί έχει πλέον ομαλοποιηθεί.

Έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα με μαχαίρι σε δημοσιογράφο

Με ένα μαχαίρι καρφωμένο στη σέλα της βέσπας του δημοσιογράφου άγνωστοι θέλησαν να στείλουν το δικό τους προειδοποιητικό μήνυμα.

«Η διάσωση της Ελλάδας απαιτεί άλλα 30 δισ.»

Ακόμη και μετά το 2014 η Ελλάδα θα «παραμείνει στον ορό» των κρατών της ΕΕ, υποστηρίζει σε ρεπορτάζ η SZ, εκτιμώντας ότι η επίτευξη του προγράμματος απαιτεί άλλα 30 δισ. ευρώ και δύο επιπλέον χρόνια.

Αυτοκτόνησε 66χρονος στην Κάτω Μηλιά Πιερίας

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα το πρωί 66χρόνος στην Κάτω Μηλιά Πιερίας.

Hürriyet: H Ελλάδα υποστηρίζει ελεύθερη διακίνηση Τούρκων στην ΕΕ

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας υπογραμμίζει...

Εν ψυχρώ δολοφονία βουλευτή

Ένοπλοι πυροβόλησαν και σκότωσαν το Σάββατο ένα Σομαλό βουλευτή, η πρώτη πράξη δολοφονίας μέλους της νεοσύστατης βουλής σε μια χώρα που έχει καταρρακωθεί από πολέμους.

Οχάιο: Έλληνας παπάς αναζητούσε αγοράκια μέσω διαδικτύου

Ένας Έλληνας παπάς στο Οχάιο συνελήφθη την Τρίτη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να κλείσει «πονηρό» ραντεβού με ανήλικα αγόρια.

Σκότωσε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου!ΒΙΝΤΕΟ

Αιγύπτιος έσφαξε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου μπροστά στα μάτια συνανθρώπων του. Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο!

Νέα πρόκληση από Τζήμερο: Αρχίζει να μυρίζει … μωαμεθάνιο!

Πόλεμο στο διαδίκτυο ανοίγει ο Τζήμερος με τα σχόλιά του για τις αντιδράσεις μουσουλμάνων, αλλά και την επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή

Πώς να βοηθήσετε τον/τη στρεσαρισμένο/η σύντροφό σας

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον/τη σύντροφό μας, όταν περνάει μια δύσκολη προσωπική στιγμή. Το να είσαι δίπλα στα άτομα που αγαπάς, όταν σε έχουν ανάγκη, είναι το πρώτο και το πιο βασικό.

Η Αμερική αγοράζει κι άλλα Ρωσικά ελικόπτερα Mi-17

Το Πεντάγωνο πληροφόρησε το Κογκρέσο των ΗΠΑ, ότι αποφάσισε να αγοράσει από τη ρωσική εταιρεία Rosoboronexport πρόσθετα 12 ελικόπτερα Mi-17 για τον αφγανικό Στρατό.

Σκότωσαν στην Τανζανία σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών

Θανάσιμα τραυματίστηκε στην Τανζανία η εμπειρογνώμων σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών, Πετρούλα Χατζηπανταζή, όταν δέχθηκε επίθεση αγνώστων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να της πάρουν το σακίδιό της.

Μια φωτογραφία... χίλιες λέξεις

Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.