Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η παπαδιά ηθική αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα!

Αναπάντεχη τροπή πήρε η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα στα Κρέστενα Ηλείας... Ποιός θα περίμενε πως η σύζυγος του Ιερέα θα ήταν αυτή που έβαλε τον παράνομο σύντροφό της να σκοτώσει τον νόμιμο!

Η ΕΛΒΟ παρέδωσε 180 στρατιωτικά φορτηγά στο υπουργείο Άμυνας της Κύπρου

Για την Κύπρο αναχώρησαν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης άλλα δώδεκα στρατιωτικά φορτηγά της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ ΑΒΕ), στο πλαίσιο σύμβασης της εταιρείας με το κυπριακό υπουργείο Άμυνας για την παράδοση συνολικά 309 οχημάτων του είδους. Με την παράδοση των 12 οχημάτων, ο αριθμός των παραδοθέντων φορτηγών αυξήθηκε σε 180.

Τι σημαίνουν οι εφτά ακτίνες του νέου ήλιου του ΠΑΣΟΚ;

Ετσι όπως συνοπτικά τις παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Προσπάθησε να γιαουρτώσει ξανά τον Βενιζέλο (pics)

Όλοι θυμόμαστε τον άνδρα που είχε πετάξει γιαούρτι στο παρελθόν στον Ευ. Βενιζέλο.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν συνιστά παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά ειδική περίπτωση

«Η Ελλάδα δεν συνιστά παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά ειδική περίπτωση», δήλωσε από το Στρασβούργο ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μία ημέρα πριν τη συνάντησή του με τον Γιάννη Στουρνάρα στο Βερολίνο.

Αυτοκτονία 44χρονου συγκλονίζει το Μεσολόγγι

Κρεμασμένος σε μια πορτοκαλιά, στο πατρικό του σπίτι βρέθηκε 44χρονος μαθηματικός σήμερα στο Μεσολόγγι. Ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα και επικαλείται οικονομικούς λόγους

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ: Κάθε 3 χρόνια «ζωντανεύουν» τους νεκρούς τους

Για τον λεγόμενο δυτικό κόσμο οι εικόνες νεκρών που “σηκώνονται” από τους τάφους τους και “κυκλοφορούν” ανάμεσα στους ζωντανούς είναι το λιγότερο… ανατριχιαστικές και μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου.

Η είσοδος του Γ. Παπανδρέου (video)

Αν και πολλοί περίμεναν ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν θα τύχει θερμής υποδοχής από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Εντός Σεπτεμβρίου λειτουργεί κοινωνικό παντοπωλείο και στα Φάρσαλα

Συνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών κοινοτήτων του Δήμου είχε ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας και η δημοτική σύμβουλος κ Δέσποινα Συροπούλου με σκοπό να ενημερώσουν τους προέδρους για την έναρξη του κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φαρσάλων το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει εντός μηνός.

Πανηγυρισμοί στην ελληνική Θράκη για τη Μικρασιατική Καταστροφή!

Απίστευτη πρόκληση από την προξενοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», που εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση για την επέτειο της 30ής Αυγούστου 1922! 

Ούτε η Άγκυρα περίμενε τέτοιες εξελίξεις στην Θράκη!

Δείτε με πόση ικανοποίηση αντιμετωπίζουν στην Τουρκία οι εκπρόσωποι του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) τις εξελίξεις που καθημερινά δρομολογούνται και παγιώνουν αργά, αλλά σταθερά ένα νέο αέρα τουρκοκρατίας στην ελληνική Θράκη. 

Μετά την επιδημία του 1928 που σκότωσε 1.000 άτομα ο Δάγγειος πυρετός επανεμφανίστηκε στην Ελλάδα - Νεκρός ένας ηλικιωμένος από τον ιό στο Αγρίνιο

Ο 84χρονος άντρας από το Αγρίνιο κατέληξε από αιμοραγγικό πυρετό στις 30 Αυγούστου

Έβαλαν 17χρονη να πάει με 100 άνδρες σε τρεις μήνες!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Έλληνες ηλικίας 49 και 53 ετών για σωματεμπορία ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ιδιοκτητών ξενοδοχείων.

Αυτός είναι ο νέος ήλιος του ΠΑΣΟΚ

Αέρα ανανέωσης φιλοδοξεί να δώσει στο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος παρουσιάζει το νέο λογότυπο ανήμερα των γενεθλίων του Κινήματος.

Καυγάς στο Facebook οδήγησε σε φόνο

Ο 15χρονος Jinhua K, το πραγματικό όνομα του οποίο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ομολόγησε το φόνο της συμμαθήτριάς του, Joyce "Winsie" Hau, έπειτα από εντολή τρίτου προσώπου, επίσης συμμαθήτριάς τους.

Φεύγουν 5.000 εργαζόμενοι από τους Δήμους

Η μείωση του μισθολογικού κόστους που σχεδιάζει η κυβέρνηση σε συνδυασμό με το λουκέτο σε 800 δημοτικές επιχειρήσεις θα δείξουν την έξοδο σε περίπου 5.000 εργαζόμενους.

Τι αποκάλυψε ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος!

Αποκάλυψη- σοκ πριν από λίγο στη Βουλή με τον υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Παπαδάκη να παραδέχεται πως οι τράπεζες χρωστούν στο δημόσιο πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ.

Τέλος στην πενθήμερη εργασία βάζει η τρόικα

Εξαήμερη εργασία και αλλαγές στον χρόνο προειδοποίησης για την απόλυση ζητά η τρόικα μέσω ενός e- mail που εστάλη στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας.

Μείωση τζίρου για το 91% των εμπορικών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης στις θερινές εκπτώσεις

Δεν κατάφεραν να δελεάσουν τους καταναλωτές οι μεγάλες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της θερινής σεζόν, με αποτέλεσμα πάνω από εννέα στις δέκα επιχειρήσεις (ποσοστό 91%) να δηλώνουν μείωση τζίρου, κατά 35% μέσο όρο.

Είχαν "παγιδεύσει" με εκρηκτικό μηχανισμό το χωράφι!

Εγκληματική έρευνα η φονική έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε 55χρονο Χανιώτη.

ΣΟΚ στην Ηλεία: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ ιερέα στο κέντρο της πόλης!

Άγρια δολοφονία ιερέα στην διασταύρωση της Κρέστενας πρίν απο λίγη ώρα.

Φεύγουν από το " φως του πράσινου ήλιου" Χρυσοχοϊδης και Λοβέρδος;

Κίνηση συμβολική που σηματοδοτεί, όπως ερμηνεύουν πολλοί και την οριστική τους ρήξη με το ΠΑΣΟΚ, αν όχι την έξοδό τους από το κόμμα, εκτιμάται ότι είναι η απόφαση των κ.κ. Λοβέρδου και Χρυσοχοίδη να μην παραστούν στην επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ: Στο σφυρί το σπίτι που γεννήθηκε ο διάσημος μάγος [φωτο-βίντεο]

Οι φανατικοί θαυμαστές του μικρού μάγου των βιβλίων της J.KRowling, μπορείτε να αποκτήσετε το σπίτι όπου γεννήθηκε ο κινηματογραφικός Harry Potter.

Spiegel: 261 δισ. δολάρια μαύρο χρήμα βγήκε από την Ελλάδα σε 8 χρόνια!

Καταγγελίες – σοκ κάνει ο πρόεδρος του αμερικανικού ινστιτούτου μελετών Global Financial Integrityκ, Ράιμουντ Μπέικερ μιλώντας στο περιοδικό «Spiegel», ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει ότι στο διάστημα 2003-2011 βγήκαν από την Ελλάδα 261 δισ. δολάρια παράνομου χρήματος, που προερχόταν από εγκληματικές ενέργειες, διαφθορά και φοροδιαφυγή.

Financial Times: Οι Γερμανοί έχουν ξεγράψει τους Έλληνες

Μόλις ένας στους τέσσερις Γερμανούς πιστεύει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη ή να λάβει περισσότερη στήριξη από τους Ευρωπαίους εταίρους της. 

Το είδαμε και αυτό... ΑΤΜ νερού!

Μια εναλλακτική λύση για τη διασφάλιση καθαρού νερού στην Ινδία έδωσε η οργάνωση Sarvajal.

Άλμα από τα 5.000 μέτρα

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί έναν κασκαντέρ να πραγματοποιεί ένα πολύ επικίνδυνο άλμα.

NYT: «Οι αμερικανικές εταιρίες ετοιμάζονται για ελληνική χρεοκοπία»

Ακόμη και αν η Ελλάδα προσπαθεί απελπισμένα να αποφύγει την χρεοκοπία, οι αμερικανικές εταιρίες προετοιμάζονται για αυτό που κάποτε θεωρούνταν απίθανο: ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί σύντομα να εγκαταλείψει το ευρώ.

ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: Μετέτρεψε τον Καραϊσκάκη σε σουβλατζή βαρύμαγκα και όχι μόνο...!

Σχεδόν 200 χρόνια μετά τον μαρτυρικό του θάνατο, αφού σουβλίστηκε από τους Τούρκους στην Αλαμάνα, ο Αθανάσιος Διάκος «επιστρέφει» στην Αθήνα του σήμερα, δια χειρός και «εμπνεύσεως» της συγγραφέως, ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Λένας Κιτσοπούλου.

Ποιες εκπομπές συνεχίζουν στον ANT1;

Επικυρωμένο εισιτήριο για τις αρχές της σεζόν έχουν εξασφαλίσει μόνο δύο εκπομπές.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012