Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Εντός Σεπτεμβρίου λειτουργεί κοινωνικό παντοπωλείο και στα Φάρσαλα

Συνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών κοινοτήτων του Δήμου είχε ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας και η δημοτική σύμβουλος κ Δέσποινα Συροπούλου με σκοπό να ενημερώσουν τους προέδρους για την έναρξη του κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φαρσάλων το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει εντός μηνός.


Η κ. Συροπούλου υπεύθυνη υλοποίησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου ζήτησε τη συνδρομή των προέδρων ώστε να βοηθηθούν συνδημότες μας που έχουν πραγματική ανάγκη σε ολόκληρο το δήμο και όχι μόνο στην πόλη των Φαρσάλων. Οι πρόεδροι ως γνώστες της κατάστασης στο δημοτικό τους διαμέρισμα θα ετοιμάσουν μια λίστα την οποία θα υποβάλλουν στο κοινωνικό παντοπωλείο από ανθρώπους που έχουν τη συνδρομή μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και αφού ολοκληρώθηκε η συζήτηση για το κοινωνικό παντοπωλείο ο αντιδήμαρχος κ. Μπαμπανίκας ζήτησε από του προέδρους εν όψει του νέου τεχνικού προγράμματος να γίνει καταγραφή προβλημάτων στα χωρία και δη σε θέματα ασφαλτόστρωσης. Ακόμη εξέφρασε την επιθυμία της Δημοτικής Αρχής για την χρήση όλων των σιντριβανιών του Δήμου και ζήτησε από τους προέδρους να του αναφέρουν ποια είναι χαλασμένα.

Επιπλέον σε επίπεδο παιδικών χαρών ζήτησε λίστα με τις ελλείψεις που υπάρχουν καθώς και τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης με παρεμβάσεις στα ήδη υπάρχοντα γήπεδα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ευχάριστο κλίμα καθώς όπως ανέφερε και ο αντιδήμαρχος «η παρουσία όλων μας στις θέσεις που μας εξέλεξαν οι δημότες έχει ένα και μόνο σκοπό να εργαστούμε για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: