Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιδραστική φασιστική δύναμη κρούσης κατά του λαού η Χρυσή Αυγή

 Με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο η συγκυβέρνηση έδωσε κάλυψη στη δράση της «Χρυσής Αυγής», που στήνει δουλεμπορικά γραφεία ευρέσεως εργασίας και παίζει το ρόλο του ντίλερ των επιχειρηματιών που αναζητούν φτηνά εργατικά χέρια χωρίς δικαιώματα και με εξευτελιστικά μεροκάματα.
 

Εντείνεται το πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες στη Σάμο

Άλλοι 19 αλλοδαποί μεταξύ αυτών 12 άνδρες και 7 γυναίκες, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας από 17 ως 75 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.

Κάηκε η αρχαία αγορά στο Χαλέπι, μνημείο της ΟΥΝΕΣΚΟ!

Εκατοντάδες καταστήματα στην αρχαία αγορά στην πόλη Χαλέπι της Συρίας, κάηκαν το βράδυ του Σαββάτου μέσα σε μάχες μεταξύ ανταρτών και κυβερνητικών δυνάμεων.

Άγριο κράξιμο του Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής από κατοίκους της Τρίπολης(video)

Πολίτες της Τρίπολης αποδοκίμασαν έντονα τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο στην κεντρική πλατεία της πόλης και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει καθώς εξοργίστηκαν από την συμπεριφορά του βουλευτή οποίος του αποκάλεσε «πελατάκια».

Αύριο στις 14.00 το κρίσιμο ραντεβού Στουρνάρα – τρόικα


Στην Αθήνα επιστρέφουν σήμερα οι επικεφαλής της τρόικα και αύριο το μεσημέρι αρχίζουν τον τελευταίο και πιο σκληρό γύρο διαβουλεύσεων με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα για το νέο πακέτο μέτρων.

Νέες συγκεντρώσεις στη Ισπανία

Τους δρόμους της Μαδρίτης και της Λισαβόνας κατέκλυσαν για τρίτη φορά σε μία εβδομάδα, χιλιάδες πολίτες στην Ισπανία και την Πορτογαλία διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές και τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις των χωρών.

Νέες διαδηλώσεις σε Μαδρίτη, Λισαβόνα για τις περικοπές

Τους δρόμους της Μαδρίτης και της Λισαβόνας κατέκλυσαν για τρίτη φορά σε μία εβδομάδα, χιλιάδες πολίτες στην Ισπανία και την Πορτογαλία διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές και τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις των χωρών.

Παναγιωτόπουλος για το «παρολίγον πραξικόπημα»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, σχολίασε τα δημοσιεύματα του κυριακάτικου τύπου περί πραξικοπήματος κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

Απογραφή δικαιούχων του ΟΓΑ από 1 Οκτωβρίου – 30 Νοεμβρίου

Σε απογραφή όλων των δικαιούχων συνταξιούχων και επιδοματιούχων προχωρά ο ΟΓΑ από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Oλόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το «σκάνδαλο Καρούζου»

Μία αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα του «σκανδάλου Καρούζου» φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής».
Σοβαρές παρατυπίες, οικονομικές ατασθαλίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε δήμους της επικράτειας έχουν εντοπίσει οι υπηρεσίες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Αρχαιολογικός χώρος θα κηρυχθεί η Χώρα της Σερίφου!

Σε αρχαιολογικό χώρο αναμένεται να κηρυχθεί η Χώρα της Σερίφου, μιας και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, αντιμετώπισε θετικά την πρόταση προκήρυξης.

Η αμύθητη περιουσία που άφησε πίσω του ο 55χρονος αυτόχειρας επιχειρηματίας

Ο 55χρονος αυτόχειρας εφοπλιστής, ο οποίοςαυτοκτόνησε μέσα στους σωρούς από κομμένα χαρτονομίσματα, άφησε πίσω του ακίνητα-φιλέτα στην Αθήνα αλλά και σε νησί των Σποράδων.