Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Το βραβείο “Travellers’ Choice” 2012 στο «Lesante Hotel and Spa»! (video)

«Απλώς υπέροχο», «Μία εξαίρετη επιλογή για διαμονή», «Το καλύτερο ξενοδοχείο διακοπών που έχουμε μείνει ποτέ», «Φανταστικό ξενοδοχείο, καταπληκτικό προσωπικό, το αγαπήσαμε», «Ένα ωραίο ξενοδοχείο με εξίσου ωραίο προσωπικό»!


Αυτά είναι ελάχιστα από τα πολυπληθή ευμενή σχόλια επισκεπτών, οι οποίοι επέλεξαν για τις διακοπές τους το ξενοδοχείο “Lesante Hotel and Spa” της οικογενείας του κ. Φωτεινού Βυθούλκα, στο Τσιλιβί, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί, πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας στο Ιόνιο και έκτο στην Ελλάδα, από την “TripAdvisor”, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο.
Η μονάδα πέντε αστέρων “Lesante Hotel and Spa” απέσπασε το βραβείο “Travellers’ Choice” 2012, μια διάκριση που τιμά, αφενός, τους ιδιοκτήτες του πανέμορφου και πολυτελούς αυτού ξενοδοχείου, αποτελώντας δικαίωση για το μόχθο και τον αγώνα τους να προσφέρουν ανωτάτου επιπέδου υπηρεσίες και, αφετέρου, για τη Ζάκυνθο, η οποία διαφημίζεται, ως ένας προορισμός πολυτελείας, αποκομίζοντας πολλά οφέλη και άριστη διαφήμιση.
Έτσι, λοιπόν, η «άλλη» Ζάκυνθος της συνέπειας, του επαγγελματισμού, της ποιότητας και της ευσυνειδησίας μάς έβγαλε, για μία ακόμη φορά, ασπροπρόσωπους και μας έκανε υπερήφανους!
Μάλιστα, το βραβείο αυτό στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, αποτελεί ένα φάρο ελπίδας, δεδομένου ότι αποδεικνύει ότι η δύναμη του ταλαιπωρημένου νησιού μας είναι οι άνθρωποί του, δηλαδή αυτοί που αγωνίζονται, με πάθος και μεράκι, δίνοντας στη Ζάκυνθο τη θέση που της αξίζει στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα!

«Lesante»: Ένα ονειρεμένο ξενοδοχείο!
Το «Lesante» είναι μονάδα πολυτελείας, πρώτης κατηγορίας. Είναι ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες που θέλουν να χαλαρώσουν στις διακοπές τους, χωρίς, όμως, να τους λείψει η πολυτέλεια.
Επιπλέον, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από δωμάτια πολυτελείας: Deluxe δίκλινα, Executive δίκλινα, οικογενειακά, Junior σουίτες, Superior σουίτες και Grand σουίτα, όλα σχεδιασμένα καλαίσθητα και κομψά.
Επιπροσθέτως, έχει όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ περιλαμβάνει και μια αίθουσα διαλέξεων, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως 190 άτομα, καθώς επίσης και health spa.
Ακόμα, διαθέτει τέσσερα εστιατόρια και μπαρ, στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό και γεύματα, ζακυνθινή αλλά και διεθνή κουζίνα.
Η επιχείρηση του κ. Φωτεινού αποτελεί κόσμημα για τη Ζάκυνθο, δεδομένου ότι το νησί μας υστερεί σε πεντάστερες μονάδες και η επιλογή του να κατασκευάσει ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών σημαίνει ότι ονειρεύτηκε το μέλλον και επένδυσε στο όνειρο, με επακόλουθο ένα βραβείο, το οποίο κέρδισε η οικογένειά του και το προσωπικό του, με την ευγένειά τους και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους, καταθέτοντας, καθημερινά την ψυχή τους!

http://imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: