Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μία είναι η αλήθεια... το μεσοπρόθεσμο πέρασε!


Ποιός ανασχηματισμός... ποια παραίτηση πρωθυπουργού; Η αλήθεια είναι . Μεσα σε αυτές τις 2 ανατριχιαστικές πολιτικά ημέρες πέρασε και το μεσοπρόθεσμο.... Αυτό με την πληθώρα φόρων. Αυτό με τον κεφαλικό φόρο. Αυτό με τους 4 νέους φόρους στα ακίνητα. Όταν όλοι περιμέναμε να δούμε αν θα πέσει η κυβέρνηση, αν θα δημιουργηθεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας... στη Βουλή ψηφίζονταν το όργιο των φόρων.



Με διαδικασία-εξπρές, αφού τα φώτα της πολιτικής επικαιρότητας είχαν στραφεί προς το εσωτερικό της κυβέρνησης και των κομμάτων και με τρεις συνεδριάσεις που ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι, ψηφίστηκε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Που είναι οι 16 βουλευτές με την επίστολή τους κατά του μεσοπρόθεσμου.


ΝΔ και ΛΑΟΣ καταψήφισαν την επίμαχη ρύθμιση, ενώ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ως γνωστόν, δεν συμμετέχουν στη διαδικασία.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η δεύτερη ανάγνωση και μετά θα πάει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τι  και αν απειλούσε ο κ. Σπηλιόπουλος να παραιτηθεί .... τι και αν Νασιώκας και Φλωρίδης έδωσαν τη θέση τους σε αλλους βουλευτές με την παραίτησή τους. Όλα ήρθαν βολικά για το ΠΑΣΟΚ...

Να σημειώσουμε ότι ο αγωνιστής του λαού κ. Σπηλιόπουλους (που απειλούσε να ξαναπούμε να παραιτηθεί)... αυτή τη στιγμή έχει τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας... Μπράβο κύριε Σπηλιόπουλε. Οι διαμαρτυρίες σας έπιασαν τόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: