Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αφιέρωμα του BBC στον αγανακτισμένο σκύλο.


"Ο Λουκάνικος" έγινε θέμα στο ΒΒC... Ποιός είναι; Μα ο αγανακτισμένος σκύλος που δεν απουσιάζει από συγκέντρωση των αγανακτισμένων.Το bbc δημοσίευσε ένα αφιέρωμα προς τιμήν του με ένα βίντεο των καλύτερων στιγμών του.


Μυρίζεται τις συγκεντρώσεις και εμφανίζεται και αυτός. O πιστός φίλος των Αγανακτισμένων, ο Λουκάνικος, ο οποίος κατεβαίνει ανελλιπώς  στην πλατεία Συντάγματος, κέρδισε επάξια τον τίτλο του "Σκύλου της εξέγερσης", αλλά και ένα αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του BBC!

 "Ένας πιστός διαδηλωτής ήταν στην πρώτη γραμμή όταν οι αστυνομικοί έριχναν δακρυγόνα την Τετάρτη έξω από τη Βουλή", αναφέρει το άρθρο της ιστοσελίδας του BBC της Παρασκευής  Και συνεχίζει λέγοντας: "O αδέσποτος σκύλος, ονόματι ''Λουκάνικος'', βρίσκεται εδώ και χρόνια στο επίκεντρο της δράσης".

Το BBC μάλιστα, ολοκληρώνει το αφιέρωμα του για τον Λουκάνικο, παραθέτοντας βίντεο  με τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του.

Ο Λουκάνικος είναι από την πρώτη κιόλας μέρα στο Σύνταγμα συμμετέχοντας "ενεργά" με τους Αγανακτισμένους διαδηλωτές. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήσυχος και δέχεται τα χάδια με ευχαρίστηση ενώ δεν έχει επιτεθεί ποτέ σε κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: