Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πράσινο πονοκέφαλο προκαλεί η ανεξαρτητοποίηση Λιάννη


Νέος πονοκέφαλος για τον Παπανδρέου…Πριν από λίγο ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Λιάνης προφανώς επειδή διαφωνούσε με την οικονομκή πολιτική και το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. 
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής δηλώνει ότι ανεξαρτητοποιείται καθώς όπως τονίζει δεν πιστεύει στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται καθώς θεωρεί μάταιες τις θυσίες του ελληνικού λαού και πιστεύει ότι θα ερθουν και άλλα χειρότερα μέτρα: «δεν πιστεύω πλέον στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης» και συνεχίζει γράφοντας ότι «οδηγούμαστε σε φαύλο κύκλο».

Η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λιάνη, που στην εσωκομματική σύγκρουση του 2007 στάθηκε δίπλα στον Βαγγέλη Βενιζέλο, είναι προφανές ότι δρομολογεί δραματικές εξελίξεις στην πλειοψηφία και στο πολιτικό σκηνικό γενικότερα αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ και πολλοί βουλευτές θα ασκήσουν πιέσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και στην αποχώρηση του Παπανδρέου από την πρωθυπουργία.

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ τώρα φθάνει στις 155 έδρες με μεγάλες πιθανότητες να μειωθεί ακόμα περισσότερο. Οι πρόωρες κάλπες έρχονται ακόμα πιο κοντά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: