Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Σκοπιανοί: Κατακτούν την Ελλάδα μέσω του eRepublic

Μακεδονία, Κεντρική Ελλάδα, Ήπειρος, Αττική, Πελλοπόνησος, Ιόνια νησιά, Κρήτη, Νησιά Αιγαίου ανήκουν στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ...! 


Ακούσαμε για το erepublic και είπαμε να το δούμε!  

Στην αρχική σελίδα όπου μπορεί κανείς να εγγραφεί για να παίξει σε αυτό το  παιχνίδι παρατηρεί την κατάταξη των χωρών... Την απομονώσαμε για εσάς αν και επισκεπτόμενοι τη σελίδα θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Πρώτη σε κυριαρχία ερχεται η Πολωνία και ακολουθούν τα Σκόπια ενώ τρίτη έρχεται η Τουρκία παρακαλώ!


Προχωράμε να κανουμε την εγγραφή για να συμμετέχουμε στο παιχνίδι. Μας καλοσωρίζει μια όμορφη γυναικεία φιγούρα η οποία μας λέει:
"Καλως ήρθατε στον καινούριο κόσμο" και προσφέρεται να μας ξεναγήσει.

Προσπαθώντας όμως να κάνουμε την εγγραφή και αφού πατήσουμε την Ελλάδα μείναμε έκπληκτοι καθώς.... Μακεδονία,Θράκη Κεντρική Ελλάδα, Ήπειρος, Αττική, Πελλοπόνησος, Ιόνια νησιά, Κρήτη, Νησιά Αιγαίου ανήκουν ή κυριαρχούνται από ..... ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Μάλιστα αν επιλέξετε μια από τις περιοχές όπως για Παράδειγμα την Αττική...η οποία να σημειώσουμε συνοδεύεται από την σημαία των Σκοπιανών... βγαίνει το εξής μήνυμα!


"Η περιοχή που επιλέξατε έχει κατακτηθεί από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Αν και η ιθαγένειά σας θα είναι ελληνική, θα κατοικείτε  στα Σκόπια και το νόμισμά σας θα είναι αυτό της Πρώην Γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας της Μακεδονίας." Και δίνεται η επιλογή να συνεχίσουμε ή να επιλέξουμε μια άλλη περιοχή!

Τουλάχιστον το παιχνίδι αναγνωρίζει τη Μακεδονία ως Ελληνική!
Και κάτι ακόμα αξιοσημείωτο... τη Θράκη δεν την έχουν καταλάβει η Τούρκοι!

Όπως διαβάσαμε στο 24ωρο blog 1000 Έλληνες μπήκαν την τελευταία εβδομάδα στο παιχνίδι μποικοτάροντας την προπαγάνδα των καλών γειτόνων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: