Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινά μυστικά

Αυτή την εποχή καλο είναι να μην βάζουμε υπερβολική ποσότητα πουδρας και να μην χρησιμοποιούμε έντονα χρώματα.


Αυτή την εποχή καλο είναι να μην βάζουμε υπερβολική ποσότητα πουδρας , καθώς η υπερβολική ποσότητα μειώνει την φυσικοτητα του τελικού αποτελέσματος με γρήγορες κινήσεις του πινελου περνάμε μόνο στις περιοχές που χρειάζονται πραγματικά κάλυψη και μείωση της λιπαροτητας. Για να βάλουμε ρούζ χαμογελαμε μπροστά στο καθρέφτη , εντοπιζουμε τα μήλα και απλωνουμε με το πινελο την κατάλληλη ποσοτητα με κατεύθυνση προς τα ματιά.Έτσι δίνουμε λάμψη σε όλο το πρόσωπο

Sexy glow

Ενυδατωστε το επάνω βλεφαρο με λιγο gloss . Περάστε απο πάνω με το καφε μολύβι τραβώντας το αρκετές μολυβιες ώστε να ενοποιήσετε το χρώμα με το δάχτυλο σας .θα μοιάζει σαν υγρό .Με ενα κραγιον σε ροδάκινη απόχρωση και ελαφρά τσιμπήματα στα μηλα θα μαs κανει το δέρμα να φενετε πιο λαμπερο γεμάτο φρεσκάδα.Περάστε ελαφρά τα χείλη με κραγιόν  .

Street chic

Επιλέξτε ενα μολύβι σε Καφε απόχρωση κάντε μια γραμμή κατα μήκος της γραμμής των βλεφαριδων στο επάνω βλεφαρο. Χαριστε λίγη λάμψη βάζοντας με το δάχτυλο σας λίγο κραγιόν στην πτυχή των βλεφαρων. Κάντε Ενα μείγμα με μολύβι χειλιων  κραγιόν και ρούζ στο χέρι σας και περάστε με αυτο το χρώμα στα χείλη  σαs.

Δεν υπάρχουν σχόλια: