Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η Pippa Middletton τώρα και σε.. κόμικ!

Σε ησυχία δεν έχουν αφήσει οι παπαράτσι την πίπα Μίντλετον, αδερφή της νυν Δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στον πριγκηπικό γάμο.



Έτσι η κοπέλα καλείται να γίνει πρωταγωνίστρια σε ένα κόμικ για το playstation 2  το οποίο  σχεδίασε η Kate Brown για την προώθηση του παιχνιδιού “Infamous 2”.

Ωστόσο, εξακολουθεί να έρχεται δεύτερη -και για τις κακές γλώσσες, καταϊδρωμένη- αφού δεν παύει να είναι η «αδερφή της Δούκισσας». Σε αυτή την κεντρική ιδέα στηρίχτηκε το νέο κόμικ που δημιουργήθηκε και θα κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία.

Το σενάριο θέλει την Πίππα να φτάνει σε πάρτυ με την αδερφή της και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στη φανταστική πόλη Νιου Μαρέ και καθώς συζητάει με τους Βικτόρια και Νταίηβιντ Μπέκαμ να την πλησιάζει ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ο οποίος της κάνει μια δελεαστική πρόταση. Ποια είναι αυτή; Να βγάλει όλα τα άπλυτα της αδερφής της και του κουνιάδου της από το μήνα του μέλιτος. Η Πίππα δείχνει να δελεάζεται, να έχει δίλημμα για το τι να κάνει, ωστόσο, το κόμικ μας αφήνει με την απορία ως προς την τελική της απόφαση.

Από μεριάς τους τόσο η Sony όσο κι η σχεδιάστρια του κόμικ, Κέητ Μπράουν, διευκρίνισαν ότι το σενάριο είναι φανταστικό και δεν έχουν έρθει σε επαφή με τα διάσημα πρόσωπα που απεικονίζονται. Πάντως, ελπίζουν ότι κι οι ίδιοι θα διασκεδάσουν με την ιδέα.

Η μετάφραση

Σε πάρτυ που λαμβάνει χώρα στην πόλη Νιου Μαρέ
Οικοδεσπότης: Έχουμε την τιμή να επισκέπτεστε την πόλη μας οι Υψηλότητές σας
Εκατομμυριούχος: Αχαά, αυτά τα οπίσθια μου φαίνονται γνωστά
Πίππα (από μέσα της): Είναι πολύ άδικο. Η Κέητ τύλιξε τον καλύτερο εργένη και θα είναι πάντα πιο πλούσια και πιο διάσημη από εμένα!
Εκατομμυριούχος: Δεσποινίς Μίντλετον, χαίρομαι που σας γνωρίζω κι αν μου επιτρέπετε να προσθέσω ότι τα οπίσθιά σας είναι ακόμα καλύτερα από κοντά απ’ ότι στην τηλεόραση.
Και συνεχίζει
Εκατομμυριούχος: Θέλω να επενδύσω εκατομμύρια στο περιοδικό σας για τις εκδηλώσεις που αναλαμβάνετε. Θα σας κάνω την πιο επιτυχημένη businesswoman του πλανήτη!
Και συμπληρώνει
Εκατομμυριούχος: Ως αντάλλαγμα ζητάω να μου βγάλετε στη φόρα όλα τα άπλυτα από το μήνα του μέλιτος της Κέητ και του Γουίλιαμ.
Πίππα: Αυτό δεν είναι δίκαιο.
Εκατομμυριούχος: Εδώ είναι το Νιου Μαρέ, κάθε γυναίκα για τον εαυτό της.
Η Πίππα έχει δίλημμα
Πίππα- Άγγελος: Τα καλά κορίτσια δε βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα
Πίππα- Δαίμονας: Καλά κορίτσια; Και ποιος νοιάζεται για τα καλά κορίτσια;
Θά’ πρεπε η Πίππα να πάρει τα λεφτά και να προδώσει την εμπιστοσύνη της αδερφής της;

Δεν υπάρχουν σχόλια: