Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Nύφη με... 6925 σκουλαρίκια!


Όχι ένα ούτε δύο αλλά 6925 σκουλαρίκια έχει πάνω της η Έλεν Ντάβινσον η οποία και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να λατρεύει το κάθε ένα από αυτά!

Η Έλεν Ντάβινσον έχει κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες (από το 2009 που είχε "μόλις" 3.950 τρύπες!). Κάτι τέτοιο όμως δεν την εμπόδισε από το να βρει τον άντρα των ονείρων της και να τον παντρευτεί σε μια κλειστή τελετή σε εκκλησία του Ενδιβούργου.

Στο πρόσωπό της μόνο έχει 192 σκουλαρίκια και 1500 από τα υπόλοιπα βρίσκονται σε ... εσωτερικά μέρη του σώματός της! (όπως διαβάζουμε). Αν και φορούσε ένα απλό νυφικό τα χαρακτηριστικά της όπως ήταν φυσικό δεν ήταν ευδιάκριτα από τους λιγοστούς καλεσμένους.
Φορούσε μάλιστα μια εντυπωσιακή τιάρα με λουλούδια και μια πεταλούδα, η οποία έκανε το θέαμα ακόμη πιο περίεργο. 

Ο σύζυγος της, Ντάγκλας Γουότσον, είναι περίπου 60 ετών και συνταξιούχος, ενώ εμφανίστηκε στο γάμο συντηρητικά ντυμένος, με ένα απλό ναυτικό κοστούμι, ένα γαλάζιο πουκάμισο και μια γραβάτα από το Marks and Spencer, σύμφωνα με τη βρετανική telegraph. 

"H Έλεν ήταν πανέμορφη", δήλωσε ο σύζυγο της λίγο μετά το γάμο στα ΜΜΕ που έσπευσαν να βγάλουν μια φωτογραφία του ζευγαριού. "Όλοι κοιτούν τα σκουλαρίκια, αλλά εγώ δε στέκομαι εκεί: βλέπω την προσωπικότητα “κάτω” από αυτά" συνέχισε.
Βιον ανθρόσπαρτον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: