Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Επίθεση στον Σαρκοζί (video)


Προσθήκη λεζάντας
Επίθεση δέχτηκε ο Νικολά Σαρκοζί από άντρα αγνώστου ταυτότητας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη Μπρα της Νότιας Γαλλίας την Πέμπτη.


Το επιθετικό περιστατικό που ξάφνιασε τον κόσμο συνέβη την ώρα που ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί χαιρετούσε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην γαλλική πόλη Μπρα.
Ο άγνωστος άνδρας, που βρισκόταν μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο πίσω από μεταλλικό κιγκλίδωμα, ξαφνικά τράβηξε με βία το Γάλλο πρόεδρο από το σακάκι του και προσπάθησε να τον ρίξει κάτω.
Στην αρχή ο Σαρκοζί παραπάτησε, αλλά ανέκτησε σχεδόν αμέσως την ισορροπία του και δεν έπεσε κάτω. Ταυτόχρονα, άνδρες της προσωπικής του φρουράς ακινητοποίησαν τον άγνωστο, ρίχνοντας τον κάτω.
Ο 32χρονος- σύμφωνα με πηγές- άντρας από τη Γαλλία, δεν ήταν οπλισμένος. Αν και ανακρίθηκε, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά του, αναφέρουν οι γαλλικές αστυνομικές αρχές.
Το γραφείο του Γάλλου προέδρου δεν θέλησε να σχολιάσει το συμβάν.
Ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος βλέπει τη δημοτικότητά του να πέφτει τους τελευταίους μήνες, αναμένεται να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία στις εκλογές του 2012. Την ίδια στιγμή, οι επισκέψεις του σε γαλλικές πόλεις στην επαρχία, έχουν τον "αέρα" προεκλογικής εκστρατείας.



Nicolas Sarkozy agressé Image BFM TV by 20Minutes

Δεν υπάρχουν σχόλια: