Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τανκς στους δρόμους βλέπει ο Πάγκαλος αν δεν περάσει το μεσοπρόθεσμο!


Τι προσπαθεί να εκφοβίσει τους βουλευτές που αντιδρούν... Στην πρόβλεψη ότι εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο η χώρα θα επιστρέψει στη δραχμή και θα χρειαστεί η επέμβαση του στρατού και των τανκς για να προστατεύσουν τις τράπεζες από τρομαγμένα πλήθη που θα θέλουν να αποσύρουν τα χρήματά τους προχωρά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος.


Μέσα από τις σελίδες της ισπανικής εφημερίδας El Mundo  όλα αυτά, και τις δηλώσεις που έκανε εκεί... "Εάν δεν έχουμε πάρει μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο." Ο κ. Πάγκαλος, πιο συγκεκριμένα, χαρακτήρισε «τεράστια βλακεία» τις προτάσεις περί εξόδου της χώρας από το ευρώ.

«Μπορεί αυτά να τα λένε Πανεπιστημιακοί και οικονομολόγοι αλλά και μόνο που αναφέρουν αυτό το ενδεχόμενο συνιστά μεγάλη βλακεία» πρόσθεσε ο κ.Πάγκαλος.

Αυτό θα σήμαινε ότι την επομένη ημέρα ο κόσμος θα έτρεχε στις τράπεζες να αποσύρει τα χρήματα του ενώ ο στρατός θα αναγκαζόταν να έβγαζε τα τάνκς στους δρόμους για την προστασία των τραπεζών, καθώς δεν θα υπήρχε αστυνομία.

Αν δεν ψηφιστεί όμως το μεσοπρόθεσμο σε αυτό το σημείο θα φτάσουμε πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Ισπανική εφημερίδα

Είναι ενδιαφέρον όμως το γεγονός ότι μια κυβέρνηση θα βγάλει τα τανκς στους δρόμους για να προστατέψει ... ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: