Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη κυνηγός για ανθρωποκτονία από αμέλεια




Συνελήφθη το Σάββατο 31-12-2011 το απόγευμα, στη θέση «Ματίνα» Βασιλικού Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 60χρονος ημεδαπός κυνηγός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος ενός 66χρονου ημεδαπού, επίσης κυνηγού. 




Ειδικότερα, ο 60χρονος ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα κυνηγών που προέβαινε σε κυνήγι αγριόχοιρων, αντιλαμβανόμενος κίνηση εντός συστάδας θάμνων και θεωρώντας ότι επρόκειτο για αγριόχοιρο, πυροβόλησε εναντίον του υποτιθέμενου θηράματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου, ο οποίος είχε μεταβεί στην περιοχή για κυνήγι πτηνών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνέλαβαν τον 60χρονο, ενώ επίσης κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά όπλα του δράστη, του θύματος και των μελών της ομάδας των κυνηγών και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

enimerosi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: